11 Kasım 2025 Salı

21:24   MERSIN’DE ATATÜRK’E SAYGı: BAŞKAN SEÇER’DEN ANLAMLı KATıLıM   14:20   TARSUS’TA ATATÜRK’E SESSIZ SAYGı: CUMHURIYET MEYDANı’NDA 87. YıL ANMASı   14:08   TOROSLAR’DA 10 KASıM: ATATÜRK’E SONSUZ MINNETLE   15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı  
 
     
   

ALİ MAHİR BAŞARIR: “UZUN YÜZYILLARDAN BERİ SARAY YÖNETİMİ ALTINDA EZİLEN BİR MİLLET, KAZANDIĞI BU BÜYÜK ZAFERDEN SONRA KENDİ EGEMENLİĞİNİ ELİNE ALMIŞTIR”


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında; “Uzun yüzyıllardan beri saray yönetimi altında ezilen bir millet, kazandığı bu büyük zaferden sonra kendi egemenliğini eline almıştır. En zor şartlarda birlikte mücadele verilerek Sevr`i yırtıp parçaladık, Lozan`ı imzalayarak laik Cumhuriyetimizi tarihe altın harflerle yazdık. Bundan sonra da laik Cumhuriyetimizi zayıflatmaya, yıpratmaya, yok etmeye çalışanlar asla bunu başaramayacaktır. Bu toprakları kendi milletine emanet eden ve kendi milletinin bu topraklarda efendi olarak yaşamasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı için canını veren tüm kahraman askerlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz” dedi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2023 Çarşamba 11:26   Okunma : 441

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında; “Uzun yüzyıllardan beri saray yönetimi altında ezilen bir millet, kazandığı bu büyük zaferden sonra kendi egemenliğini eline almıştır. En zor şartlarda birlikte mücadele verilerek Sevr`i yırtıp parçaladık, Lozan`ı imzalayarak laik Cumhuriyetimizi tarihe altın harflerle yazdık. Bundan sonra da laik Cumhuriyetimizi zayıflatmaya, yıpratmaya, yok etmeye çalışanlar asla bunu başaramayacaktır. Bu toprakları kendi milletine emanet eden ve kendi milletinin bu topraklarda efendi olarak yaşamasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı için canını veren tüm kahraman askerlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başarır`ın mesajı şöyle:

“Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde ulusal kurtuluş savaşımızın zaferle sonuçlandığı ve taçlandığı günün 101`inci yıl dönümünü onurla, gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Ulusal tarihimiz çok büyük ve çok parlak zaferlerle doludur ama sadece bizim tarihimiz değil, dünya tarihine yeni bir yön veren 30 Ağustos zaferi kadar kesin sonuçlu, kesin etkili bir meydan savaşı yoktur.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün de altını çizdiği gibi; 30 Ağustos Savaşı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasını oluşturmuştur. 30 Ağustos Zafer Bayramı, çağdaş laik Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gün demektir. 30 Ağustos Zafer Bayramı kararlılıkla, azimle kurtuluş mücadelesi ruhunun simgesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı bağımsızlık, özgürlük demektir; toprak bütünlüğü demektir, milli birlik ve beraberlik demektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile Dumlupınar`da yakılan meşale, bir milletin zincirlerini kırmasıdır! Zincirlerini kıran bu millet, özgürlüğü ve bağımsızlığı için egemenliği için canını vermekten kaçınmamıştır. Ne kapitülasyonlara ne manda ve himayeye ne de emperyalist devletlere boyun eğmemiştir.

“UZUN YÜZYILLARDAN BERİ SARAY YÖNETİMİ ALTINDA EZİLEN BİR MİLLET, KAZANDIĞI BU BÜYÜK ZAFERDEN SONRA KENDİ EGEMENLİĞİNİ ELİNE ALMIŞTIR”

Uzun yüzyıllardan beri saray yönetimi altında ezilen bir millet, kazandığı bu büyük zaferden sonra kendi egemenliğini eline almıştır. En zor şartlarda birlikte mücadele verilerek Sevr`i yırtıp parçaladık, Lozan`ı imzalayarak laik Cumhuriyetimizi tarihe altın harflerle yazdık. Bundan sonra da laik Cumhuriyetimizi zayıflatmaya, yıpratmaya, yok etmeye çalışanlar asla bunu başaramayacaktır.

Bu toprakları kendi milletine emanet eden ve kendi milletinin bu topraklarda efendi olarak yaşamasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı için canını veren tüm kahraman askerlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve özlemle anıyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA