12 Haziran 2024 Çarşamba

13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ   20:05   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AYŞE ATEŞ`I KABUL ETTI   19:49   TTB: "ÖZEL HASTANELER YÖNETMELIĞI`NDE YER ALAN DÜZENLEMELERIN HAK KıSıTLAYıCı OLDUĞU BELIRTILEREK, DAVA AÇıLDı"   19:41   MERAL AKŞENER: ``TÜRKIYE`NIN HERHANGI BIR YERINDE HERHANGI BIR AMAÇLA BIR OFIS AÇMADıM``   19:35   24 OLUŞUMDAN “TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI”NE TEPKI: "LAIKLIK VE BILIM KARŞıTı YENI MÜFREDATı TÜMDEN REDDEDIYORUZ"  
 
     
   

Mersin GİAD, Sabri Tekli’yi ağırladı


Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Üyeleri Sabri Tekli’ninde katıldığı kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

 

Tarih : 11 Nisan 2019 Perşembe 22:57   Okunma : 1996

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) üyeleri, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli’nin konuşmacı olarak katıldığı üyeler arası kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Merada Suit Otel’de gerçekleştirilen toplantıya MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin GİAD Kurucu Başkanı Mehmet Karalar, Mersin GİAD Yönetimi ve Üyeleri katıldı. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, yatırım yapmak isteyen iş insanlarına MTOSB’nin yatırım planlarını anlattı. Sanayi alanında hükümetin sağladığı yatırım destek ve teşvik paketleri hususunda iş dünyasını bilgilendiren Başkan Tekli, ‘Sanayi alanında yatırım faaliyetleri geliştirmek isteyen iş insanlarımıza devletimizin çok ciddi destekleri var. Bu desteklerden faydalanarak yatırım yapmak isteyenlere MTOSB’nin kapıları her zaman açık. Karma OSB olan bölgemiz her türlü yatırıma müsait durumdadır. Bizler iş dünyası olarak yatırımlarımızı hızlandırarak, üretimi sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Bölgemizde üretim yapan ve her geçen yıl ciddi oranda büyüme gösteren önemli firmalarımız var. Yurt dışından gelip, bölgemizde yatırım yaparak bizim eksiklerimizi bize gösteren birçok firma var. Bu eksikleri bizim tespit edip, üretimi bizim yapmamız gerekiyor. Genç iş insanlarına en önemli tavsiyem güç birliği yapmaları. Güçlerinizi birleştirerek istihdama ve yatırıma katkı sunun’ dedi.

‘TÜRKİYE SANAYİ ALANINDA GELİŞİYOR’

Türkiye’nin özellikle sanayi 4.0 ve dijital sanayi alanlarında geliştiğini belirten Tekli, ‘Türkiye’de sanayi alanları büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle dijital ve sanayi 4.0 alanlarında ciddi bir hareket yaşanıyor. Son olarak bölgemizde temelini attığımız Model Fabrika bunun en açık göstergesidir. Üretimin daha sürdürülebilir olması ve dijitalleşen dünyaya ayak uydurma adına ortaya çıkan model fabrikalarda sistem eğitim ve uygulamaya dayalıdır. Makinaların işleyişinden, fabrikaların yönetimine kadar birçok alanda eğitim verecek olan model fabrikalar, geleceğin sanayi alanına ışık tutan bir projedir. Bizler de bunun bilinci ile hareket ederek, dijitalleşen dünyanın şartlarına ayak uydurmamız gerekiyor’ dedi.

200’ü aşkın üyeleri ile birlikte yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, konuşmacı olarak katılan MTOSB Başkanı Sabri Tekli’ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Sanayinin ülke ekonomisi için olmazsa olmaz yatırım alanı olduğunu belirten Başkan İzol, ‘Mersin sanayi ve yatırım faaliyetleri açısından sürekli kendini geliştiren, potansiyeli yüksek bir şehirdir. Sanayi alanında 3. Ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri’nin faaliyete başlaması ile birlikte ciddi oranda bir üretim akışı ve istihdam artışı sağlanacaktır. Model Fabrikaların bir örneğinin de MTOSB’de olması kentimiz için büyük bir şanstır. Bizler Mersin GİAD olarak, üyelerimizin ile birlikte yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mersin’in gelişmesi ve kalkınması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. MTOSB Başkanımız Sn. Sabri Tekli’ye sanayi ve MTOSB yatırımları hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  GİAD, OSB, MTOSB, SABRİ TEKLİ, MEHMET KARALAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA