11 Haziran 2024 Salı

23:12   MEB, SÖZLEŞMELI ÖĞRETMENLIK IÇIN SÖZLÜ SıNAVA ÇAĞRıLAN ADAYLARıN ALAN BAZLı TABAN PUANLARıNı AÇıKLADı   22:24   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ VE KıZLARıNı AĞıRLADı: “SUIKASTıN ÜZERINDEKI SIS PERDESI KALKANA KADAR AILENIN VE EVLATLARıNıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   21:15   AYŞE ATEŞ, AHMET DAVUTOĞLU`NU ZIYARET ETTI   19:29   ANKARA BALA`DA 3.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   19:17   KÖPEĞE ISTISMARDA BULUNAN ÜNIVERSITE TEMIZLIK PERSONELI GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLDı   18:58   DENIZ YÜCEL`DEN ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DIYALOĞUN TEMEL AMAÇLARıNDAN BIRISI ÜLKENIN HUKUK SISTEMININ OLMASı GEREKTIĞI GIBI ÖLÇÜTE VE AYARA GELMESI"   18:04   20 BIN SÖZLEŞMELI ÖĞRETMEN ATAMASı KAPSAMıNDA "SÖZLÜ SıNAV GIRIŞ BELGELERI" ERIŞIME AÇıLDı   17:29   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER `DEN SU TÜKETIMI UYARıSı   16:58   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, YARıN CHP`YI ZIYARET EDECEK   16:38   DEM PARTI`DEN TAHIR ELÇI IÇIN 12 HAZIRAN ÇAĞRıSı: "VICDAN SAHIBI HERKESI, BIR DÖNEMIN AYDıNLATıLMASı IÇIN ORADA OLMAYA  ÇAĞıRıYORUZ"   16:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞECEK   15:16   ALI MAHIR BAŞARıR: "JETGILLER AILEMIZ BÜYÜYOR. SAĞLıK BAKANı, KALIBRASYON UÇAĞıYLA SEYAHAT ETMIŞ"   15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:54   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN MIMAR SINAN PARKı`NA ZIYARET: “BETONA BOĞULMUŞ ESENYURT IÇIN BURASı SOLUK BORUSU OLACAK”   14:51   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, ESKI ARNAVUTLUK CUMHURBAŞKANı META ILE BIR ARAYA GELDI   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı  
 
     
   

Danışmanlarımız geleceğin şampiyonlarıyla buluştu


Çocuk Danışma Merkezi, Belediye Spor Kompleksinde eğitim gören minik jimnastikçilerle bir araya geldi. Belediye bünyesinde çalışmalarını sürdüren, aile içi ilişkiler noktasında hizmet veren uzman psikologlar, toplumun geleceğini şekillendirecek olan çocuklara, destek hizmeti sunmaya devam ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2019 Cuma 13:19   Okunma : 960

İlçe kadınlarına; aile içerisinde yaşanan sorunları çözebilmeleri, eşler arasında sağlıklı iletişim kurulabilmeleri ve çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gereken hususlar noktasında hizmet veren Belediye, sağlıklı toplum bağlarının, manevi ve kültürel değerlerin ancak ve ancak çocuk yaşta alınacak eğitimlerle sağlanabileceği anlayışıyla, faaliyet alanını genişletti. Bu kapsamda küçük vatandaşlara yönelik kurulan Çocuk Danışma Merkezi, okul ve aile ziyaretleri gerçekleştirerek; sağlıklı iletişim becerileri, motivasyonun arttırılması, toplum içerisinde kendini ifade edebilme gibi konularda hizmet veriyor. Düzenlediği etkinliklerle küçük yaş guruplarının dikkatini çeken Danışma Merkezi, Belediye Spor Kompleksinde eğitim alan çocukları ziyaret ederek, toplumsal refahın paydaşları olan miniklerle sohbet etti.

İlçede yeni nesillerin yetiştirilmesi noktasında yapılan çalışmalarla vatandaşın övgüsünü kazanan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın vasiyetini yerine getirerek, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde hizmete başlayan kreş projesiyle de duyarlı belediyecilik anlayışını ve vizyonunu ortaya koydu. Bu kapsamda birçok çalışmaya imza atan ve genç nesilleri yetiştiren, toplumun müstesna kadınlarına değer verilmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, milletin geleceğinin emanet edildiği çocukların gelişimine katkı sunan Danışma Merkezi projesinin, ülkede örnek teşkil eden bir çalışma olduğunu kaydetti. Belediye’nin sorumluluk alanının, sadece altyapı çalışmalarından ibaret olmadığına dikkat çeken Başkan Tollu, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek adına her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Çocukları, geleceğin emanetçileri olarak gören bir düsturla hareket eden Başkan Tollu açıklamalarını şu cümlelerle noktaladı, “İnsanın niteliğini ne kadar arttırabilirsek, bu kenti o kadar geliştirebiliriz. Bu yüzden yetişen nesillerimizi önemsiyor ve onların gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Eğitim noktasında attığımız adımlarla, eşitlik anlayışını savunuyoruz. Sanat ve kültür konusunda gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ile de çocuklarımızın hem fiziki hem ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Bizler müreffeh bir ülke inşa ediyorsak, bu inşaatın temelini oluşturanların çocuklarımız olduğunu unutmamalıyız.”

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA