28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

‘Mersin’de Kazanmaya En Yakın Tarafız’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız. Parti dışından çok ciddi bir destek alıyoruz. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta tüm ilçelerde sandıkları patlatacağız” dedi.

 

Tarih : 17 Şubat 2019 Pazar 18:06   Okunma : 1344

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Emek ve Demokrasi Platformu’nun düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.

Platform sözcüsü Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Antmen, yerel seçimlere ilişkin görüşlerinin ve taleplerinin yer aldığı bildiriyi okudu.

Vahap Seçer de,  “Şeffaf bir belediye başkanı olacağım. Korkacağım bir şey yok. Birilerine hesap verme, birilerine borç ödeme gibi bir derdim de yok. Bizim en büyük rakibimiz kendimiziz. Dışarda bize karşı bir ilgi var. Ama kendi içimizdeki sorunları çözmemiz lazım.Benim dönemimde katılımcı bir belediyecilik sergileyeceğiz. Çok dinleyelim, az konuşalım. Çok iş, az konuşmakla olur” dedi.

Vahap Seçer daha sonra partisinin Akdeniz Belediye Başkanı Sabit Yelkovan tarafından İstiklal Caddesi üzerinde kurulan seçim ofisinin açılışına katıldı. Vahap Seçer, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Seçim yaklaştıkça stres artıyor ama ben rahatım. Rehavete kapılmıyorum, çalışmayı bırakmıyorum elbette. Ama alandaki yansımaları aldığım için rahatım.  Şu anda Mersin’de kazanmaya en yakın tarafız.Parti dışından çok ciddi bir destek alıyoruz. Ak Parti aday çıkarmadı. Ak Parti seçmeni kendi içinde partisini sorguluyor ve ‘CHP adayına da oy verebilirim’ diyor. Halkların Demokrasi Partisi aday çıkarmadı. ‘Biz ayrımcılık istemiyoruz. Adalet istiyoruz. Demokrasi istiyoruz’ diyorlar. ‘Bu temel ilkelere en yakın parti CHP. Aday kim olursa olsun oy veririz’ diyorlar. Milliyetçi Hareket Partili seçmemler utangaç. İyi Partililer bizi kendilerinden biri olarak görüyor. Çok mu abarttım? Hayır abartmadım. İnsanlar değişim istiyor. İnsanlar bir aday etrafında buluşmak istiyor. Her yere, her mahalleye gidiyoruz ve insanlar bize dostane davranıyor. Birkaç sene önce bize kapısını bile açmayanlar bugün bize çay ikram ediyor, gül suyu döküyor.”

‘PARTİ İÇİNDEKİ ABİLERİME SESLENİYORUM’

Belediye başkan adayı olamayan bazı kişilerin küsüp kırıldığını, bu kişilerin CHP’nin oy kaybetmesine neden olabilecek davranışlara girebileceklerini ifade eden Vahap Seçer, “Parti içinde abilerimiz var, akil insanlar var. Onlara sesleniyorum. Gelin bu sorunu çözün. İnsanlar 29 Mart 2014 gecesi yaşadıkları travmayı bir daha yaşamak istemiyor. Aynı travmayı bir kez daha yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Buna müsaade etmeyelim.”

HIZIR LOKMASINA KATILDI, ARTVİNLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Vahap Seçer, bir grup partilinin öncülüğünde kurulan Dostlara Çağrı Platformu’nun düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada da “Mersin Türkiye siyaseti açısından önemli bir yer. CHP siyaseti açısından da önemli bir yer. Aday adaylığı sürecinde herkes Mersin’i konuştu, seçimler öncesinde de ilgi odağı Mersin. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde tüm ilçelerde sandıkları patlatacağız. Uygun bir iklim var, onu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir, emek ve demokrasi platormu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA