26 Haziran 2025 Perşembe

11:55   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:50   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   10:42   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:29   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:09   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI   09:04   MERSIN’DE KONFORLU VE KESINTISIZ ULAŞıMıN ADRESI; BÜYÜKŞEHIR   16:49   TÜRKIYE IHRACATıNA DEMIR ÇELIK SEKTÖRÜNDEN ÖNEMLI KATKı    16:41   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GELECEĞE GÜÇLÜ BIR KULAÇ   16:05   AKDENIZ’DE İBADETHANELERE KESINTISIZ TEMIZLIK HIZMETI   15:59   MILLETVEKILI BOZAN’DAN MERSIN’DEKI GENÇLER IÇIN KENT DINAMIKLERINE ÇAĞRı   15:55   MERSIN OSB’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE   14:08   YENIŞEHIR BELEDIYESI RUHSATSıZ GıDA TAKVIYESI ÜRETEN TESISI MÜHÜRLEDI    12:06   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR   12:03   ÖZGÜR ÖZEL, BRÜKSEL VE BERLIN’E GIDIYOR   11:59   AVRUPA KONSEYI’NDEN CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN’A ZIYARET   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, AILELERI AÇıK HAVA SINEMASıNDA BULUŞTURUYOR   01:17   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ: “MUHARREM, ADALETIN SESI, VICDANıN YANKıSıDıR”   16:05   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:10   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:45   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.  
 
     
   

Vahap Seçer Aydıncık’ta


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin Türkiye’nin en büyük ekonomilerinden biri. Param yok diyen belediye başkanı yalan söyler. İmkânım yok diyen belediye başkanı yalan söyler. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Bu para halkın yararına kullanılırsa Mersin uçar” dedi.

 

Tarih : 23 Şubat 2019 Cumartesi 15:09   Okunma : 1333

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Aydıncık ilçesini ziyaretinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı. Seçer, partisinin Aydıncık Belediye Başkan adayı Abdullah Selvili, Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale ve Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır ile birlikte halkı selamladı. Eski il başkanları Mustafa Uzun ve Faruk Akar ile eski İl Genel Meclisi üyeleri Aydın Dirik ve Halil Ünal da Aydıncık gezisine katılarak Vahap Seçer’e destek verdi.

Aydıncık’ta ilk olarak mahalle muhtarları, ziraat mühendisleri ve veteriner hekimlerle kahvaltıda bir araya gelen Vahap Seçer, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı ve Aydıncık’ta yapacakları projeleri anlattı.

Vahap Seçer daha sonra partisinin belediye başkan adayı toplantısına katıldı. Burada konuşan Aydıncık Belediye Başkan adayı Abdullah Selvili, “Çok sorunumuz var. Su sorunumuz var. Biz diyoruz ki evimizde temiz su içelim. Sanayi sitesi sorunumuz var, yol sorunumuz var. Bunları basit belediyecilik faaliyetleriyle çözeriz. Bizim asıl sorunumuz işsizlik. Şu an ilçemiz tarımdan geçiniyor. İmar sorununu çözerek turizme yöneleceğiz. Ama turizmden anladığımız devasa oteller değil. Bu bakir koylara yakışır butik oteller yapılması lazım. Elbirliğiyle bunları yapacağız. İlçemizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

‘MİLLETLE İTTİFAK YAPIYORUZ’

Yoğun yağmura rağmen alanı dolduran Aydıncıklılara seslenen Vahap Seçer de,  “Anamur’dan Tarsus’a kadar karış karış geziyoruz. Kırsal mahallelerde ve şehir merkezinde hakla iç içe oluyoruz, onların dertlerini dinliyoruz. Göreve hazırız. Rakiplerimiz de çalışıyor. Rakiplerimizden biri Cumhur İttifakı’nın adayı. Herhalde bizden korkuyorlar, ittifak yaptılar. Mevcut belediye başkanı İyi Parti’den aday olmuştu, evrakları geç teslim edilince şimdi DP’den aday oldu.Biz partimize güveniyoruz. Herhangi bir partiyle görüşüp ittifak yapmadık. Biz milletimizle ittifak yapmak istiyoruz. MHP’li, HDP’li, Ak Partili, İyi Partili hangi partiye oy vermiş olursa olsun milletimizle ittifak yapıyoruz. Herkesin oyuna talibiz” diye konuştu.

 

Mersin’de önemsedikleri konuların başında işsizlik sorununun geldiğini ifade eden Vahap Seçer, bu sorunun çözümü için Aydıncık ve Bozyazı yöresinde tarımın ve turizmin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

 

‘KAYNAKLAR HALKIN YARARINA KULLANILIRSA MERSİN UÇAR’

 

Aydıncık’ın butik otel yatırımlarına uygun olduğunu ifade eden Vahap Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada büyük oteller, tatil köyleri olmaz. Burada butik oteller olması lazım. Belediye başkanı olduğumda burada imar çalışması yapacağız. Otel yerleri belirleyeceğiz. Buraya otel yatırımı için gelenlere de kolaylık sağlayacağız. Turizm bacasız fabrika. Bir yatak yaparsınız üç kişi dört kişi çalışır. Buranın yetiştirdiği ürünler de bu otellerde tüketilecek. Turistler burada zaman geçirecek. O nedenle Aydıncık’ın düzenlenmesi lazım. Daha otantik bir hava olması lazım. İnsanların vakit geçireceği, alıveriş yapacağı bir kent oluşturmalıyız. Aydıncık kapalı ekonomi ile bir yere gidemez. Belediye başkanı buranın kaldırımını yapmakla, sinek öldürmekle Aydıncık’a bir şey veremez. Buraya farklı bir hava verecek, turist getirecek çalışmalar yapmak lazım. Turizmin olduğu yerde hareket olur, bereket olur. Vahap Seçer geldiği zaman refah gelecek, huzur gelecek, yatırımlar gelecek. Neyimiz eksik? Aklımız mı eksik, bilgimiz mi eksik, insanımız mı eksik. Mersin Türkiye’nin en büyük ekonomilerinden biri. Param yok diyen belediye başkanı yalan söyler. İmkanım yok diyen belediye başkanı yalan söyler. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Bu para halkın yararına kullanılırsa Mersin uçar.”

Aydıncıklıların, ‘Evimizde su içmek istiyoruz. Musluklarımızdan çamur akıyor’ şikâyetlerini de not alan Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda ilk olarak Aydıncık’ın içme suyu sorununu çözeceklerini söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, büyükşehir, yerel seçimler, aydıncık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA