10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

Atsız Afşın Yılmaz’dan Vatandaşa Mesaj Var


Herkesin heyecanla beklediği 31 Mart yerel seçimleri yarın gerçekleşecek. Adaylık süreçlerinin son günleri olmasına rağmen bütün adaylar gezilere ve ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlarını sandıklara davet eden bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 30 Mart 2019 Cumartesi 14:42   Okunma : 1812

Herkesin heyecanla beklediği 31 Mart yerel seçimleri yarın gerçekleşecek.  Adaylık süreçlerinin son günleri olmasına rağmen bütün adaylar gezilere ve ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlarını sandıklara davet eden bir mesaj yayınladı.

Yılmaz, Toroslar’la ilgili kurduğu hayallerini ve gelecek vizyonunu anlatan mesajda,Toroslar’da yaşayan vatandaşlarından destek istedi. Yayınlanan mesajda ise şunlara yer verdi;

“Sevgili hemşehrim,

Desteğine niçin ihtiyacım var?

Çünkü birbirimize, birlikteliğe ve birliğe ihtiyacımız var.

Çünkü seni, senin sorunlarını, isteklerini, hayallerini biliyor, anlıyor ve benimsiyorum.

Toroslar’ın özünden çıkmış, dünyanın büyük şehirlerinde bulunmuş, modern kentleri tanımış bir hemşehrin olarak neyi hak ettiğimizi çok iyi biliyorum.

Biz işsizlik sorunu olmayan, tertemiz, ışıl ışıl bir kent hak ediyoruz.

Sokaklarında geleceğimiz olan çocuklarımızı, güvenle büyütebildiğimiz bir şehirde yaşamayı hak ediyoruz.

Bu güzelim memlekete nereden geldiğimizin hiçbir önemi yok. Önemli olan, kıymetli zamanımızı burada geçirmemiz.

Çocuklarımızı burada büyütmemiz.

En anlamlı, en önemli günlerimizi burada yaşamamız.

Bu memleket hepimiz için kıymetli, bu memleket için bizler çok kıymetliyiz.

Biz Toroslar’ın kıymetli halkıyız.

Her şeyin en güzeline layığız.

Gelin, mutlu ve güzel şehir “Geleceğin Toroslar’ını” birlikte kuralım.

Bunu yapabileceğimize inancım tam.

Tek yapmamız gereken tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, şehrimizi düşünmek. Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceğini düşünmek…

Geleceğin Toroslar’ını inşa etmek için hep birlikte taşın altına elimizi koymak.

Sizden çok önemli bir şey istiyorum.

İlk olarak yaşadığımız yer olan Toroslar’ın geleceği için 2 dakika ayırmanızı, bizi ve gelecek vizyonumuzu incelemenizi, değerlendirmenizi ve beni anlamanızı istiyorum.

73 proje ile bambaşka bir şehir haline getirmeyi hayal ettiğim Toroslar’ı inşa ederken; destekçi olmanızı, yanımda durmanızı istiyorum.

Geleceğin modern ve parlayan yıldızı Toroslar’ı kurmam için vicdanınızı dinleyerek oy kullanmanızı istiyorum.

1 oy gelecek demek.

Geleceğimize oy verin.

Sevgilerimle…”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  ATSIZ AFŞIN YILMAZ, MHP, CUMHUR İTTİFAKI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA