29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA MEZİTLİ GÖNÜLLÜLERİNDEN TAM DESTEK


Türkiye’de gönüllü hareketini ilk başlatan belediyelerden birisi olan Mezitli Belediyesi, yaptığı gönüllü çalışmalarıyla örnek gösteriliyor. Özellikle toplumsal yardımlaşma ve dayanışma alanlarında gerçekleştirdiği faaliyetlerle öne çıkan Mezitli Gönüllüleri, yaptığı çalışmalarıyla takdir topluyor.

 

Tarih : 6 Aralık 2023 Çarşamba 11:59   Okunma : 303

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katılımıyla gerçekleşen faaliyetlerde deprem, sel ve benzeri afet durumlarında hızlı ve etkili bir yardım ağı oluşturan gönüllüler, belediyenin çalışmalarına önemli katkılar sağlıyor. Mezitli Gönüllüleri, sadece şehrin yaşam kalitesini artırmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirerek örnek bir model oluşturuyor.

Mezitli'ye ve belediyeye gönül vermiş tüm gönüllülere teşekkürlerini ileten Başkan Tarhan, ‘Dünya Gönüllüler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gönüllülük çalışmalarının, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirdiğini ve ilçenin daha yaşanabilir ve sürdürülebilir olmasına katkı sağladığını vurgulayan Başkan Tarhan, “Kentimize, insanımıza ve belediyemize gönül vermiş tüm Mezitli Gönüllüleri’ne teşekkürlerimi sunuyor ve bu özel günlerini gönülden kutluyorum.

Mezitli’de eşi benzeri olmayan bir ‘Gönüllülük Ruhu’ oluşturduğumuzu düşünüyorum. Gönüllülük çalışmalarımız, vatandaşlarımız arasında dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendiren, Mezitli’nin daha yaşanabilir ve sürdürülebilir olmasına katkı sağlayan önemli bir sosyal alandır. Mezitli Gönüllüleri birçok farklı alanda faaliyet gösteriyor; Gönüllü Evleri, Kompost üreten Mezitli’yi İyileştiriyoruz ekibi, Gönüllü Serası, Aşevi, Örgü Evi, Kafe Kütüphane, Hayvan Hakları Gönüllüleri, Zabıta Gönüllüleri, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi, Mezitli Kent Konseyi gibi gönüllü gruplarımız hem kendi alanlarında gönüllülük faaliyetlerine katılmakta hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaktadırlar. Gönüllülük hareketini Türkiye'de ve dünya genelinde toplumların birlikte daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için önemli birer adım olarak görüyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Mezitli, Neşet Tarhan, Belediye Gönüllüleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA