10 Kasım 2025 Pazartesi

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALBAYRAK, TOPLU TAŞIMA SİSTEMİNİN PAYDAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Yönetmeliği kapsamında Elektronik Ücret Toplama Sistemi`ne entegre şekilde toplu taşıma hizmeti veren, tüm ilçelerden minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

 

Tarih : 8 Ağustos 2023 Salı 10:21   Okunma : 251

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Yönetmeliği kapsamında Elektronik Ücret Toplama Sistemi`ne entegre şekilde toplu taşıma hizmeti veren, tüm ilçelerden minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Albayrak`ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Tekulaş Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile Tekirdağ il genelinde TETUS kapsamında faaliyet gösteren minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası`nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, minibüs kooperatiflerinin daha önceki toplantılarda gündeme getirdikleri talepler hakkındaki çalışmalar ve ulaşım alanındaki son gelişmeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Albayrak, Tekirdağ il genelinde faaliyette bulunan minibüs kooperatiflerinin temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve toplu ulaşım sistemindeki son gelişmeleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her alanda halkımıza en iyi hizmeti verme hedefini kendisine misyon olarak belirlemiştir. Ulaşım da bu konulardan bir tanesi. Bu anlamda Ulaşım alanındaki paydaşlarımız olan minibüs kooperatiflerimizin taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik. Yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, minibüs kooperatiflerimizin her zaman yanındayız. Yasalar çerçevesinde, esnafımızın yüzünü güldürebilecek projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Halkımıza kaliteli ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunabilmek amacıyla, ortak akıl ile en iyiye hep birlikte ulaşma çabası içerisindeyiz.”

Değerlendirme toplantısında, minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri tek tek kürsüye gelerek görüş, talep ve önerilerini dile getirdi. Toplantı genel değerlendirme ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA