17 Eylül 2025 Çarşamba

15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"   14:47   GÜRSEL TEKIN’IN İSTANBUL İL KONGRESINI DÜZENLEMEK IÇIN YAPTıĞı BAŞVURU REDDEDILDI   14:44   GAZZE ŞAVAŞıNDA YENI AŞAMA: İSRAIL KARA HAREKATıNA BAŞLADı   11:19   AHKİB BAŞKANı GÜRKAN TEKIN’DEN KRITIK ÇAĞRı: DÖVIZ DÖNÜŞÜM DESTEĞI KALıCı HALE GELMELI   10:03   MERCEK’TE LEZZETLI BIR GELECEK: MERSIN’DE AŞÇıLıK HAYALLERI GERÇEK OLUYOR   23:39   ADLIYEDE DEVRIM GIBI AÇıLıŞ: MERSIN BAROSU’NDAN AVUKATLARA DIJITAL VE FIZIKSEL KONFOR   23:37   MERSIN MARINA’DA TARIH YAZıLDı: 12 DEV ADAMA SAHILDEN DESTEK!   23:35   TOROSLAR’DA YENI EĞITIM YıLıNA COŞKULU BAŞLANGıÇ   23:32   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: 270 KIŞILIK EKIPLE 65 MAHALLEDE 7/24 HIZMET!   22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!   22:25   ZEYTIN KıYıMı BAŞLADı: AKBELEN’DE DIRENIŞ ÇAĞRıSı!   20:10   SILIFKE CEMIL SUNGUR’A GÖZYAŞLARıYLA VEDA ETTI: BIR DEĞER SESSIZCE UĞURLANDı   11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE  
 
     
   

YILMAZ BÜYÜKERŞEN`E, BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK ONUR ÖDÜLÜ


Eğitim-İş Sendikası Antalya Şubesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin birlikte düzenlediği 15`inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen`e verildi.

 

Tarih : 22 Kasım 2023 Çarşamba 14:22   Okunma : 610

Eğitim-İş Sendikası Antalya Şubesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin birlikte düzenlediği 15`inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen`e verildi.

Millet mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk`e Başöğretmen unvanı verilişinin 95`inci yılında, 15`inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak korunmasına yönelik çalışmaları dolayısıyla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen`e verildi.

Antalya AKM Perge Salonu`nda düzenlenen törende Büyükerşen`in ödülünü, Başkanvekili Mustafa Önder aldı. Önder, törende yaptığı konuşmada anlamlı ödül için teşekkür ederek, “Atatürk ilkelerine bağlı Cumhuriyet sevdalısı siz değerli eğitimciler; laik demokrat, insan haklarına saygılı, daha iyi yaşanabilir bir gelecek için Cumhuriyetimizin güvencesi evlatlarımız sizlere emanettir. Gerek vizyonu, gerekse misyonuyla örnek alınan, ulusal ve hatta uluslararası başarılarıyla takdir toplamış, yurt çapında ulusun her bir noktasında hizmette görev alan on binlerce öğrenci yetiştirmiş, yaşamı insana hizmetle geçen, önce insan ve eğitim diyen insanı merkeze koymuş, öncelikle Eskişehir ve ardından yurt sevdalısı Sayın Hocam Yılmaz Büyükerşen`in önem arz eden ödülle taltif edilmesi gurur vericidir. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülünü Yılmaz Hocam adına alırken, şahsım ve öğrencisi olmaktan şeref, vekili olmaktan gurur duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanım Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen`in saygı, selam ve sevgilerini sunuyor, sizleri muhabbetle kucaklıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tören, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA