3 Mayıs 2025 Cumartesi

15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

Akşener’den Başkan Kocamaz’a Ziyaret


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Şubat 2019 Cuma 11:31   Okunma : 1435

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Mersin Gözne gişelerinde yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Akşener, kendisini karşılayan Mersinlilerle birlikte şehir turu gerçekleştirdi. Akşener, İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Taş Bina’da Başkan Kocamaz ile bir araya geldi.

Başkan Kocamaz’ın daveti üzerine Mersin’e gelen ve iki gün boyunca Mersin’de ziyaretler geçekleştirecek olan Akşener, Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.Makamda seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akşener, Başkan Kocamaz’a güvendiğini ve Büyükşehir’i alacaklarını kaydetti.

Makam ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Başkan Kocamaz’a İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, partililer ve basın mensupları eşlik etti.

Akşener “Mersin’e 3 gün daha geleceğim”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başkan Kocamaz’ın makamında yaptığı konuşmasında gerçekleştirdiği ziyaretten ve Mersin’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Sayın İl Başkanımızın, İl Teşkilatımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Burhanettin Kocamaz Beyefendi’nin davetiyle Mersin’deyim. Bugün ve yarın buradayım. Sanıyorum bir 3 gün daha gelecek gibi görünüyorum. Karşılamadan, Mersinlilerin yol güzergâhında gelirken gösterdiği ilgi ve alakadan ziyadesiyle memnuniyet duymuş durumdayım. Her bir Mersinli kardeşimize ayrı ayrı teşekkürlerimi, selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Bugün epeyce yoğun bir programımız var. Yani belediye seçimleri sebebiyle buradayız. Yarın da 3 ilçeye gidip esnaf ziyareti yapacağım. Ondan sonra döneceğim. O nedenle buradayım” dedi.

“Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş”

Akşener, Mersin’e güvendiklerini ve 1 Nisan sabahında Mersin’i almış olacaklarını dile getirerek,  “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş. Şimdi o göğüslediği ipin daha ileriye gitmesi için çaba göstereceğiz. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere, teşkilatlarımız bir bütün olarak Genel Merkezimiz Sayın Kocamaz Başkanımın arkasındayız. İnşallah 1 Nisan şakasını Mersinliler 31 Mart akşamı gece yarısından sonra yapmış olacaklar. Bizim için Mersin çok önemli. Partimiz kurulduğundan beri Mersin için hep söylemişimdir İYİ Parti’nin çok önem verdiği bir şehirdir diye. Sonuç itibariyle Sayın Burhanettin Kocamazmağdur edilmiş, hak etmediği bir davranışla karşılaşmış. Bakın burada kaldırırken zorlandığım 5 Yıldızlı Hizmetler diye bir kitapçık var. Hizmet o kadar çok ki, akılda tutmak mümkün değil. Dolayısıyla bu yapılmış hizmetleri gören Mersinli vatandaşlarımız gelecek 5 yılda neler yapılabileceğini, verilen sözlerin nasıl yerine getirildiğini görecekler” şeklinde konuştu.

Meral Akşener, konuşmasına şu şekilde devam etti;“Bu seçim bir yerel seçim. Sadece Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve Muhtar seçeceğiz. Burhanettin Kocamaz Başkanım ipi göğüslemiş ama ipi daha ileriye doğru ittirmek için Mersinlilerin desteklerine ihtiyacımız var. Mersin’de13+1 belediyeye talibiz. Allah inşallah mahcup etmesin.”

Başkan Kocamaz, “Tüm ilçelerimize talibiz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise,“Bizim sloganımız 13+1.Tüm ilçelerimize talibiz.Mersin’e şeref verdiniz. İnşallah bu ziyaretlerinizin sonu gelmeyecek” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, ziyaret sonrası Genel Başkan Akşener’e iğne oyalı mor fular ve çeşitli hediyeler takdim etti. İki başkan daha sonra kameralara birlikte görüntü verdiler.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MERAL AKŞENER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA