7 Kasım 2025 Cuma

23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR  
 
     
   

ENGİN ALTAY, MİLLET İTTİFAKI`NIN İSTANBUL MİTİNGİ`NİN YAPILACAĞI ALANI İNCELEDİ: “YARIN BURADA DEMOKRASİ ŞÖLENİNİN MEŞALESİNİ ATEŞLEYECEĞİZ”


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Millet İttifakı`nın Büyük İstanbul Mitingi`nin yapılacağı Maltepe Meydanı`nda inceleme yaptı. Altay, “Türkiye`de, İstanbul`da yakın tarihte demiyorum, belki bütün tarihte yapılmış en en büyük katılımlı, kitlesel katılımlı mitinge yarın akşam 17.30`da hep birlikte tanıklık edeceğiz. Burada muhteşem bir görüntü olacak. Altı sayın genel başkan ve iki cumhurbaşkanı yardımcısı, iki santrafor diyorum ben onlara, hep beraber burada demokrasi şöleninin meşalesini ateşlemiş olacağız” dedi.

 

Tarih : 5 Mayıs 2023 Cuma 21:26   Okunma : 489

GAYE ŞEYMA CAN- SİNEM NAZLI DEMİR

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Millet İttifakı`nın Büyük İstanbul Mitingi`nin yapılacağı Maltepe Meydanı`nda inceleme yaptı. Altay, “Türkiye`de, İstanbul`da yakın tarihte demiyorum, belki bütün tarihte yapılmış en büyük katılımlı, kitlesel katılımlı mitinge yarın akşam 17.30`da hep birlikte tanıklık edeceğiz. Burada muhteşem bir görüntü olacak. Altı sayın genel başkan ve iki cumhurbaşkanı yardımcısı, iki santrafor diyorum ben onlara, hep beraber burada demokrasi şöleninin meşalesini ateşlemiş olacağız” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Millet İttifakı`nın yarın yapacağı Büyük İstanbul Mitingi öncesinde miting alanını gezdi. Maltepe Miting Alanı`ndaki hazırlıkları kontrol eden Altay değerlendirmelerde bulundu. Altay miting alnıyla ilgili şunları söyledi:

"O kadar meydanda mitingler yaptık. Bu kadar büyük sahneyi, geniş sahneyi ben hiç görmemiştim. Sordum teknik arkadaşlara, ‘Kaç kişi şu an burada çalışıyor` diye, yaklaşık 680 kişinin burada bu sahneyi kurmak, bu ses düzenini kurmak için çalıştığını söyledi. Muhteşem bir rakam. Tabii meydan da muhteşem. Derinlikte görüntü almışsınızdır siz. İlk defa Maltepe`de derinlik kapanmıyor, kapatılmıyor. Boydan boya bir alan var. Bunu biz istedik, çok kalabalık olacağını biliyoruz. Türkiye`de, İstanbul`da yakın tarihte demiyorum, belki bütün tarihte yapılmış en büyük katılımlı, kitlesel katılımlı mitinge yarın akşam 17.30`da hep birlikte tanıklık edeceğiz. Burada muhteşem bir görüntü olacak."

"DEMOKRASİ ŞÖLENİNİN MEŞALESİNİ ATEŞLEMİŞ OLACAĞIZ"

Yarın düzenlenecek mitingle demokrasi şöleninin başlayacağının altını çizen Altay sözlerine şöyle devam etti:

"Altı sayın genel başkan ve iki cumhurbaşkanı yardımcısı, iki santrafor diyorum ben onlara, hep beraber burada demokrasi şöleninin meşalesini ateşlemiş olacağız. 14 Mayıs akşamında inşallah özgürlük ve barış bayramı olarak kutlayacağız. Bütün İstanbulluları da yarın saat 17.00`de bu meydana davet ediyorum. Çocuklar mutlu olsun, gençler umutlu olsun, kadınlar güçlü olsun, emekliler huzurlu olsun diye İstanbulluları buraya bekliyoruz. Ve 14 Mayıs`ı herkes bilsin ki kucaklaşmanın ve zenginleşmenin miladı olarak görüyoruz ve bunu sağlayacağız."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA