28 Mayıs 2024 Salı

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

Erdemli Ulusal Film ve Tiyatro Festivaline hazırlanıyor..


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak Erdemli’de hayata geçirme kararı aldıkları bir takım yeni projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdemli’de Ulusal anlamda film festivali ve tiyatro festivali yapılacağı bildirildi.

 

Tarih : 23 Mart 2017 Perşembe 00:34   Okunma : 1449

Erdemli Belediyesi kısa süre önce başlattığı “kültür ve sanat şehri Erdemli” anlayışı çerçevesinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz yıl kentin ilk şehir tiyatrosunu, çağdaş halk dansları topluluğunu, sinema atölyesini, yazarlık okulunu, Hacivat Karagöz atölyesini, Çocuk Korosunu ve Fotoğraf Kulübü başta olmak üzere birçok sanat kursunu hayata geçiren belediye bu konuda önemli çalışmalar yaptığını duyurdu.

BELEDİYE KONSERVATUARI KURULUYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin sanatın başkenti olması için her şeyi yapacaklarını belirtti. Bu dönem görevde ikinci dönemlerini olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilk dönemde alt yapı hizmetlerine öncelik verdiklerini çünkü şehrin önceliğinin bu olduğunu; ikinci dönemde ise bu hizmetlerle birlikte sosyal, kültürel ve sanatsal hizmetlere de önem verdiklerini ve bu yönde çok büyük mesafeler kaydettiklerini vurguladı. Son olarak Erdemli Belediyesine ait, ilk defa bir belediye konservatuarının kurulması için çalışmalara başladıklarını ifade eden Tollu, toplumun her kesimine eşit hizmet anlayışıyla hizmet götürdüklerini ifade etti.

ULUSAL SANAT PROJELERİ İÇİN KARAR ALINDI

Erdemli’nin her yönden gelişmesi için çaba sarfettiklerine değinen Başkan Tollu, bunun için sanatsal iki yeni projeye imza atmak için karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Bu çerçevede ulusal boyutta bir kısa film ve tiyatro festivali düzenleyeceklerinin altını çizen Tollu, bu çalışmalar sayesinde Erdemli’nin ulusal çapta tanıtımına da katkıda bulunacaklarını belirtti. “Ayaş Antik Tiyatro Festivali” adını verdikleri, tiyatro festivalini, Temmuz, “Altın Limon Film Festivali” adındaki kısa film festivalini de Eylül ayında gerçekleştireceklerini kaydeden Tollu, iki yıldır da düzenledikleri Kızkalesi Medya Günleri projesiyle de taktir topladıklarını ifade etti.

Amaçlarının bir taraftan Erdemli’nin tanınması olduğunu yineleyen Tollu, bir taraftan da şehrin her anlamda gelişmesi ve sanat kenti olması için çabaladıklarını söyledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, ulusal film ve tiyatro festivali, mükerrem tollu, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA