10 Eylül 2025 Çarşamba

15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:23   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR   10:11   AVRUPA’DAN SERT TEPKI: “CHP’YE YAPıLANLAR DEMOKRASIYE DARBE”  
 
     
   

Antmen: 14 Mart’ı Buruk Kutluyoruz


14 Mart Tıp Bayramı, Mersin Tabip Odası’nın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinlikte Mersin Tabip Odası ve özel hastaneler Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ise ayrı bir ekinlikle Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

 

Tarih : 14 Mart 2019 Perşembe 18:31   Okunma : 1261

14 Mart Tıp Bayramı, Mersin Tabip Odası'nın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinlikte Mersin Tabip Odası ve özel hastaneler Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ise ayrı bir ekinlikle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Sağlık Alanındaki Sıkıntılar Sağlıkta Dönüşüm Politikası İle Başladı

Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Antmen, hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının sıkıntıları olduğunu ve 14 Mart'ı buruk kutladıklarını belirterek, "14 Mart, 1. Dünya Savaşı'ndan sonra kurtuluş mücadelesi veren, Türkiye'nin genç doktorlarının ve tıp öğrencilerinin işgale karşı çıkışlarının 100. yıl dönümü. 14 Mart'ta ayrıca ilk tıp fakültesi kuruldu. Hekimlerin, diğer sağlık çalışanlarının ve halkın sağlık alanında ciddi sorunları var. Biz bu bayramı bu sıkıntıların dile getirildiği bir gün olarak da görüyoruz. Bundan dolayı biraz buruk kutladığımızın bilinmesini isteriz." dedi.

Sağlık alanındaki sıkıntıların Sağlıkta Dönüşüm Politikası'nın hayata geçirilmesi ile yaşanmaya başladığını söyleyen Antmen,  "O günden beri mücadele ediyoruz. Bundan sonra da bir yandan bayramımızı kutlayacağız bir yandan da mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  mto, MERSİN, TABİP, CUMHURİYET, 14MART

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA