10 Kasım 2025 Pazartesi

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

AKŞENER: "14 MAYIS`TA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SAYIN KILIÇDAROĞLU`NA AMA PARTİ TERCİHİ İÇİN İYİ PARTİ`YE OY İSTİYORUM"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği`nin Ankara`daki iftar programında; “14 Mayıs`ta bir seçime gidiyoruz. Tam karşımda Kevser Ofluoğlu var. Şu anda 3. sıradan adayımız. Kevser Ofluoğlu, bir asker emeklisi. Mansur Bey`in davranış biçimini, belediyeciliğini gördünüz ve şahit olduk. 14 Mayıs`ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sayın Kılıçdaroğlu`na ama parti tercihi için de İYİ Parti`ye Kevser Ofluoğlu`nun seçilmesi için oy istiyorum” dedi.

 

Tarih : 18 Nisan 2023 Salı 23:37   Okunma : 457

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği`nin Ankara`daki iftar programında; “14 Mayıs`ta bir seçime gidiyoruz. Tam karşımda Kevser Ofluoğlu var. Şu anda 3. sıradan adayımız. Kevser Ofluoğlu, bir asker emeklisi. Mansur Bey`in davranış biçimini, belediyeciliğini gördünüz ve şahit olduk. 14 Mayıs`ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sayın Kılıçdaroğlu`na ama parti tercihi için de İYİ Parti`ye Kevser Ofluoğlu`nun seçilmesi için oy istiyorum” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği`nin bu akşam Ankara`da düzenlediği iftar programına katıldı. Akşener, şöyle konuştu:

“Ben uzun yıllar şehit ailelerine yönelik bir vakıf yönettim. Daha sonra gazileri ekledik. Şehit ve gazilere dair bir vakıf yönettim. Adı da ‘Zübeyde Hanım Şehit Anneleri ve Gazileri Koruma ve Yardımlaşma Vakfı`ydı. Dolayısıyla PKK mücadelesinin en başında, yoğunlaştığı dönem 1993`ler biliyorsunuz, ben 1994 yılından itibaren bu vakfın başına geçtim. Bir eski İçişleri Bakanı ya da grubu olan bir siyasi partinin genel başkanı olarak ülkemizde gezip dolaşıyorsam ve bugün sizlere hitap edebiliyorsam o dönemden süregelen sizlerle olan ilişkimiz, iletişimimiz ve özellikle annelerin ve çocukların duasıdır. Hep dua ettiğim şey şudur. Sizlere karşı mahcup etmesin.

“SİZ ASTSUBAY EMEKLİLERİ, ONLARIN EŞLERİ, ŞEHİT AİLELERİ VE ŞEHİT YAKINLARI. SİZ BİZLER İÇİN BAŞ TACISINIZ. BAŞ TACI OLMALISINIZ. SİZİ BUGÜNE KADAR GÖRMEZDEN GELENLERE DERS VERMEK DE HEPİMİZ İÇİN BİR BORÇTUR”

Çok önemli acıları, evladını kaybeden bir anne düşünün. Tabutunun başında ‘Vatan sağ olsun` dedi. Gözyaşlarını kalbine ve içine akıttı, yeter ki şerefsizler sevinmesin diye. Gencecik, karnında bebeği, kocasını kaybetmiş bir genç kadın aynı şekilde o tabutun başında ‘Vatan sağ olsun` dedi. Alçaklar sevinmesin diye ağlamadı. Evladını kaybetmiş bir baba, dik durmaya gayret etti. O tabutun başında ‘Vatan sağ olsun. Bir oğlum daha var. O da vatanıma feda olsun` dedi. Dolayısıyla siz astsubay emeklileri, onların eşleri, şehit aileleri ve şehit yakınları. Siz bizler için baş tacısınız. Baş tacı olmalısınız. Sizi bugüne kadar görmezden gelenlere ders vermek de hepimiz için bir borçtur.

“ATATÜRK`ÜN KURDUĞU BU CUMHURİYET`İN EN TEMEL İLKESİ NEYDİ? KİMSESİZLERİN KİMİ OLMAK. MANSUR YAVAŞ BUNU YAPTI. ŞİMDİ ÇATLAYIP PATLIYORLAR”

Mansur Bey, Ankara`da bir farklılık yarattı. O da nedir? Her türlü iftira attılar. Dediler ki ‘Seçerseniz eğer Mansur Yavaş PKK`lılara, DHKP-C`lilere su saatlerini okutacak. Yapılan bütün yardımlar kesilecek. Onları PKK`lılara verecek.` Kendileri bu işleri o kadar kolay yaptıkları için Mansur Yavaş`a iftira attılar. Ama sizler kulaklarınızı tıkadınız, oy verdiniz. Bugün Ankara`da eğer sosyal belediyecilik, yakınların kayrılmadığı bir belediyecilik, en fakir semtlerde elinde torbalarla girilmeyen bir belediyecilik, her eve mutlaka ayda 1 kilo etin girdiği bir belediyecilik ve kışın çocukları, kadınları soğukta bırakmayan doğal gaz parasını belediye tarafından ödeyen bir belediyecilik. Yani Atatürk`ün kurduğu bu Cumhuriyet`in en temel ilkesi neydi? Kimsesizlerin kimi olmak. Açı doyurmak, çıplağı giydirmek, açıkta kalana bir barınak, ev, çatı vermek. Mansur Yavaş bunu yaptı. Şimdi çatlayıp patlıyorlar.

“SİZİ MECLİS`TE KÖKÜ ASKER BİR KADININ TEMSİL ETMESİ İÇİN HEM OYLARINIZI HEM DE ÇALIŞMANIZI SİZLERDEN İSTİRHAM EDİYORUM”

14 Mayıs`ta bir seçime gidiyoruz. Tam karşımda Kevser Ofluoğlu var. Kevser Ofluoğlu bizim Çankaya ilçe başkanımızdı. Ön seçime girdi ve ikinci çıktı. Şu anda 3. sıradan adayımız. Albayımız, albay emeklimiz. Kevser Ofluoğlu, bir asker emeklisi. Mansur Bey`in davranış biçimini, belediyeciliğini gördünüz ve şahit olduk. 14 Mayıs`ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sayın Kılıçdaroğlu`na ama parti tercihi için de İYİ Parti`ye Kevser Ofluoğlu`nun seçilmesi için oy istiyorum. Sizi Meclis`te kökü asker bir kadının temsil etmesi için hem oylarınızı hem de çalışmanızı sizlerden istirham ediyorum. Aynı zamanda Mansur Bey`in bulunduğu bir yerde, Cumhurbaşkanlığı`nın etkili ve yetkili bir yardımcısıdır kendisi, yani kazanıldığı gün. Bugüne kadar yaptığı icraatlarla kendisi de gösterdi ki hem icracılık hem de çılgın, manyak, hırsızlık projeler yerine insanlara sosyal devletin ne olduğunu gösteren bir Mansur Yavaş`ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olabilmesi için oylarınızı istiyoruz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA