18 Ekim 2025 Cumartesi

09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:28   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!  
 
     
   

Mitingde Bahçeliyi dinleyip hayır diyeceklerini açıkladılar..


MHP Genel Başkanı Bahçeli Bursa’da ’Evet’ mitingi düzenledi. Mitinge referandumda ’Hayır’ oyu kullanacak MHP’liler de katıldı. ’Hayır’ oyu kullanacak MHP’liler Bahçeli’yi dinledikten sonra da kararlarının değişmediğini söylediler.

 

Tarih : 26 Mart 2017 Pazar 03:12   Okunma : 1628

Referandum için aktif bir kampanya yürütmemekle eleştirilen MHP lideri Devlet Bahçeli, Elazığ’ın ardından ikinci mitingini cuma günü Bursa Gökdere meydanında gerçekleştirdi. Parti içi muhaliflerin hummalı bir “hayır” kampanyası yürüttüğü 16 Nisan referandumu öncesinde, mitinge katılımın nasıl olacağı merak konusuydu. Yaklaşık 45 dakika süren konuşması sırasında Devlet Bahçeli, “Başkanlık sisteminin” maddelerine hiç değinmedi.

BBC Türkçe'nin haberine göre; Bahçeli “Devletin ve milletin geleceği için evet” çağrısını sıkça dile getirdi. Devlet Bahçeli’nin konuşması, “hayırcı” MHP seçmenine de mesajlar taşıyordu. MHP lideri, “Siyasi ve ideolojik farklılıkları bir kenara bırakarak milli hedeflerde buluşacak mıyız?” diyerek bu kesime de çağrıda bulundu.

“Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganı MHP’nin Bursa mitinginde, diğer bütün sloganların önüne geçti. Parti içinde, “hayır” kampanyası yürüten muhalifleri hedef alan bu slogan mitingin genel havasını da ortaya koyuyordu.

“EKSİK GÖRÜNMEMEK İÇİN MİTİNGE KATILDIK”

Mitinge katılanlar arasında ‘hayır’ diyeceğini açıkça ifade edenler de vardı. Her ikisi de öğrenci olan İrem Akdağ ve Mustafa Taşdemir, mitinge katılmalarına karşın “hayır” oyu vereceklerini söylediler. Mitinge “eksik görünmemek” için katıldıklarını ancak Devlet Bahçeli’nin konuşmasının görüşlerini değiştirmediğini açıkladılar.

17 yaşındaki Hafize Karaman ise “hayır” oyu vereceklerin parti içinde yeri olmadığını, Bahçeli’nin çağrısına uymanın zorunlu olduğunu ifade etti. Ev hanımı olan Sermin Vardar ise “hayır” oyu vereceğini açıkladığı oğlu ile tartıştıklarını söylerken gülümsüyordu.

Paylaş :
Etiketler :  hayır, devlet bahçeli, bursa mitingi, mhp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA