4 Ekim 2025 Cumartesi

19:40   YSK’DAN CHP İSTANBUL KONGRESI İÇIN KRITIK KARAR: TARIH VE GÖZETIM NETLEŞTI!   18:42   “KARANLıK ODALARA KARŞı HALKıN İRADESI AYAKTA!”   11:27   SAĞLıKTA FARK YARATAN HIZMET: MERSIN’DE SKOLYOZLA MÜCADELEYE ÜCRETSIZ DESTEK!   11:20   SON DIRENIŞ DE SUSTURULDU: MARINETTE’YE İSRAIL MÜDAHALESI   11:07   SILIVRI’DEN BOLU’YA SES: “BEYLER DEĞIL, KÖROĞLU’LAR KAZANACAK!”   10:45   MEYDAN MEYDAN BÜYÜYEN DIRENIŞ: CHP BOLU’DA MILLET İRADESI İÇIN TOPLANıYOR!   10:35   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ BIR DOKUNUŞ: 750 HANEYE UMUT OLDU   10:26   BILIMLE GÜÇLEN, ENGELLERI AŞ: MERCAN’DA SOSYAL KEŞIF YOLCULUĞU   18:52   “BIR TUĞLA DA GELECEĞE”: MERSIN BAROSU’NDAN EĞITIME ANLAMLı DESTEK   17:59   MAHALLELERIN SESI MERSIN’DE YANKıLANDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN MUHTARLARA TAM DESTEK   15:24   AFAD: MARMARA DENIZI’NDE MARMARAEREĞLISI TEKIRDAĞ AÇıKLARıNDA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   15:22   KEMAL AKKURT: "AÇıLıM POLITIKALARı TBMM’DE IKTIDAR CEPHESININ ISTEDIĞI ANAYASAL DÜZENLEMELERE KURBAN EDILMEMELIDIR"   15:21   FILISTIN’DEN SUMUD FILOSU’NA MÜDAHALESINE KıNAMA: İSRAIL ULUSLARARASı HUKUKU IHLAL EDIYOR   15:19   MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA 5’INCI DURUŞMA...    12:30   GÜLCAN KıŞ: "HER ÇOCUK 140 BIN LIRA BORÇLA DOĞUYOR"   12:27   AYŞE BARıM’ıN TAHLIYESINE BAŞSAVCıLıKTAN ITIRAZ   12:25   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA SALDıRıNıN ARDıNDAN AVRUPA KENTLERINDE GENIŞ ÇAPLı PROTESTOLAR DÜZENLENDI   12:23   İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANLıĞı, KÜRESEL SUMUD FILOSU’NDAKI AKTIVISTLERIN "SıNıR DıŞı EDILECEĞINI" DUYURDU   12:22   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA AIT BIR TEKNE GAZZE KARA SULARıNA GIRDI   15:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MARKETLERE SıKı DENETIM  
 
     
   

VAHAP SEÇER: "TOROSLAR’I ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ”


CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar bu ülkenin özeti gibi. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, geldikleri yerlerle tamamen Türkiye’nin özeti Toroslar. Toroslar bizim kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz ilçelerden birisi.

 

Tarih : 4 Mart 2024 Pazartesi 14:55   Okunma : 555

Mersin Dayanışma Platformu,CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile CHP Toroslar Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yıldız'ı, Park Cafe'de Yurttaşlarla Buluşturdu. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve çok sayıda yurttaşın katıldığı etkinlikte Başkan Seçer, davul zurna ve halaylarla karşılandı.

Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız Park Cafe'deki etkinlikte yaptığı konuşmada, “Hepimizin ortak ideali kent uzlaşısı ortaya çıkarmak ve bu harekete geçirmekti. Benim adaylığım buna denk geldi bence. Bütün kentin ortak aklı, ortak vicdanı, kent uzlaşısının sonucu olarak bu adaylık gerçekleşti diye düşünüyorum. Fiziki sorunları bir yana, orada yaşanması gereken kardeşlik ortamı bir türlü oluşturulamadı.

Toroslar bu ülkenin özeti gibi. Türkiye’de kim yaşıyorsa Toroslar’da onlar yaşıyor. İnançlarıyla, geldikleri yerlerle tamamen Türkiye’nin özeti Toroslar. Toroslar bizim kardeşliği, barışı kucaklayabileceğimiz ilçelerden birisi. Ortak aklın açığa çıkarıldığı bir kent için mücadele ediyoruz.

Toroslar’da bu ülkeye örnek olabilecek bir yaşam organize etmeye çalışacağız. Bir gün birileri belediyecilik nasıl yapılır diye soracak olursa bunun cevabının Toroslar olması için çalışacağız. Yıllardır biriktirdiğimiz bu barış ve kardeşlik ortamını Toroslar’da yaşama geçirebiliriz. Biz kazacağız, hep beraber yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

“MERSİN ÖRNEK OLACAK”

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Ahmet Asena : “Zorlu bir mücadeleye giriyoruz. Zorlu bir sürece giriyoruz. Ve hepimiz Toroslar’ın yıldızını Abdurrahman Yıldız’ı desteklemek için bir aradayız. Aslına bakarsınız sadece Abdurrahman Yıldız’ı desteklemiyoruz. Kendi geleceğimizi, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini destekliyoruz. Eşitlik için, özgürlük için, adalet için, demokrasi için, ekoloji için bu dünyaya çocuklarımıza sağlam bırakabilmek için destekliyoruz.

Kazanan sadece Abdurrahman Yıldız olmayacak. Kazanacağından eminiz, kazanan sadece Vahap Seçer olmayacak. Aslında Mersin’de kazanmak demek Türkiye’ye bir işaret feneri yakmak demek. Mersin’de kazanmak demek Türkiye’deki bütün kavgaları sona erdirecek bir işbirliğinin nasıl başarılabileceğini göstermek demek. Mersin seçimleri onun için çok önemli. 30 sene Toroslar Belediyesinin faşist bir anlayıştan almak kadar önemli olan şey belediyeyi halkın belediyesi kılabilmek. Ben bunu başarabileceğimize inanıyorum. 1 Nisan sabahı kalktığımızda hepimiz birbirimize gülerek günaydın, rojbaj diyeceğimize inanıyorum." dedi.

"Mersin Dayanışma Platformunca düzenlenen Park Kafe’deki etkinlikte Vahap Seçer, programın sunucusu Figen Kandemir tarafından “Mersin’de bir orman gibi kardeşçesine yaşamamıza katkı sağlayan, çalışkan belediye başkanı" sözleriyle kürsüye davet edildi.

Konuşmasına bu sunuş için teşekkür ederek başlayan Vahap Seçer, “Söylediğin güzel sözler, değerlendirmeler için teşekkür ediyorum. Bizlerin Mersin halkını hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden kucakladıklarını söyleyen Başkan Seçer, “5 yıl nasıl geldiysek, 5 yıl daha sizlerin desteğiyle aynı şekilde devam edeceğiz. Mersin’de dostluğu, kardeşliği, birliği, beraberliği hep beraber sağlayacağız.” dedi.

Abdurrahman Yıldız’ın Meclis üyeliği boyunca başarılı bir şekilde takım çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Seçer, “Sizlerin oylarıyla geldiği Meclis’te oyların hakkını verdi. Kendisine Mersin halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü Mersin halkının kim olursa olsun hakkını korudu.” diye konuştu.

“BİZ KENDİMİZİ MEMLEKETE, HALKIMIZA ADADIK”

Seçim çalışmalarında saha değerlendirmelerini yaptıkları araştırmalarla ve rakamsal verilerle ortaya koyduklarını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Biz kendimizi memlekete, halkımıza adadık. Hepimiz böyle. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Mersin, Türkiye’nin özetidir. Bu bilinçle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz Bunu gururla, onurla söylüyorum.” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK YOL YATIRIMLARINI TOROSLAR’A YAPTIK”

Toroslar ilçesinin sosyoekonomik yapısına uygun olarak önemli hizmetler verdiklerini söyleyen Başkan Seçer, “En büyük yol yatırımlarını Toroslar’a yaptık. 30 yıldır başka bir zihniyet yönetiyor ama 5 yıldır kalbinden gelen sesi dinleyip, aklında yorumlayıp, orada karar alan anlayışla, herkesi kucaklayarak en büyük yatırımları bugüne kadar girilmemiş mahallelere yaptık. Sosyal politikalara en büyük bütçeleri, başta Toroslar olmak üzere tüm dezavantajlı bölgelere ayırdık. Bizim Mahalle Mutfağı meşhurdur, Türkiye’de örnektir. 10 TL’ye üç çeşit yemek. Sadece Toroslar’da 9 noktada var. İşte oranın sosyoekonomik yapısını gösteriyor. Diğer uyguladığımız politikalar, örneğin biz ilk sosyal yaşam merkezini Halkkent’e açtık.” dedi.

“SİZLERİN GAYRETİ VE DESTEĞİYLE TOROSLAR’I ALACAĞIZ, KAZANACAĞIZ”

31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkılacağına inandığını belirten Seçer, “Sizlerin gayreti ve desteğiyle Toroslar’ı alacağız, kazanacağız. Biz 5 yıldır görevimiz gereği üzerimize düşeni yaptık. Bu kampanyada da gidip Torosların köylerini, mahallelerini her bölgesini gezerek, hem onlara 5 yıldır uzattığımız o sıcak eli tekrar uzatacağız ve gelecek 5 yıl için hem Toroslar ilçemizde hem Büyükşehir’de tekrar güvenlerini, desteklerini isteyeceğiz. Sizler de yoldaşlarınızı yalnız bırakmayacaksınız buna canı gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Abdurrahman Yıldız, Vahap Seçer, Toroslar, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA