17 Mayıs 2024 Cuma

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

"Şimdiden Gönüllerin Başkanı Olduk"


Cumhuriyet Halk Partisi Aydıncık Belediye Başkan Adayı Abdullah Servili, bugün pazar esnafı ile bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Abdullah Servili’yi büyük bir ilgi ile karşıladı.

 

Tarih : 16 Mart 2019 Cumartesi 15:25   Okunma : 2615

Cumhuriyet Halk Partisi Aydıncık Belediye Başkan Adayı Abdullah Servili, bugün pazar esnafı ile bir araya geldi. Vatandaşlar ve pazar esnafı Abdullah Servili'yi büyük bir ilgi ile karşıladı.

Vatandaşlar ve pazar esnafı ile bir araya gelen Servili, esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılandığını söyleyerek, "Herkesin bizden bir talebi var. Vatandaşlarımız böyle bir ortamda alışveriş yapmak istemiyorlar. Esnafımız ise yine böyle bir ortamda satış yapmak istemiyor. Bizlerden bir çare istediler. Belediye başkanı olmam halinde pazar alanlarını düzenleyeceğiz. Vatandaşımız ile esnafımız güvenli ve hijyenik bir ortama kavuşacak." dedi

Şimdiden gönüllerin başkanı olduğunu ve Aydıncık halkının kendisine inanıp güvendiğini belirten Servili, kendisine güvenen vatandaşların güvenlerini boşa çıkarmayacağını ve Mart'ın sonunda Aydıncık'a baharı getireceğini söyledi.

Aydıncık Turizm Merkezi Olacak

Aydıncık sahillerinin turizm açısından büyük potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Servili, "Sahillerimizi düzenleyeceğiz. Aydıncık halkı turizmden ekmek yemeye başlayacak. Aydıncık'ın kaderi bu değil. Belediye başkanı olmam halinde bu kaderi değiştireceğiz. Turizmin göz bebeği haline gelecek bir Aydıncık hayal ediyoruz. Bu hayalimizi vatandaşlarımızdan aldığımız destekle gerçekleştireceğiz. Yeni geçim kapıları doğacak. Vatandaşlarımız ve özellikle gençlerimiz işsiz kalmayacak." diye konuştu.

Hiçbir siyasi görüşten insanı ayırmayacağını ve belediyeyi hep beraber yöneteceklerini de söyleyen Servili, şöyle konuştu: "Belediye başkanlığı makamının gerçek sahibi Aydıncık halkı olacak. Aydıncık Belediyesini şeffaf, saydam ve hesap verebilir bir hale getireceğiz. Aydıncık Sosyal Belediyeciliğin merkezi olacak."

Diğer adaylara da başarılar dilemeyi unutmayan Servili, "İnanç ve azimle çalışacağız. Büyükşehir dahil 13 ilçeyi kazanacağız. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Paylaş :
Etiketler :  abdullah servili, aydıncık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA