25 Ağustos 2025 Pazartesi

16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:06   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR   13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:35   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:55   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI   18:37   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “KONTEYNERDE EĞITIM OLMAZ, VAATLE GELECEK KURULMAZ”   18:29   12 MILYON TONLUK ÇÖP SESSIZLIĞI: BAKANLıK VERILERI GIZLEDI, TÜRKIYE AVRUPA’NıN ATıK DEPOSU OLDU   17:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ GÜCÜNE GÜÇLÜ KATKı: MERCEK’TE MOBILYA KURSLARıYLA GELECEK İNŞA EDILIYOR   12:27   YENIŞEHIR’IN MINIK OKÇULARı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   20:10   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:30   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:20   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:10   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI


Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

 

Tarih : 6 Mart 2024 Çarşamba 17:10   Okunma : 804

Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

Her gittiği yerde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak’ı adeta bağırlarına basan Akdeniz sakinleri, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, tercihlerinin net olduğunu söyleyerek desteklerini dile getiriyor. Son olarak Bakliyatçılar Sitesi, Keresteciler Sitesi, Mersin Fırıncılar Odası ile Mersin Emlakçılar Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve esnafla buluşan Başkan Gültak, Mersin ve Akdeniz’de gerçek belediyeciliğin hâkim olması, hem hizmetlerin devam etmesi hem de barış, huzur ve sevgi ikliminin korunması için destek istedi.

“Sandığa giderken ideolojik değil, hizmet ve proje odaklı düşünelim”

Halk buluşmalarında; “Değerli vatandaşlarımızdan ricam, hem oylarını hem de Mersin ve Akdeniz’in geleceğini heba etmemeleridir” diyen Başkan Gültak; “Gerek elde ettiğimiz barış, kardeşlik ve sevgi ikliminin sürmesi, gerekse Akdeniz’de yakaladığımız hizmet atağının daha da büyüyerek sürmesi için hangi partiye gönül vermiş olursanız olun desteğinizi talep ediyorum. Geçen 5 yılda, halkımız arasında ayrımcılık yapmadan herkesin ve her kesimin belediye başkanı olmayı başardığımı düşünüyorum. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da önümüzdeki seçimde ideolojik değil, Akdeniz’e kazandırdığımız hizmetleri, proje ve yatırımları göz önüne alarak mantıklı hareket edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda sohbet ederek Akdeniz’i değiştiren hizmetleri, her yaştan insana dokunan eğitim, kültür, spor, sağlık ve istihdam alanındaki projeleri anlatan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, her kesimden olumlu dönüşler aldığını belirterek; 31 Mart’tan sonra da halkın güven ve teveccühü ile yeniden seçilip görevini sürdüreceğine inandığının altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA