3 Ekim 2025 Cuma

11:27   SAĞLıKTA FARK YARATAN HIZMET: MERSIN’DE SKOLYOZLA MÜCADELEYE ÜCRETSIZ DESTEK!   11:20   SON DIRENIŞ DE SUSTURULDU: MARINETTE’YE İSRAIL MÜDAHALESI   11:07   SILIVRI’DEN BOLU’YA SES: “BEYLER DEĞIL, KÖROĞLU’LAR KAZANACAK!”   10:45   MEYDAN MEYDAN BÜYÜYEN DIRENIŞ: CHP BOLU’DA MILLET İRADESI İÇIN TOPLANıYOR!   10:35   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ BIR DOKUNUŞ: 750 HANEYE UMUT OLDU   10:26   BILIMLE GÜÇLEN, ENGELLERI AŞ: MERCAN’DA SOSYAL KEŞIF YOLCULUĞU   18:52   “BIR TUĞLA DA GELECEĞE”: MERSIN BAROSU’NDAN EĞITIME ANLAMLı DESTEK   17:59   MAHALLELERIN SESI MERSIN’DE YANKıLANDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN MUHTARLARA TAM DESTEK   15:24   AFAD: MARMARA DENIZI’NDE MARMARAEREĞLISI TEKIRDAĞ AÇıKLARıNDA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   15:22   KEMAL AKKURT: "AÇıLıM POLITIKALARı TBMM’DE IKTIDAR CEPHESININ ISTEDIĞI ANAYASAL DÜZENLEMELERE KURBAN EDILMEMELIDIR"   15:21   FILISTIN’DEN SUMUD FILOSU’NA MÜDAHALESINE KıNAMA: İSRAIL ULUSLARARASı HUKUKU IHLAL EDIYOR   15:19   MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA 5’INCI DURUŞMA...    12:30   GÜLCAN KıŞ: "HER ÇOCUK 140 BIN LIRA BORÇLA DOĞUYOR"   12:27   AYŞE BARıM’ıN TAHLIYESINE BAŞSAVCıLıKTAN ITIRAZ   12:25   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA SALDıRıNıN ARDıNDAN AVRUPA KENTLERINDE GENIŞ ÇAPLı PROTESTOLAR DÜZENLENDI   12:23   İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANLıĞı, KÜRESEL SUMUD FILOSU’NDAKI AKTIVISTLERIN "SıNıR DıŞı EDILECEĞINI" DUYURDU   12:22   KÜRESEL SUMUD FILOSU’NA AIT BIR TEKNE GAZZE KARA SULARıNA GIRDI   15:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MARKETLERE SıKı DENETIM   15:09   GÜLCAN KıŞ GÜNDEME TAŞıDı, BAKANLıK MERSIN’I HATıRLAMAK ZORUNDA KALDı   15:07   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, İL EMNIYET MÜDÜRÜ YıLMAZ’A ZIYARET  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, YÖRE DERNEKLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2024 Cuma 13:33   Okunma : 640

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit,gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız.  Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik.  Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi.

Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı.Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Yenişehir Belediyesi, Mersin, Abdullah Özyiğit

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA