15 Aralık 2025 Pazartesi

11:55   MANISA ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY’A SON VEDA: “KALBIMIZDESIN”   10:15   AKDENIZ’DEN DÜNYA SOFRALARıNA: YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATı %44 ARTıŞLA REKORA KOŞTU   09:50   “MERSIN’DE KÜLTÜR POLITIKALARı MASAYA YATıRıLDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜÇLÜ DESTEK”   22:58   MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜK BULUŞMA: SEÇER’DEN TARıMıN GELECEĞINE NET MESAJLAR   22:45   “YENIŞEHIR BELEDIYESI, YEREL YÖNETIMLERDE HAK TEMELLI YÖNETIŞIME YÖN VERIYOR”   22:40   "VAHAP SEÇER’DEN GÜLŞAH DURBAY İÇIN TAZIYE MESAJı: ‘ACıMıZ BÜYÜK’"   12:55   “AHMET GÖK: ADıYAMAN’A BORCUMUZU ONURLU SIYASETLE ÖDEYECEĞIZ”   10:08   “DERYA GRUP 47. YıLıNDA TÜRKIYE’NIN DERYASı OLMA YOLUNDA GÜCÜNÜ PEKIŞTIRDI”   23:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM   22:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE DESTEK: 100 SÜT TANKı, 21 GÜNEŞ PANELI   21:05   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÇOCUKLARA GELECEĞI ŞEKILLENDIREN EĞITIM MERKEZI”   13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı  
 
     
   

MBB, DAĞITTIĞI ÇİÇEKLERLE VATANDAŞI MUTLU ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

 

Tarih : 15 Şubat 2024 Perşembe 13:14   Okunma : 795

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`ta 7`den 70`i mutlu edecek bir dizi etkinlik düzenledi. Çifte mutluluk yaşamak istedikleri için aylar öncesinden nikah günü alan gelin ve damatlar, 14 Şubat`ta nikah salonlarının yolunu tuttu. Kongre ve Sergi Salonu ile sahilde bulunan Nikah Salonu`nda gerçekleşen nikahları, Nikah Memuru Dilek Yörük kıydı. Hafta içi olmasına rağmen nikah sayısı iki katına çıkarken, Büyükşehir Belediyesi de çiftlere sürpriz yaparak, çiftlere günün anısına hediye olarak çikolata, nazar boncuğu ve kalpli balon hediye etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük, şunları söyledi:

“Bugün özel bir gün. Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar. O yüzden 14 Şubat`ı tercih ettiler. Yoğun bir talep var. Ağızlarının tadı bozulmasın diye kalpli çikolatalarını yaptırdık. Nazar değmesin diye nazar boncuklarımız var. Bir de kalpli balonlarımız var. Onları bugün hediye ediyoruz.” 

Özel günlerde  yaş almış bireyleri yalnız bırakmayan Büyükşehir ekipleri, bu Sevgililer Günü`nde de onların kapısını çaldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesiyle Büyükşehir`in Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlara çiçek ve hijyen paketi hediye edildi. 

Sağlık İşler Dairesi Başkanlığı`na bağlı Yaşlı Destek Birimi`nde görev yapan Filiz Akın,“Sevgililer Günü`nde 4 merkez ilçemize çiçek ve hijyen paketi dağıttık. Başkanımızın selamını götürdük. Çok memnun kaldılar” diye konuştu. 

Büyükşehir ekipleri, merkezde vatandaşların uğrak noktalarından olan Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızı gül dağıttı. Ekipler, gül dağıtımı yaparken Başkan Seçer`in sevgi ve selamlarını vatandaşlara iletti. 

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Çağatay Keskin, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında vatandaşların yoğun olduğu noktalarda çiçek dağıtarak onları bu özel günde mutlu etmek istediklerini kaydetti. Keskin, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hem iyi gününde hem kötü günlerinde memnuniyetle yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi. 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA