18 Haziran 2025 Çarşamba

10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:20   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ   09:05   SILIFKELI KADıNLARıN YENI BULUŞMA NOKTASı; ATAKENT KADıN ATÖLYESI    21:15   MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:10   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:01   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:59   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:45   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı   20:32   EVIMIZ ATÖLYE’NIN 47. DURAĞı ENGELSIZ YAŞAM PARKı OLDU   17:21   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:50    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:20   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI  
 
     
   

MEZİTLİ`DE MUTLU YAŞAM MERKEZİ AÇILDI


Mezitli Belediyesi - İçel Anadolu Liseliler Derneği Mutlu Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

 

Tarih : 9 Eylül 2023 Cumartesi 11:25   Okunma : 403

Mezitli Belediyesi - İçel Anadolu Liseliler Derneği Mutlu Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Atatürk Mahallesi`nde bulunan merkezin açılışına, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan`ın yanı sıra Berlin Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Jorn Oltman ile beraberindeki alman heyet ve çok sayıda davetli katıldı. Kardeş şehir Berlin Tempelhof-Schöneberg`in destekleriyle yapılan merkezde bulunan hobi alanları, aktivite odaları, dinlenme bölümleri sayesinde bölgede yaşayan vatandaşlar, kaliteli zaman geçirme fırsatı bulacak.

MEZİTLİ İLE GÜZEL DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDUK

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Berlin Tempelhof-Schöneberg Belediye Başkanı Jorn Oltman, “Değerli misafirler Tempelhof-Schöneberg`in belediye başkanı olarak burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Mezitli Belediyemiz ile birlikte yaptığımız çalışmaların meyvelerini görmek muazzam bir duygu. Farklı projelere ortak olmak ve onların neler getirdiğini birlikte yaşamak tarifsiz. İnsanları neler mutlu edebilir diye Neşet Başkanımla çok fikir alışverişi yaptık. Herkesin kullanabileceği ve faydalanabileceği projeler gerçekleştirmeye çalıştık. Bu projemizde onlardan birisidir. Bu proje bize şunu gösterdi aslında; bizler iyi anlaşabildiğimizde güzel dostluk köprüleri kurabildiğimizde pek çok şeyi ayağa kaldırabiliyoruz. Bugün ki açılışını yaptığımız eserde bunlardan bir tanesidir. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve çok mutluyum” dedi.

“KARDEŞ ŞEHRİMİZLE ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Kardeş şehir Tempelhof-Schöneberg ile birlikte çalışmaları yaygınlaştıracaklarını ve ileriki süreçlerde farklı projeler üreteceklerini dile getiren Başkan Tarhan, şunları söyledi:

“Bizler barışı savunan ulusların halklarının birlikte olmasını ilke edinerek çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Berlin`e gittiğimde mecliste konuşma imkanım olmuştu. Berlin`e yolunuz düşerse Mezitlimizin parkını görebilirsiniz. Caddelerinde ilçemizin çok güzel fotoğraflarının asıldığına şahitlik edebilirsiniz. Merkezinde çok güzel bir parkımız var. Kardeş belediye olarak çok önemli çalışmalar yaptık. Kardeş belediyemizin Davultepe bölgemizdeki Aktif Yaş Alma Merkezimize büyük katkıları oldu. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Mutlu Yaşam Merkezimizin projesinin finansmanını yine kardeş belediyemiz sağladı. Ayrıca deprem bölgesine ve ilçemizdeki depremzede vatandaşlara ciddi yardımları oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha da yaygınlaşarak ilerletmeye devam edeceğiz. Bizden birisi oldukları için kardeş belediyemiz Tempelhof-Schöneberg`e ve İçel Anadolu Liseliler Derneği`ne çok teşekkür ediyorum.” 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA