27 Ağustos 2025 Çarşamba

16:11   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:51   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:06   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR   13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:35   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:55   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

BÜLENT TEZCAN`IN DİNLEDİĞİ ESNAF: “GEÇEN YIL BİN LİRA OLAN DÜKKAN KİRASI ŞU ANDA 8 BİN LİRA. FİYAT LİSTESİ ÇIKARIYORUM, MÜŞTERİYE SÖYLEMEYE UTANIYORUM”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan`ın ziyaret ettiği sanayi sitesinde oto kaporta boyacılığı yapan esnaf, geçen yıl bin lira olan dükkan kirasının şu anda 8 bin lira olduğunu belirterek kiralardaki ve kullandıkları malzemelerdeki fiyat artışlarından yakındı. Esnaf, “Fiyat listesi çıkarıyorum müşteriye nasıl söyleyeceğim utanıyorum. Yüzde 300 zam var, bizi yönetenlere sorarsanız, `yüzde 60 zam var` diye bizi kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

 

Tarih : 4 Mayıs 2023 Perşembe 12:23   Okunma : 460

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan`ın ziyaret ettiği sanayi sitesinde oto kaporta boyacılığı yapan esnaf, geçen yıl bin lira olan dükkan kirasının şu anda 8 bin lira olduğunu belirterek kiralardaki ve kullandıkları malzemelerdeki fiyat artışlarından yakındı. Esnaf, “Fiyat listesi çıkarıyorum müşteriye nasıl söyleyeceğim utanıyorum. Yüzde 300 zam var, bizi yönetenlere sorarsanız, yüzde 60 zam var diye bizi kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile Aydın 3`üncü Sanayi Sitesi`nde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Tezcan`ın dinlediği oto kaporta işleri yapan esnaf bir yıl içinde kullandıkları malzemelerdeki fiyat artışına dikkat çekti. Bir yıl önce 130 lira olan bir kutu boyanın bugün bin 200 liraya, macunun 100 liradan 280 liraya, zımparanın 2 liradan 12 liraya çıktığını ifade eden esnaf, geçen yıl bin lira olan dükkan kirasının ise şu anda 8 bin lira olduğunu dile getirdi. Esnaf, “Fiyat listesi çıkarıyorum müşteriye nasıl söyleyeceğim utanıyorum. Yüzde 300 zam var, bizi yönetenlere sorarsanız, yüzde 60 zam var diye bizi kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

Esnaf ziyaretini ardından, açıklamada yapan Tezcan, şunları kaydetti:

“Kaportacı, boyacı, döşemeci, marangoz kime giderseniz gidin bütün malzemelerde fiyatlar beş kat, altı kat, on kat artmış ama esnafın müşteriden istediği fiyatlar bu kadar yükselemiyor. Çünkü esnaf, ‘Bu kadar isteyemiyoruz, istersek problem yaşıyoruz` diyor. Onun için bu dönemde esnafın özellikle bu maliyetler karşısında geçim sıkıntısı ile ilgili çok büyük sıkıntısı var. 14 Mayıs`tan sonra bu gördüğümüz meseleleri çözmek için iktidara geleceğiz. Önceki ziyaretlerimizde olduğu gibi sokakta vatandaş, dükkanında esnaf değişim istiyor. Türkiye`nin değişime hazır olduğunu görüyoruz. Bu Türkiye`nin geleceği açısından umut ve mutluluk verici bir gelişme.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA