9 Kasım 2025 Pazar

15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON  
 
     
   

CHP`Lİ NERMİN YILDIRIM KARA: "DEPREM BÖLGELERİNDE ATAMASI YAPILMAYAN BİR ÇOK ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ MAĞDUR BİR ŞEKİLDE EVLERİNDE BEKLİYORLAR"


CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, "Deprem bölgelerinde ataması yapılmayan birçok öğretmen arkadaşımız mağdur bir şekilde evlerinde bekliyorlar. Özel sektörde çalışan öğretmenlerimiz depremden sonra almış oldukları kısa çalışma ödeneklerinden Mayıs ayı itibariyle yoksun kaldılar. Bunların dışında hiçbir kurumda iş bulamayan veya kurumlar yıkıldığı için çaresizlikten evlerinde oturmak zorunda kalan bir çok öğretmen arkadaşımız var. Ak Parti iktidarından isteğimiz; özellikle çalışamayan, evde kalan, evde oturan öğretmenlerimizin koşulsuz, öngörülü bir şekilde atamalarını yapmalarıdır" dedi.

 

Tarih : 16 Kasım 2023 Perşembe 13:55   Okunma : 332

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, "Deprem bölgelerinde ataması yapılmayan birçok öğretmen arkadaşımız mağdur bir şekilde evlerinde bekliyorlar. Özel sektörde çalışan öğretmenlerimiz depremden sonra almış oldukları kısa çalışma ödeneklerinden Mayıs ayı itibariyle yoksun kaldılar. Bunların dışında hiçbir kurumda iş bulamayan veya kurumlar yıkıldığı için çaresizlikten evlerinde oturmak zorunda kalan bir çok öğretmen arkadaşımız var. Ak Parti iktidarından isteğimiz; özellikle çalışamayan, evde kalan, evde oturan öğretmenlerimizin koşulsuz, öngörülü bir şekilde atamalarını yapmalarıdır" dedi.

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, deprem bölgesinde yaşayan, çalıştıkları kurumları yıkılan ve atanamayan öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekti. İktidara deprem bölgesindeki öğretmenlerin atamalarının yapılması çağrısında bulunan Kara, şunları söyledi:

"ÇARESİZLİKTEN EVLERİNDE OTURMAK ZORUNDA KALAN BİRÇOK ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZ VAR"

"6 Şubat`ta yaşadığımız deprem felaketi sonrasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, doktorlarımız büyük bir ızdırap yaşıyorlar. Deprem bölgelerinde ataması yapılmayan bir çok öğretmen arkadaşımız mağdur bir şekilde evlerinde bekliyorlar. Özel sektörde çalışan öğretmenlerimiz depremden sonra almış oldukları kısa çalışma ödeneklerinden mayıs ayı itibariyle yoksun kaldılar. Bunların dışında hiçbir kurumda iş bulamayan veya kurumlar yıkıldığı için çaresizlikten evlerinde oturmak zorunda kalan birçok öğretmen arkadaşımız var ki en zor zamanları yaşayanda işte bunlar.

"AK PARTİ İKTİDARINDAN İSTEĞİMİZ; ÖZELLİKLE ÇALIŞAMAYAN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖNGÖRÜLÜ BİR ŞEKİLDE ATAMALARINI YAPMALARIDIR"

Yıllarca öğretmenlerimiz zaten AK Parti iktidarının kendilerine dayatmış olduğu bu kölelik düzeninde emeklerinin karşılığını maalesef alamadılar. Ayrıca esasen öğretmenlerimiz kendi alanlarında ataması yapılmadıkları için bir çok faaliyet kolunda çalışmak zorunda kaldılar. Güvencesiz bir şekilde çalışma hayatına adapte olmaya çalıştılar ve dolayısıyla bir çok iş kazasına maruz kaldılar. AK Parti iktidarından isteğimiz; özellikle çalışamayan, evde kalan, evde oturan öğretmenlerimizin koşulsuz, öngörülü bir şekilde atamalarını yapmalarıdır. Çünkü depremde en fazla mağdur olan öğretmenlerimizin gelecek kuşaklar için geleceğimizin teminatı olan gençler için atanmaları ivedidir ve acildir."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA