3 Mayıs 2025 Cumartesi

15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

Kocamaz: “1 Nisan İyilerin Bayramı Olsun”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesinde yaşayan hemşehrileri ile bir araya geldi.

 

Tarih : 18 Şubat 2019 Pazartesi 13:53   Okunma : 1422

Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren ve 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hayata geçirmeyiplanladığı projelerini anlatmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, gönüllere girmeye devam ediyor.

Toroslar İlçesi, Akbelen Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle ziyaretine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Ender Turhan, İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda Mersinli vatandaş katıldı.

“1 Nisan İYİlerin bayramı olsun”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Akbelen Mahallesinde yaşayan vatandaşlara seslenerek,  “Sizlerle uzun yıllardır kentimize hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Cenab-ı Allah nasip etti, bu 31 Mart yolculuğunda da yine sizlerle beraber yol arkadaşlığı yapıyoruz. Cenab-ı Allah iyilerin yüzüne baksın ve 31 Mart’ta iyileri muvaffak eylesin. 1 Nisan iyilerin bayramı olsun. Mersin hepimiz için önemli. Tarih boyunca hep cazibe merkezi olmuş, herkesin gözünün üstünde olduğu bir yerleşim alanı. Bir yeryüzü cenneti. Bizler bu kentte yaşıyor olmaktan bu kente hizmet etmekten, bu kentte yaşayan insanların hayatını kolaylaştırmaktan gerçekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Bizim olduğumuz yerde hizmet olur”

Mersinli vatandaşlar ile bir kez daha 31 Mart yolculuğuna çıkmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Kocamaz, “Yıllardır gerek Tarsus’ta, gerek Mersin’in tamamında insanlarımızla bir aradayız. İnsanlarımızı seviyoruz. Bu kentte barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kenti bizden sonraki nesillere daha ileri noktalarda teslim etmek hepimizin boynunun borcu. Mücadelemiz Mersin için,mücadelemiz Mersinli hemşerilerimiz için,mücadelemiz birlik, beraberlik ve bütünlük için. Bu mücadelede bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bizim kavga dövüş ile işimiz olmaz. Bizim olduğumuz yerde sevgi olur, barış olur, kardeşlik olur, huzur olur, bizim olduğumuz yerde hep iyi şeyler olur. En fazla da hizmet olur” şeklinde konuştu.

“31 Mart’ta hedefi 12’den vuracağız”

Yerel seçim mücadelesi verirken, bu süreçte vatandaşlar ile aralarına fitne, fesat sokmak isteyenlerin olabileceğinin altını çizen Kocamaz, “Bu mücadeleyi verirken birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler olabilir. Bizimle beraber olurken bu kentteki barış, huzur ve kardeşlikten rahatsız olanlar olabilir. Ama şunu herkesin bilmesi lazım ki, bu kentteki barış ve huzuru Allah’ın izniyle sonuna kadar, sonsuza kadar sürdürmek bizim boynumuzun borcudur. Toroslar bizim için önemli. Toroslar’da yaşayan hemşerilerimiz geçmişten bu yana hep bizimle birlikte yola çıktılar, bizimle birlikte mücadele ettiler. Ben öyle inanıyorum ki bu sefer de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hedefe bizimlekoşacaklar ve Allah’ın izniyle 31 Mart’ta hedefi 12’den vuracaklar” ifadelerini kullandı.

“Ender Turhan ile Toroslar çok daha aydınlık olacak”

Toroslar'ın Ender Turhan’a ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kocamaz, “Çok değerli kardeşim Ender Turhan Beyefendi sizlerin teveccühünü bekliyor. Ben öyle inanıyorum ki, Ender kardeşimiz vereceğiniz desteklerle onu Toroslar’da Belediye Başkanı yapacaksınız. Torosların birlikte vereceğimiz hizmetlere ihtiyacı var. Torosların hak ettiği yere gelmesi için sizlerin desteğine ihtiyacı var. Gelecek günler bilmelisiniz ki Toroslarda çok daha aydınlık olacak. Toroslar hak ettiği yere inşallah bu önümüzdeki dönemde gelmiş olacak. Torosların daha çok hizmete ihtiyacı var. Torosların büyük projelere ihtiyacı var. Torosların günü kurtaracak hizmetlere değil, gerçekten Toroslar’ı fark ettirecek hizmetlere ihtiyacı var. Onun için diyoruz ki, Toroslar’a özel görev düşüyor. Toroslar halkı birbiri ile bütünleşecek,her yere ulaşacak, herkesin elini tutacak ve inşallah 31 Mart’ta hedefimize sizlerle beraber ulaşacağız” diye belirtti.

“Burhanettin Kocamaz, artık güneşin çocuğu”

Kocamaz, Mersinli vatandaşların bir kısmının halen kendisini Milliyetçi Hareket Partisi’nde yer aldığını zannettiklerini, fakat artık siyasi hayatının İYİ Parti’de devam ettiğini ve bunun vatandaşlara duyurulması gerektiğin belirterek,“Burhanettin Kocamaz artık güneşin çocuğu. Yani bunu özellikle anlatmamız lazım. Vatandaşımız saf duygularla bize oy verdiğini zannederek birilerine bizim üzerimizden kurban kestirmeye kalkmasın. Bu konunun altını özellikle çiziyorum ve hepinizi bugünden itibaren 31 Mart’a kadar Toroslar için, Mersin için ve ülkenin birlik ve beraberliği için, yanan tencereden kurtulup refaha ulaşmanız için göreve davet ediyor, hepinize saygılar sevgiler sunuyor, sizleri Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA