4 Eylül 2025 Perşembe

14:23   CHP’NIN KURULUŞ HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı.... ÖZGÜR ÖZEL: "TARIH CHP’NIN SıRTıNA AYNı YÜKÜ YÜKLEDI"   14:21   CHP İL BAŞKANLıKLARıNDAN 81 ILDE ORTAK AÇıKLAMA   14:17   54 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "HUKUKUN SIYASALLAŞTıRıLMASıNı REDDEDIYORUZ!"   14:12   TOROSPARK CAFE ÇAĞDAŞKENT’TE HIZMETE GIRIYOR   14:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE ‘TOHUM ELEME MAKINESI’ DESTEĞI   10:02   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:50   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı   22:18   GASTROANTALYA 2025: LEZZETIN ULUSLARARASı SAHNESI AÇıLıYOR   21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı   15:29   YENICE’DE 21. BARıŞ FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı   15:27   MEZITLI’DE ÖĞRENCILERE OKUL ÖNCESI MOBIL KUAFÖR HIZMETI   10:55   GÜLNAR’DA BILIM VE KÜLTÜR ZIRVESI: İLBER ORTAYLı’DAN TARIHI DOKUNUŞ   21:27   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL’DEN MAHKEME KARARıNA SERT TEPKI: “BU KUMPASA ORTAK OLANıN CHP ILE İLIŞKISI KESILIR”   21:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ACIL İSTANBUL HAMLESI: MYK 3 SAAT TOPLANDı, MITING İPTAL EDILMEDI  
 
     
   

Mezitli’nin Minikleri, Türkiye’nin Renklerini Sergiledi


Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını muhteşem bir gösteriyle kutladı. Minikler birbirinden ilginç kostüm ve figürlerle Mezitli Belediyesi Amfitiyatroyu dolduran ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

 

Tarih : 25 Nisan 2019 Perşembe 02:42   Okunma : 3245

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını muhteşem bir gösteriyle kutladı. Minikler birbirinden ilginç kostüm ve figürlerle Mezitli Belediyesi Amfitiyatroyu dolduran ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler, farklı kültürlerin halk oyunlarını sergileyerek, Türkiye’nin farklı renkleriyle büyük bir ülke olduğunun mesajını verdi. Kafkas, Roman, Atabarı gibi farklı yörelerin yöresel oyunlarının sergilendiği gösteride, Atatürk’ün hayatı da minik çocuklar tarafından tiyatral bir biçimde canlandırıldı.

Törence kısa bir konuşma yapan Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Nezaket Aktaş, Türkiye’nin geleceği için aydınlık ve Atatürkçü çocuklar yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ KARNAVAL HAVASINDA KUTLANMALI

Çocukların 23 Nisan neşesini yaşamasının son derece önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Unutturulmaya çalışılan milli bayramlarımızı, karnavala dönüştürerek milletimizin belleğinde yer almasını sağlamak görevimiz. Halkımız çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zor şartlar altında kurulduğunu asla unutmamalı” dedi.

Mersin Cumhuriyet alanında gerçekleşen kutlamaların kendisini üzdüğünü ifade eden Başkan Tarhan, “Çocuklarımız okudukları şiirlerde ‘Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan’ diyor ama maalesef biz neşe dolamıyoruz. Sabah Cumhuriyet Alanında resmi törenlere katıldık. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenk koyulmasını da eklersek sadece bir kaç dakika sürdü törenler. Milli bayramlarımızı bayram havasında kutlamazsak, bizden sonraki nesiller atalarımızın hangi şartlar altında mücadele ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu öğrenemezler.”diye konuştu.

EN AZ BEŞ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ DAHA YAPACAĞIZ

Gelecekte çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünün çocukları tarafından şekilleneceğine vurgu yapan Tarhan, “Geleceğimizin aydınlık olması için çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Başarılı bir eğitim veren Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evimiz, Türkiye’nin en önemli eğitim kurumları arasına girdi. Geçtiğimiz günlerde hayırsever işadamımız İhsan Altunören’in, annesi Ayla Altunören adına yaptırdığı çocuk gündüz bakımevinin temelini attık. En az 5 tane daha anaokulu yapmak istiyoruz. Eğitimin ülke gelişiminde son derece önemli olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, BİRCAN TÜFEKÇİOĞLU GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA