9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

CHP’Lİ YILDIZ BİÇER’DEN SKANDAL İDDİAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEYEN BÜLENT TEZCAN’A YANIT! ’BU HATIRLATMA İLE HAFIZASININ TOZU ALINACAK’


YSK’nın 2017’de referandumda mühürsüz oyların geçerli sayılması kararını, AİHM’e götürmesinin partisi tarafından engellediğini söyleyen eski CHP milletvekili Atilla Kart’ı yalanlayan Bülent Tezcan’a eski CHP’li Milletvekili Tur Yıldız Biçer’den yanıt geldi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 23:41   Okunma : 766

YSK’nın 2017’de referandumda mühürsüz oyların geçerli sayılması kararını, AİHM’e götürmesinin partisi tarafından engellediğini söyleyen eski CHP milletvekili Atilla Kart’ı yalanlayan Bülent Tezcan’a eski CHP’li Milletvekili Tur Yıldız Biçer’den yanıt geldi.

Eski CHP Milletvekili Atilla Kart, 'başkanlık' referandumunda Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) mühürsüz oyların geçerli sayılacağına yönelik kararını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) CHP adına götürmesinin parti yönetimi tarafından engellendiğini açıklamıştı.

Kart'ı engellediği iddia edilen isimler arasında yer alan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise "Tek tek o diyaloglarda şu şunu dedi, bu bunu dedi. Benim hatırlamam mümkün değil, söylediğiniz yıl 2017 şu anda 2023’teyiz. Tam 6 sene olmuş, teyip olsa bandı silinir” ifadelerini kullanarak söz konusu iddiaları 'hatırlamadığını' vurgulamıştı.

Tezcan’ın açıklamasına eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'den yanıt geldi.

Biçer, sosyal medya hesabından Tezcan’ın konuşmasını alıntılayarak 2017'de CHP Hukuk ve Seçim İşleri tarafından mesaj ile partillere YSK’nin mühürsüz oyları geçerli sayacağının bildirildiğini ancak yapılan kapalı toplantıda kim tarafında atıldığı sorulduğunda tepki gösterildiğini yazdı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajın kim tarafından yolLandığını sormasının üzerine Tezcan’ın kendisinin kolunu sıktığını ve sinirlenerek odasına davet ettiğini ifade eden Tur Yıldız Biçer’in açıklamaları şu şekilde:

"Liberal budalalar bile hatalarını kabul etmiş, kenara çekilmişken Tezcan ve arkadaşları manifestolarında 'En büyük dönüşümler, en büyük kırılmaların yaşandığı dönemlerde gerçekleşir' gibi sözler, değişim vaadiyle hala siyaset sahnesindeler. Ülke ve parti için acı olan da budur.

Evet, bu 2 referandumda en büyük dönüşümün, en büyük kırılmaların acı tecrübelerini yaşadık, yaşıyoruz. 'Sehven' atılan bir SMS’teki muğlak ifadelerle CHP’li sandık kurulu üyelerini sandık başından çeken Bülent Teczan ve dönemin sorumluları da siyasetten, CHP’den çekilmelidir.

Aşağıda okuyacaklarınız bunun gerekçesidir. '2023'teyiz, 2017'de olanları hatırlamam mümkün değil' diyen Sayın Bülent Tezcan’ın hafızasındaki tozun alınmasına yardımcı olacaklardır. 'Silinmeyen bantın' sürecidir… Süreç, ilk kez aşağıda olan bu mesajla başladı.

HER ŞEY BU MESAJLA BAŞLAMIŞ!

Sayın Bülent Tezcan; referandumdan hemen sonra CHP Genel Merkezimizde yaptığımız ilk kapalı grup toplantısında, söz alarak bu mesajı okudum. Sayın Genel Başkanımıza bu mesajı neden ve kimin attığını sordum. Sayın Genel Başkan 'bu mesajı ilk kez duyuyorum, bir kez daha okur musunuz?' dedi. Bir kez daha okudum. Hatırlarsanız salonda buz gibi bir hava oluştu. Sayın genel başkan mesajla ilgili bir bilgisi ve bir talimatı olmadığını söyledi. 'Hukuk ve Seçim İşleri Sorumlumuz Sayın Bülent Tezcan’dır' dedi ve size Bülent Bey sayın milletvekilimizin sorduğu soruya bir yanıt verin dedi. Siz en önde oturuyordunuz, ayağa kalkarak; 'çok yoğun bir gündü; kim, nasıl bir mesaj, kime gönderilmiş bilmiyorum , hatırlamıyorum' dediniz. O zaman 6 yıl geçmemişti; ama ne hikmetse siz yine hatırlayamıyorsunuz.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA