10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

CHP Taşucu Seçim Ofisi coşkulu bir törenle açıldı


Silifke Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’un Taşucu Seçim Hizmet Ofisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 21 Şubat 2019 Perşembe 08:26   Okunma : 2966

Başkan Mustafa Turgut, açılış kurdelesini CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, eski belediye başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlarla birlikte kesti.

'Herkesi Kucaklayarak, Gönülleri Kazanarak Geliyoruz'

Açılışta konuşan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut,  "2014 yılında burada olağanüstü bir kalabalıkla seçim ofisi açılışımızı yapmıştık. O zaman da bize sahip çıktınız ve Silifke’de en çok oy farkı yaptığımız mahallelerimizden birideTaşucu olmuştu. Şimdi de görüyorum ki muhteşem bir coşkuyla ve ilgiyle bizleri karşılıyorsunuz. Sizlere her zaman hizmet etmekten, sizlerle her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Biz tabii ki Silifke’de ve tüm mahallerimizde iyi işler yapmak için yola çıktık. 2014 yılından buyana kent merkezimiz ve 88 mahallemize imkânlarımız ölçüsünde birçok yenilik ve hizmet kazandırdık.

Taşucu Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. İkinci dönemde inşallah daha güzel daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizi de alarak Silifke’mizi daha yaşanılır, daha modern bir kent haline getireceğim’ dedi.

SEÇER: ‘SİLİFKE’NİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, seçim ofisinin hayırlı olmasını dilerken, "Siyasi hayatımızda hep halkımız için çalıştık. Ranta değil hizmete dönük çalışma yaptık. Sizlerin de desteğiyle Mustafa Turgut başkanımızla birlikte bu göreve geldiğimizde Silifke’ye güzel hizmetler vereceğiz. İmar planını en doğru ve halkımızın yararına tamamlayacağız. Silifke’nin ve Taşucu Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bunun için çözüm projelerimiz hazır" diye konuştu.

CHP İlÇE BAŞKANI SUNGUR’DAN TAŞUCULULARA TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmet verdiği ilçelerde modern kentler kurduk ve insanların ötekileştirilmediği bir anlayışı hâkim kıldık. Biz Büyükşehir Belediyesi'nide alarak bu güzel kentimizde vatandaşlarımızın modern hizmet aldığı, huzur içinde yaşadığı, birbirine kinle nefretle değil sevgi ve saygı ile bakabildiği yönetimleri oluşturmak istiyoruz. Bunun için Silifke’de ve Büyükşehir'de hepinizin desteğini bekliyoruz. Destekleri için tüm Taşuculu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Konuşmalardan sonra Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, seçim Hizmet Ofisi'nin açılış kurdelesini CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, eski belediye başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte kesti.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, silifke belediyesi, vahap seçer, mustafa turgut

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA