18 Temmuz 2025 Cuma

20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR   11:08   CUMHURBAŞKANLıĞı’NDA KAMU IŞÇILERININ BEKLEDIĞI ZAM GÖRÜŞMESI... TÜRK-İŞ, RESMI OLMAYAN YÜZDE 22’LIK TEKLIFI KABUL ETMEDI   10:28   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "TÜRK-İŞ YÖNETIMI, IŞÇININ GREV TALEBINE KULAK VERMEK YERINE, TARIHI ERTELEYEREK HÜKÜMETIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR"  
 
     
   

Silifkelilerden,Muharrem İnce’ye %80 ‘HAYIR’ sözü..


CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nİsan referandum öncesinde Silifkelilerle buluştu. İnce, Silifke’de davul zurna eşliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

 

Tarih : 24 Mart 2017 Cuma 23:57   Okunma : 23713

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında Mersin’in Mut ilçesinin ardından Silifke’de halka seslendi. Trafiğe kapalı olan Atatürk Anıt Meydanında konuşan Muharrem İnce, referandum maddelerini anlatarak AKP hükümetini eleştirdi.

Muharrem İnce, “Hollanda referandumdan ‘evet’ çıkmasını istiyor. Hollanda kesinlikle AKP'lidir. Kesin ‘evet’ çıkmasını istiyor. Neden? ‘Evet’ çıkarsa Türkiye bir tek adam dönemine girecek. Tek adam yönetimine girince Türkiye'yi yönetmek çok kolay olacak. Tek adamı ele geçirdin mi, Türkiye'yi ele geçirmiş olacaksın. Batılıların istediği ‘evet’ çıkmasıdır. Ama ben Türk milletine güveniyorum ‘hayır’ diyecektir buna” dedi.

İnce'ye, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Geçmiş Dönem Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve CHP'li yöneticiler de eşlik etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle;

“Şimdi bakın meydan meydan geziyor Binali Yıldırım. Bu sistemi kaldırın. Başbakanlığı kaldırın diyor. Ben lüzumsuzum ben gereksizim diyen kendini yok eden bir adam var. Bakın evet diyin diyor. Çanakkale geçilmez dediler geçtik diyor. Yahu o sözü sana söylemediler ki İngilizlere Fransızlara söylediler. Dolar diyor dolmasa ne olur dolsa ne olur diyor. Bolu’lulara diyor ki sizler Bolu beyin torunları. Bolu beyi eziyet edendir zulüm edendir. Biz Köroğlu’nun torunuyuz, Dadaloğlu’nun torunuyuz, İstanbul’a geldiklerin de “Geldikleri gibi giderler” diyen Mustafa Kemal vardır biz onun torunlarıyız.

Muharrem İnce işkembeden atmaz. Yıl 2004. Rauf Denktaş Türkiye’de miting yapmak istiyor. Recep Tayyip diyor ki git Kıbrıs’ta yap diyor.

Bu mitingi akşama televizyonlarda görecek misiniz? Hayır göstermeyecekler.

Biz kendimiz yasaklıyoruz yurtdışında miting yapmak yasak diye. Sonra biz danışıklı dövüşüklü Hollanda ile birbirimize giriyoruz. Milliyetçilerden böylelikle oyları alırız. Tezgâh hazır. Dertleri şu evet çıksın da Türkiye’nin itibarı ne olursa olsun. Türkiye umurlarında değil.

Başbakan Binali Yıldırım'ın üçüncü köprüye ilişkin söylemlerini hatırlatan İnce, “Almanlar bizi çekemiyormuş. Binali Yıldırım öyle anlatıyor. Niye; köprü yapmışız biz, Almanlar bizi çekemiyormuş. Niye çekemesin Adamlar o köprüyü 100 sene önce yapmış zaten. Senin yaptığın köprüden Almanlar’ın yaptığı arabaya binerek geçiyorsun, sen ne konuşuyorsun. Bir de şunu diyor ki ‘üçüncü köprüyü yaptık, görmüyor musun' Üçüncü köprüyü yaptığına göre birinci ve ikinci köprüyü yapmışlar demek ki. Birinci köprü 1973'te yapıldı. 45 sene önce bu millet yaptı. Köprü yaptın Allah razı olsun, teşekkür ederim. 6070 lira parayı verip geçiyoruz. Yahu o dolarların hepsi ayakkabı kutularına sığmaz ki, artan ile de köprü yapacaksın tabi ki”

“15 TEMMUZ'UN SEBEBİ 2010 REFERANDUMU”

Yargının FETÖ/PDY terör örgütüne teslim edildiğini öne süren İnce, 15 Temmuz darbe girişiminin nedeninin 2010 yılında yapılan referandum olduğunu iddia ederek, “2010 yılında referandumda ‘hayır' dedik, onlar ne dedi ‘evet' dedi. Ne oldu 2010'da yargıyı FETÖ'ye teslim ettiler. 15 Temmuz'un olma sebebi 2010 referandumudur. O zaman yargıyı teslim ettiler. Açılım sürecinde PKK ile pazarlık yaptılar. Biz ‘hayır' yapmayın dedik, onlar ‘evet' dediler. Dadaloğlu, Köroğlu, ‘hayır' dedi. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin işgaline ‘hayır' dedi. Bizde demokrasinin katledilmesine ‘hayır' diyoruz” diye konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke, muharrem ince, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA