9 Mayıs 2025 Cuma

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

DOĞAN TANIŞ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı,CHP’li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 18:19   Okunma : 1319

Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı, CHP'li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanlığına giden Doğan Tanış, Aday Adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına iletti. Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde aday olmak için mücadele eden aday adaylarından biri olan Tanış, başvuru formunu teslim ettikten sonra şunları söyledi.

“Yaşanılır bir Akdeniz  için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında Belediye meclis üyesi Aday Adaylık formunu teslim etmiş bulunuyorum. Akdeniz’de eksiklikleri gidermek, vatandaşın derdini sorununu çözmek, eksik ve yanlış bulduğum gelişmeleri  meclise taşıyarak meclis önergeleri sunmak için aday adaylık başvurumu yaptım” dedi.

Doğan Tanış kimdir?

25 Şubat 1958'de Mersin Akdeniz Hamidiye Mahallesinde doğdu. Saadettin İlokulunda İlköğretimi tamamladı. 1978 yılında askerliğini yaptı. Askerden döndükten sonra baba mesleği olan minibüs işletmeciliğine devam etti. O dönem Şoförler ve Otobüsçüler Odası'nda yöneticilik yaptı. 

1998 yılında tarım ve hayvancılığa yöneldi. Uzun yıllar bu alanda çalışırken 2015 yılında Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nde yöneticilik yaptı. 2019 Ocak ayı itibariyle, 13 İlçede yöneticileri ve 4 ilçede şubeleri bulunan, Mersin İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde Başkan Yardımcısı görevine devam etmektedir.

70'li yıllarda ilk üyeliğini yaptığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nde hem sokak örgütlenmesine katkı sundu hem de çeşitli dönemlerde il ve ilçe delegelikleri yaptı. 

2019 yılından itibaren birlik olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ile hayvan ve yem projeleri üretip, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile çalıştı. 

"Akdeniz İlçesinde hala yoğun devam eden hayvancılığın temsilcileriyle ilişkilerimizi kullanarak, özellikle bu alanda partime önemli ve büyük katkılar sunacağıma inanıyorum. Ayrıca Mersin'in eski ve geniş bir ailesinin mensubu olarak, merkez mahallelerde yapacağım ekstra çalışmalarla partime yine önemli katkılar sunacağım."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA