11 Temmuz 2025 Cuma

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ KÜRŞAD ZORLU: “ÜLKEMİZİN VE CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSUNA YÖNELİK HADSİZLİK VE DÜŞMANLIKLAR ELBETTE KABUL EDİLEMEZ”


İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusuna yönelik hadsizlik ve düşmanlıklar elbette kabul edilemez. Son dönemde saldırıların artmasının sebebi, kurumların görevlerini gerçekleştirmemesi ve yargı sisteminde muhatabı olduğumuz boşluğun yarattığı cesarettir” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 11 Kasım 2023 Cumartesi 14:53   Okunma : 284

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusuna yönelik hadsizlik ve düşmanlıklar elbette kabul edilemez. Son dönemde saldırıların artmasının sebebi, kurumların görevlerini gerçekleştirmemesi ve yargı sisteminde muhatabı olduğumuz boşluğun yarattığı cesarettir” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Hacı Mustafa Atmaca isimli bir vatandaşın Erzurum`da faaliyet gösteren bir restoranda sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etmesi üzerine açıklama yaptı. Zorlu`nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusuna yönelik hadsizlik ve düşmanlıklar elbette kabul edilemez. Bugün de Erzurum`da bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden Atatürk`ümüzü ve Cumhuriyet değerlerini hedef aldığını görmekteyiz. Bugün sabah, avukatım bu şahıs hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Aslında son dönemde bu vb saldırıların artmasının sebebi, kurumların görevlerini gerçekleştirmemesi ve yargı sisteminde muhatabı olduğumuz boşluğun yarattığı cesarettir. Bahsedilen durum ve şahit olunan süreçlerden de anlaşıldığı üzere; adalet ve adil yargılanma ilkelerinin altı boş bırakılarak, vatandaşın hakaret içerir eylemleri meşrulaşma imkanı bulmaktadır. Cumhuriyetimize yönelik tür saldırılar karşısında hukukun bize verdiği araçları kullanmaktan geri durmayacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA