11 Mayıs 2025 Pazar

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

MAHMUT TANAL`DAN AKP`Lİ BAŞKAN BEYAZGÜL`E AFİŞ TEPKİSİ: “SLOGAN ÜRETEMEYEN BECERİKSİZ YÖNETİCİLER HALFETİ İLÇEMİZİ YOK SAYMIŞTIR. BEYAZGÜL, ŞANLIURFALILARDAN ÖZÜR DİLEYİN”


CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti`nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül`ün seçim afişinde, “Ne karagül ne kırmızıgül, sadece Beyazgül” ifadeleri kullanmasına tepki gösterdi. Tanal, “Şanlıurfamızın incisi Halfeti, karagülüyle meşhur. Karagülün dünyada tek yetiştiği yer Halfeti ilçemiz. Ama Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Beyazgül, bir slogan üretememiş, beceriksiz yöneticilerle başka sloganların üretilmesi gerekirken, karagüle küçük düşürücü bir anlam yükleyerek Şanlıurfamızı ve Halfeti ilçemizi yok saymıştır. Şanlıurfalı kardeşlerim, Halfetili kardeşlerim; sizi yok sayanları siz de yok sayın. Derhal bu pankart buradan indirilmeli. Sayın Beyazgül, Şanlıurfalılardan ve Halfetililerden özür dileyin” dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2024 Pazar 11:40   Okunma : 373

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti`nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül`ün seçim afişinde, “Ne karagül ne kırmızıgül, sadece Beyazgül” ifadeleri kullanmasına tepki gösterdi. Tanal, “Şanlıurfamızın incisi Halfeti, karagülüyle meşhur. Karagülün dünyada tek yetiştiği yer Halfeti ilçemiz. Ama Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Beyazgül, bir slogan üretememiş, beceriksiz yöneticilerle başka sloganların üretilmesi gerekirken, karagüle küçük düşürücü bir anlam yükleyerek Şanlıurfamızı ve Halfeti ilçemizi yok saymıştır. Şanlıurfalı kardeşlerim, Halfetili kardeşlerim; sizi yok sayanları siz de yok sayın. Derhal bu pankart buradan indirilmeli. Sayın Beyazgül, Şanlıurfalılardan ve Halfetililerden özür dileyin” dedi.

AK Parti`nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül`ün seçim afişinde, “Ne karagül ne kırmızıgül, sadece Beyazgül” ifadeleri yer aldı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, CHP`nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu ve CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ile birlikte ismi “Rabia Meydanı” olarak değiştirilen Topçu Meydanı`nda konuya ilişkin açıklama yaptı. Tanal`ın açıklaması şöyle:

“Şanlıurfamızın incisi Halfeti, karagülüyle meşhur. Karagülün dünyada tek yetiştiği yer Halfeti ilçemiz. Karagülün ayrı bir anlamı vardır. Ama Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Beyazgül, karagülü olumsuz anlam yükleyecek bir şekilde, bir slogan üretememiş beceriksiz yöneticilerle başka sloganların üretilmesi gerekirken karagüle küçük düşürücü bir anlam yükleyerek Şanlıurfamızı ve Halfeti ilçemizi yok saymıştır. Şanlıurfalı kardeşlerim, Halfetili kardeşlerim; sizi yok sayanları siz de yok sayın. Bu beceriksiz yönetimle bu şehir yönetilemiyor. Büyükşehir belediye başkanı burada karagülün ne anlama geldiğini bilmiyorsa işte ülkenin, Şanlıurfa`nın geldiği durum bu. Derhal bu pankart buradan indirilmeli. Buradan Şanlıurfa valisine, Şanlıurfa emniyetine, Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül`e sesleniyorum: Karagül Halfeti`nin, Şanlıurfa`nın dünyada yetişmeyen, Şanlıurfa`da olan tek bir gülüdür. Lütfen bu pankartı buradan indirin. Yazıktır, günahtır. Vatandaşın parasını da bu şekildeki pankartlara harcamayın. Bu vatandaşın, fakir fukaranın mağduriyetini gidermek için para harcayın. Artık bu algıya, bu reklama yeter. Sayın Beyazgül, Şanlıurfalılardan ve Halfetililerden özür dileyin.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA