6 Temmuz 2025 Pazar

09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:08   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:05   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:05   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:49   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR  
 
     
   

Tuna: "Gece Uyumayacağız Gündüz Oturmayacağız"


Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

Tarih : 23 Mart 2019 Cumartesi 18:52   Okunma : 1793

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, vatandaşlar ile buluşmayı sürdürüyor.

 

 

Makam adamı olmadığını, gönüllerin adamı olduğunu söyleyen Tuna, "Millet ortalaması hayatımızla, kibire bürünmeyen ve adaletli yanımızla milletin ta kendisi olduk. Bir Belediye Başkanının yüzüne bakın, yüzü peynir gibi bembeyazsa o adam klimalı odadan çıkmıyordur. Ama yüzü bizim gibi ayaz vuruğu, güneş yanığı ise o adam da sahadan çıkmıyordur" dedi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Cumhurİttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun da eşlik ettiği programlarda ilgi ve sevgisiyle karşılanan Tuna; “31 Mart’a kadar hemşehrilerimiz ile birlikte gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız, ölesiye bitesiye çalışarak inşallah 13 İlçemizi ve Büyükşehir’i zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

 

Mersin Oto Galericiler Derneği ile bir araya gelerek oto galerici esnafı ile görüş alışverişinde bulunan Tuna, kenti karış karış gezdiklerini, her noktasını bildiklerini ve çözüm bekleyen sorunlar için projeler hazırladıklarını kaydetti.

Tuna; “Mersin özel bir kenttir. Bu kentin sorunlarını doğru algılamazsanız, dertlerini bilmezseniz bu kenti yönetemezsiniz. Biz derdi biliyoruz. Derman olma konusunda da projelerimiz hazır” dedi.

 

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Camili ve Iğdır Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Tuna, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası ve Mersin Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği’nin üyelerinin de taleplerini dinledi ve projelerini paylaştı.

Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi ile Özel Ortadoğu Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Tuna, Tarsus’ta Oto Galericiler ve Traktörcüler Sitesi ile Ulaşım Akaryakıt Otomotiv Firması esnaflarının da konuğu oldu.

Yenişehir İlçesi’nde açılışı yapılan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCÌM)Genel Merkez Binası'nı da ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle faaliyetleri hakkında bilgi alan Tuna; “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli gelecekleri için varız” dedi.

Akdeniz İlçesi’ne bağlı Siteler Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen açık hava toplantısına da katılan Tuna, Çilek Mahallesi sakinleri tarafından da coşkuyla karşılandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  HAMİTT TUNA, CUMHUR İTTİFAKI, MHP, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA