3 Temmuz 2025 Perşembe

15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:45   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanlıklarının kimsenin babasının çiftliği olmadığını, yan yatma yeri olmadığını vurguladı. Hiçbir belediye başkanının ‘para yok yatırım yapamıyorum’ diyemeyeceğini ifade eden Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz

 

Tarih : 25 Şubat 2019 Pazartesi 11:46   Okunma : 1556

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’nin Yeşilovacık ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Seçer’e gezilerinde Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale de eşlik etti.

Yeşilovacık’ta partisinin seçim bürosunu açan Vahap Seçer, daha sonra köy kahvehanesinde vatandaşlara hitap etti.

Yeşilovacık’ın çimento fabrikası ve termik santral gibi projelerin hedefi olduğunu hatırlatan Vahap Seçer, “Burası sanayi bölgesi değil, turizm bölgesi olmalı. Her yere çimento fabrikası, termik santral yapabilirsiniz ama her yere turizm tesisi yapamazsınız.  Enerji yatırımları da gereklidir. Ama bunların yapılacağı yer benim Mersinim değildir. Biz bu bölgeyi turizme açmak zorundayız. Belediye başkanı olduğumda bu yörede turizmin gelişmesini sağlayacak bir imar düzenlemesi yapacağız. Turizm yatırımcılarını teşvik edeceğiz. Alanya-Taşucu arası yol çalışmaları bitmek üzere. Kim yapıyorsa Allah razı olsun. Ben doğru olanı överim, yanlış olanı eleştiririm. Sahil yolu projesi doğrudur ama çimento fabrikası yanlıştır, termik santral yanlıştır, nükleer santral yanlıştır” dedi.

‘BAKALIM, EL Mİ YAMAN, BEY Mİ YAMAN’

İş dünyasındaki, tarımdaki ve milletvekilliğindeki tecrübelerini, birikimlerini belediye başkanlığı dönemine değerlendireceğini belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediye başkanlığı kimsenin babasının çiftliği değil. Yan gelip yatma yeri değil. Hiçbir belediye başkanı, hele de Mersin’de hiçbir belediye başkanı ‘param yok, imkanım yok, ben yatırım yapmıyorum’ diyemez. Bana günlerdir şikayet geliyor. Aydıncık’ta, Yeşilovacık’ta insanlar çamurlu su içiyor. Bunun para yok diye bahanesi olur mu? Bulacağız, buluşturacağız, Yeşilovacık halkına tertemiz suyu vereceğiz.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz.”

‘İNSANLARA KİRLİ SU İÇİRİYORSUN, BUNUN BEKA SORUNUYLA NE İLGİSİ VAR?’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer daha sonra Silifke’nin Akdere Mahallesi’ne geçerek burada da vatandaşlarla sohbet etti.

Akdere sakinleri sohbette içme sularının temiz olmadığını, düğün salonu başta olmak üzere sosyal tesislere ihtiyaç duyduklarını anlattı.

Vahap Seçer de, “Cumhur İttifakı’na oy verin diyorlar. Niye? Beka sorunu varmış. Burada, Akdere’de insanlara asbesli borudan gelen sağlıksız, kirli suyu içiriyorsun, bunun beka sorunuyla ne ilgisi var? Teyzem düzgün, temiz bir düğün salonumuz olsun diyor, bunun beka sorunuyla ne ilgisi var. Ne beka sorunu? Bu köylerin su sorununu kim çözecek? Altyapı sorununu kim çözecek? Yol sorununu kim çözecek. Bütün partilerden kardeşlerime sesleniyorum. Bunlar siyasetin oyunları, bu laflara kanmayın. Size kim hizmet getirecekse, kim su sorununu çözecekse oyunuzu ona verin” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YEREL SEÇİMLER, CHP, İYİ PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA