2 Mayıs 2025 Cuma

23:57   CHP`NIN KONYA MITINGI ÖNCESI TANıTıM ARACıNıN GEÇIŞI SıRASıNDA HAVAYA ATEŞ AÇıLMASıYLA ILGILI IKI KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   23:33   CHP`LI MURAT ÇAN: İKTIDAR STAJ VE ÇıRAKLıK MAĞDURLARıNA BIR AYRıMCıLıK YAPTı VE ONLARı GÖRMEZDEN GELDI   23:32   GÖKAN ZEYBEK: RANT PROJESI, KANAL İSTANBUL PROPAGANDASıNıN EN BAŞAT SAVUNUCULARıNDAN BIRI TRT`DIR   23:27   ALI BABACAN: TRT MILLETIN VARLıĞıDıR, ADIL BIR YAYıNCıLıK POLITIKASı IZLEMEK ZORUNDADıR. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN     18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:40   İSTANBUL BAROSU: 1 MAYıS GÖZALTıLARı HUKUKA AYKıRıDıR, MESLEKTAŞLARıMıZ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR     13:37   PATLAMAYA HAZıR SOSYAL BOMBA: BUZDAĞıNıN GÖRÜNEN KıSMıNDAKI 2,8 MILYON IŞSIZIN ALTıNDA 11 MILYON 730 BIN KIŞILIK SESSIZ GERÇEK IŞSIZLER ORDUSU BEKLIYOR  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, CHP GENEL MERKEZİ`NDEKİ 100`ÜNCÜ YIL FİDAN DİKİM TÖRENİN`DE: "ELBETTE HER BİRİMİZ TEK VE HÜR OLACAĞIZ AMA BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN BİR ORMAN ÇOKLUĞUNDA OLMAK LAZIM"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi`nin bahçesindeki 100`üncü Yıl Fidan Dikim Töreni`nde yaptığı konuşmada; "Buraya ağaç dikeceğiz. Nazım Hikmet`in dediği gibi, ‘Ağaçların tek ve hür olması önemli ama bir orman gibi kardeşçesine yaşamak da önemli.` Şimdi siyasette çok konuşuluyor. ‘Tek ve hür mü olacağız` diye. Elbette her birimiz tek ve hür olacağız ama başarılı olabilmek için bir orman çokluğunda olmak lazım" diye konuştu.

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 17:31   Okunma : 760

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi`nin bahçesindeki 100`üncü Yıl Fidan Dikim Töreni`nde yaptığı konuşmada; "Buraya ağaç dikeceğiz. Nazım Hikmet`in dediği gibi, ‘Ağaçların tek ve hür olması önemli ama bir orman gibi kardeşçesine yaşamak da önemli.` Şimdi siyasette çok konuşuluyor. ‘Tek ve hür mü olacağız` diye. Elbette her birimiz tek ve hür olacağız ama başarılı olabilmek için bir orman çokluğunda olmak lazım" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Spor Kurulu Üyeleri ve Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı sporcuları ile birlikte CHP Genel Merkezi`nin bahçesinde 100`üncü Yıl Fidan Dikim Törenine katıldı. Özel, törende konuşmada, "Cumhuriyetin yüzüncü yılını geride bıraktık. İkinci yüzyılın ilk yılına giriyoruz. Spor Kurulumuz, anlamlı yüzyıllarda bir ağaç dikerek, bir çınar dikerek etkinlik yapıyor. Şimdi bahçemize Cumhuriyetin ikinci yüzyılın ilk ağacını dikeceğiz. 19 Mayıs 2019`da dikilen çınar orada duruyor. Cumhuriyet Halk Partisi, çokça söylediğimiz gibi ulu bir çınardır. Kökleri çok sağlam olan bir çınar. 100 yıllık bir çınar. Bundan sonraki yüz yıllarda da var olacak bir çınar" ifadelerini kullandı.

"ELBETTE HER BİRİMİZ TEK VE HÜR OLACAĞIZ AMA BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN BİR ORMAN ÇOKLUĞUNDA OLMAK LAZIM"
Türkiye`yi seven herkesi bir arada hareket etmeye davet eden Özel, tören sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

"Biz, bugün burada Yenimahalle Belediyemizin başarılı kadın hentbol takımı ile beraberiz. Yine Spor Kurulunda geçmişte çok önemli başarılar elde etmiş, birlikte siyaset yaptığımız, önceki dönemlerde sporda büyük başarılı olan arkadaşlarımızla birlikteyiz. Buraya ağaç dikeceğiz. Nazım Hikmet`in dediği gibi, ‘Ağaçların tek ve hür olması önemli ama bir orman gibi kardeşçesine yaşamak da önemli.` Şimdi siyasette çok konuşuluyor. ‘Tek ve hür mü olacağız` diye. Elbette her birimiz tek ve hür olacağız ama başarılı olabilmek için bir orman çokluğunda olmak lazım.

"CUMHURİYETİ SEVENLER İLK ZAFERİ 31 MART SEÇİMİNDE HEP BİRLİKTE KAZANSINLAR"
31 Mart seçimleri, Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında hepimizin en önemli sınavı. Ben bütün Cumhuriyetçileri, bütün Atatürkçüleri, Türkiye`yi seven herkesi, bu ülkedeki bütün demokratları ve iyi insanları bir orman gibi hep birlikte olmaya ve hep birlikte davranmaya davet ediyorum. Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında Cumhuriyeti sevenler ilk zaferi 31 Mart seçiminde hep birlikte kazansınlar. Onu ümit ederek bu çınar ağacımızı hep birlikte dikiyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA