5 Kasım 2025 Çarşamba

23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI   09:05   MERSIN’DE SANATıN RITMI YÜKSELIYOR: HAYALLER ENSTRÜMANLA BULUŞUYOR   08:49   ADANA SANAYISI ALARM VERIYOR: 100 FABRIKA KAPANDı, TÜRKIYE 22. SıRAYA GERILEDI!   08:33   EĞITIMDEN ÜRETIME: MERSIN’DE GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI DÖNEMI   23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”  
 
     
   

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ GÖREVİ GEÇİCİ BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ`DEN DEVRALDI…KURTULMUŞ: "SON DERECE RENKLİ, ÇOK SESLİ, ÇEŞİTLİLİĞİ YÜKSEK OLAN BİR PARLAMENTO ORTAYA ÇIKTI"


Meclis Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş, geçici TBMM Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`den makamı devraldı. Kurtulmuş, "Son derece renkli, çok sesli, çeşitliliği yüksek olan bir parlamento ortaya çıktı. Milletimiz bu seçimle birlikte Türkiye demokrasisinin yüksek standartlı demokrasi olduğunu ilan etmiş oldu. Biz de milletimizin verdiği bu görevleri bir fani olarak üzerimize yüklenmiş sorumluluklar olduğu bilinciyle bir dakika bile boşa geçirmeden milletin emrinde ömrümüzü vakfederek çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

 

Tarih : 7 Haziran 2023 Çarşamba 22:32   Okunma : 740

Meclis Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş, geçici TBMM Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`den makamı devraldı. Kurtulmuş, "Son derece renkli, çok sesli, çeşitliliği yüksek olan bir parlamento ortaya çıktı. Milletimiz bu seçimle birlikte Türkiye demokrasisinin yüksek standartlı demokrasi olduğunu ilan etmiş oldu. Biz de milletimizin verdiği bu görevleri bir fani olarak üzerimize yüklenmiş sorumluluklar olduğu bilinciyle bir dakika bile boşa geçirmeden milletin emrinde ömrümüzü vakfederek çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

TBMM`de bugün yapılan Meclis Başkanlığı seçiminde AKP`nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, üçüncü tur oylamanın sonucunda Meclis Başkanı seçildi. Geçici TBMM Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlenen törenle yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş`a makamı devretti.

“BAŞKANIMIZIN HER KONUDA DESTEKÇİSİ OLMAYA DA MİLLETİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUZ”

Bahçeli, Meclis Başkanlığı makamında yapılan devir teslim töreninde Kurtulmuş`a, “Allah hayırlı etsin. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bir Osmaniye Milletvekili olarak da Sayın Başkanımızın her konuda destekçisi olmaya da milletin huzurunda söz veriyoruz” dedi.

“YÜRÜTME, YASAMA BERABER EL ELE VE GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİR MECLİS OLUŞTURMA İMKÂNI ORTAYA ÇIKMIŞTIR”

Kurtulmuş da “Devralmadığıma göre Meclis`in Başkanı sizsiniz. Ben de çok teşekkür ediyorum. Türkiye tarihi bir dönemi geride bırakıyor. Tarihi bir döneme giriyor. Seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ı milletimiz yeniden Cumhurbaşkanlığı makamına uygun görmüş, görevlendirmesini yapmış. Birlikte eş zamanlı olarak TBMM`yi seçmiş. Millet Meclisi`nde de Cumhur İttifakı`na çoğunluğu vermiştir. Böylece yürütme, yasama beraber el ele ve gerçekten güçlü bir Meclis oluşturma imkânı ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

“ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN”

Kurtulmuş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu Meclis`i umut ediyoruz ki Meclis`teki bütün siyasi partilerle birlikte son derece verimli ve olumlu bir çalışma ortamı oluşturulması için biz elimizden gelen her türlü fırsatı, gayreti ortaya koyacağız. 16 siyasi parti var. Bazı siyasi partilerin genel başkanları Meclis`te. Grubu olan partilerin bir kısmının da genel başkanları Meclis`te değil. Son derece renkli, çok sesli, çeşitliliği yüksek olan bir Parlamento ortaya çıktı. Milletimiz bu seçimle birlikte Türkiye demokrasisinin yüksek standartlı demokrasi olduğunu ilan etmiş oldu. Biz de milletimizin verdiği bu görevleri bir fani olarak üzerimize yüklenmiş sorumluluklar olduğu bilinciyle bir dakika bile boşa geçirmeden milletin emrinde ömrümüzü vakfederek çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA