3 Temmuz 2025 Perşembe

15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:45   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

CHP`Lİ BAKAN`DAN YERLİKAYA`YA: ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ OKKAN`IN KATİLLERİNİ SAVUNANLARI ZİYARET EDEN BİR İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK İZMİR İLE İLGİLİ HAYAL KURMASI SİYASAL ÖNGÖRÜSÜZLÜK


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın İzmir ziyaretine ilişkin, "AKP İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde ‘İzmir Büyükşehir`i kazanıyoruz` diye yükselmiş. Kendisine şunu hatırlatalım; Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan`ın katillerini savunanları ziyaret eden bir İçişleri Bakanı olarak, İzmir ile ilgili hayal kurması tam bir siyasal öngörüsüzlük" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 18 Kasım 2023 Cumartesi 11:55   Okunma : 613

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın İzmir ziyaretine ilişkin, "AKP İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde ‘İzmir Büyükşehir`i kazanıyoruz` diye yükselmiş. Kendisine şunu hatırlatalım; Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan`ın katillerini savunanları ziyaret eden bir İçişleri Bakanı olarak, İzmir ile ilgili hayal kurması tam bir siyasal öngörüsüzlük" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın İzmir ziyareti ile ilgili açıklama yaptı. Bakan, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"İÇİŞLERİ BAKANI`NIN DEVLET BÜROKRASİSİNİN KATILDIĞI GÜVENLİK TOPLANTISINDA, AKP`Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN, AKP VE MHP İZMİR İL BAŞKANLARININ NE İŞİ VARDI?"

"İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dün ‘Türkiye`nin Huzuru Toplantısı` için İzmir`deydi. Kendisi İzmir Valiliği`ni ziyaret ederken, aracından AKP milletvekili ile birlikte indi. Valilik ziyaretinden sonra, MHP İl Başkanlığı ile AKP İl Başkanlığı`nı ziyaret etti.

İçişleri Bakanı`nın, emniyet müdürlerinin, jandarma komutanlarının, valilerin, kaymakamların yani devlet bürokrasisinin katıldığı ‘Türkiye`nin Huzuru Toplantısı` adlı güvenlik toplantısında, AKP`li milletvekillerinin, AKP ve MHP İzmir İl Başkanlarının ne işi vardı? Devletin güvenlikle ilgili toplantısında siyasi parti temsilcileri neden katıldı? Şayet, siyasi partileri de ilgilendiren bir durum söz konusuysa diğer siyasi partilerin milletvekilleri, il başkanları neden davetli değildi? Sayın Yerlikaya bu garip durumu nasıl açıklıyor merak ediyoruz.

‘Kamudan geldi, bürokrasiyi, devlet adabını, devlet adamlığını bilir` diye düşündüğümüz, ‘görev ve sorumluluklarının farkında, işine odaklı` diye takdir ettiğimiz Ali Yerlikaya, çok kısa sürede yanıldığımızı ve tam bir parti neferi olduğunu bizlere gösterdi.

"ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ GAFFAR OKKAN`IN KATİLLERİNİ SAVUNANLARI ZİYARET EDEN BİR İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK, İZMİR İLE İLGİLİ HAYAL KURMASI TAM BİR SİYASAL ÖNGÖRÜSÜZLÜK"

Dün AKP İzmir İl Başkanlığı ziyaretinde ‘İzmir Büyükşehir`i kazanıyoruz` diye yükselmiş. Kendisine şunu hatırlatalım; Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan`ın katillerini savunanları ziyaret eden bir İçişleri Bakanı olarak, İzmir ile ilgili hayal kurması tam bir siyasal öngörüsüzlük. Türk bayrağından, ‘Türk` kelimesinden, andımızdan, karma eğitimden hatta milletvekillerinin Meclis`te ettiği yemininden hadi rahatsız olanlarla kurdukları yakın teması ne İzmirlilere ne de bu ülkenin vatanseverlerine izah edebilirler.

Sayın Yerlikaya`ya tavsiyem; önceki İçişleri Bakanı`na heveslenip siyasete dahil olmaması, tamamen atandığı görevin sorumluluklarına odaklanması."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA