3 Eylül 2025 Çarşamba

21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı   15:29   YENICE’DE 21. BARıŞ FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı   15:27   MEZITLI’DE ÖĞRENCILERE OKUL ÖNCESI MOBIL KUAFÖR HIZMETI   10:55   GÜLNAR’DA BILIM VE KÜLTÜR ZIRVESI: İLBER ORTAYLı’DAN TARIHI DOKUNUŞ   21:27   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL’DEN MAHKEME KARARıNA SERT TEPKI: “BU KUMPASA ORTAK OLANıN CHP ILE İLIŞKISI KESILIR”   21:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ACIL İSTANBUL HAMLESI: MYK 3 SAAT TOPLANDı, MITING İPTAL EDILMEDI   20:40    CHP İSTANBUL’DA YARGı KRIZI: ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI, “BU KARAR SIYASI”   20:34   KARAYALÇıN’DAN YARGı MÜDAHALESINE SERT TEPKI: “CHP’YI KAYYUMA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   20:11   TANJU ÖZCAN’DAN YSK’YA SERT MESAJ: “TUZ ARTıK FAZLA KOKTU”   19:50   TARSUS’TA ŞEFFAF BELEDIYECILIK VE MALI DISIPLINLE YENI DÖNEM BAŞLADı   17:27   TOROSLAR’DA GENÇLERE EĞITIM DESTEĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN MORAL ZIYARETI   15:24   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı...   13:40   1. SıNıF ÖĞRENCILERININ ILK ÇANTALARı BAŞKAN SEÇER’DEN   13:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARı SANATLA BULUŞTURUYOR   11:19   EMEKLILER, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ERDEMLI EMEKLI EVI’NDE TÜRKÜLERLE BULUŞTU   10:57   GÜLCAN KıŞ: “GENÇLERIMIZI KADERINE TERK ETTILER”   10:13   MERSIN, SPOR TURIZMINDE ÇıTAYı YÜKSELTIYOR.   09:32   BAŞKAN ŞENER’DEN YOL ATAĞı  
 
     
   

CHP’den Miting Havasında Açılış


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Demirtaş Seçim Ofisi açılışı miting havasında gerçekleşti.

 

Tarih : 19 Mart 2019 Salı 17:34   Okunma : 3754

Önceki Dönem Chp Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı İzzet Kırımaz’ın katkılarıyla düzenlenen seçim ofisi açılışına CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçek ve Alpay Antmen, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, " Türkiye’de demokrasi krizi var. Halk kendi içinde bir umuda doğru yola çıkmak istiyor, demokrasi istiyor, ekonominin güçlenmesini istiyor. Bunu birlikte başaracağız. Mersin’de birliği, kardeşliği güçlendireceğiz. İktidarı tek elinde tutan tek adama inat yerel demokrasi güçlendireceğiz, yerel ekonomiye güçlendireceğiz. Bunu değerli belediye başkanlarımızla yapacağız." şeklinde konuştu.

"TOROSLAR’IN HİZMET FAKİRLİĞİ SON BULACAK"

Konuşmayı devralan CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Süleyman Dalkılıç vatandaşların alkışları ve sloganları arasında, "Yurttaşlarım, kardeşlerim  hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli kardeşlerim malumlarınız Toroslar ilçemiz hizmet fakiri. Gereken hizmetleri bugüne kadar hiçbir şekilde alamadı. Allah’ın izniyle biz yapacağız kardeşlerim. Biz büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte sizlere hizmet etmek için geliyoruz. inşallah 1 Nisan’dan itibaren sizlerin hizmetinde olacağız. Halkımızın eksik hizmetlerinin hepsini tespit ettik, bu hizmetleri tek tek programladık, öncelikli hizmetleri de belirledik ve bu hizmetleri en kısa sürede yapacağız ve sizlere sunacağız. Toroslar’da taziye evleri yok, yapmadılar bize ama biz yapacağız, seyyar mutfaklar kuracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımdan söz aldım, cenaze nakil araçları alacağız ve sizin hizmetinize sunacağız. Demirtaşlı kardeşlerim, diyorsunuz ki  30 yıldır biz kanalizasyonları yaptıramadık,  onu da Allah’ın izniyle biz yapacağız. Sizlerin o temiz kalpleri için kendimi feda etmemem mümkün değil kardeşlerim." şeklinde konuştu.

"MERSİN’İ YATIRIM HAVZU HALİNE GETİRECEĞİZ"

"Sevgili hemşehrilerim, Demirtaş çok coşkulu, buradan bize bir hayli destek var sizleri mahcup etmeyeceğiz." diyen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Bu destek karşısında sizlere en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcu. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bizim geçmişimiz bir, acımız bir, mutluluğumuz bir, geleceğimiz de bir. Kürdüyle Türküyle Çerkeziyle Arabayla Alevisiyle Sünnisiyle hepimiz biriz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarına oy vereceksiniz diye sizlere terörist diyenlerin lafına bakmayın, bir kulağınızdan girsin diğer kulağından çıksın. Hepiniz bu memleketin evladısınız. Türkiye’nin başına bir kötü olay gelirse hepimiz etkileniriz, Türkiye kalkınırsa, Türkiye huzurlu olursa, Türkiye mutlu olursa, Türkiye zengin olursa, hepimiz mutlu oluruz, hepimiz zengin oluruz, hepimiz huzurlu oluruz.Çok hizmetler yapacağız. Gençlerimize iş alanları  yapılması için Türkiye’nin her tarafından, dünyanın her tarafından buraya yatırımcıların gelmesi için zemin hazırlayacağız. Söz veriyorum Mersin’i bir yatırım havuzu haline getireceğim." ifadelerinde bulundu.

Coşkulu bir şekilde geçen açılış, hakın yoğun iligisyle birlikte son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin, adil aktay, vahap seçer, süleyman dalkılıç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA