10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER: "OKULLAR 16 HAZİRAN`DA KAPANACAK. DEPREM BÖLGESİNDE TOPLAMDA 2 AYLIK TELAFİ EĞİTİMİ YAPILACAK"


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların 16 Haziran`da kapanacağını, deprem bölgesinde 1 Ağustos-1 Eylül arası ve yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında olmak üzere 2 ay telafi eğitimi yapılacağını açıkladı. Özer, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi nedeniyle de 29 Mayıs`ta okulların tatil olacağını söyledi.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:06   Okunma : 513

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların 16 Haziran`da kapanacağını, deprem bölgesinde 1 Ağustos-1 Eylül arası ve yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında olmak üzere 2 ay telafi eğitimi yapılacağını açıkladı. Özer, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi nedeniyle de 29 Mayıs`ta okulların tatil olacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu sabah TRT`de katıldığı bir programda 16 Haziran`da okulların tatile gireceğini açıkladı. Özer, “Daha önce de takvimde bir sarkma olmayacağını 16 Haziran`da eğitim ve öğretimi kapatacağımızı söyledik” dedi.

Özer, deprem bölgesindeki öğrenciler için 1 Ağustos-1 Eylül” tarihleri arasında 1 aylık telafi eğitimi yapılacağını belirterek, “2023-2024 eğitim öğretim yılı başladığı zamanda eğitim öğretim devam ederken bir aylık bir telafi programı daha yapacağız. Toplamda 2 aylık bir telafi eğitim programı yapacağız bu bölgedeki öğrencilerimiz için” diye konuştu.

"29 MAYIS`TA OKULLARIMIZI TATİL EDECEĞİZ"

Bakan Özer, “Seçimde ağırlık olarak oylar okullarımızda veriliyor. Tüm okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz sınavda, seçimlerde aktif olarak yer alıyorlar. 28 Mayıs`ta da ikinci tur seçimleri olacak. Okullarımızı eğitim ve öğretime hazırlamak için yoğun bir çaba sarf edileceği için 29 Mayıs`ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğrencilerimiz izinli olacak. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA