17 Ağustos 2025 Pazar

13:59   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:44   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:03   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:25   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:02   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:47    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı   11:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “HALK SEFALETLE, YANDAŞ SERVETLE KARŞı KARŞıYA – ŞIMŞEK KAÇAMAK YANıT VERDI”   11:40   BEYOĞLU BELEDIYE BAŞKANı İNAN GÜNEY, GÖZALTıNA ALıNMADAN ÖNCE AILESIYLE PAYLAŞTıĞı FOTOĞRAFLA MESAJ VERDI   11:13   BAKAN ŞIMŞEK: BRÜT REZERVLER TARIHI ZIRVEDE, TL MEVDUAT PAYı YÜKSELDI   09:28   VAHAP SEÇER’DEN AYDıNCıK’A TAM DESTEK: 1.4 KILOMETRELIK CADDE BAŞTAN SONA YENILENDI   07:58   İBB’YE YÖNELIK SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR: CHP’LI BAŞKAN İNAN GÜNEY DAHIL 44 KIŞI İÇIN GÖZALTı   23:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: GERÇEK CHP’LI TEHDIDE, ŞANTAJA PABUÇ BıRAKMAZ   16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”   14:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE YANGıN SÖNDÜRME ÇALıŞMALARıNA DESTEK VERDI  
 
     
   

TÜRK TELEKOM ESÜPER KUPA`NIN SAHİBİ FENERBAHÇE OLDU 


Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa`nın sahibi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, Türkiye`yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu`nda temsil edecek.

 

Tarih : 29 Nisan 2024 Pazartesi 11:30   Okunma : 422

(İSTANBUL) - Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa`nın sahibi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, Türkiye`yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu`nda temsil edecek.

Türk Telekom eSüper Lig`de normal sezonu ilk altı sırada tamamlayan takımlar ile GAMEON eTürkiye Kupası finalinde yer alan takımların mücadele ettiği Türk Telekom eSüper Kupa`yı Fenerbahçe kazandı. Finalde Galatasaray`ı geçerek Türk Telekom eSüper Kupa`ya uzanan Fenerbahçe, Türkiye`yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu`nda temsil edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop, şunları söyledi:

“Türk Telekom eSüper Kupa şampiyonu Fenerbahçe`yi tebrik ediyor, ülkemizi temsil edecekleri eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu`nda kendilerine başarılar diliyorum. Sponsorumuz Türk Telekom`a, Türk futboluna yaptığı değerli katkılardan ötürü teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca eFutbol`a yatırım yapan tüm kulüplerimizi de kutluyor, önümüzdeki sezon için her birine teker teker başarı dileklerimi iletiyorum.”

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden ise şöyle konuştu:

“Türk Telekom olarak, Türkiye`nin dijital dönüşümüne liderlik ederken dijitalleşen sporun getirdiği yenilikleri de odağımıza aldık. Sporu ve sporcuyu her alanda destekleyen Türk Telekom olarak eSpor ekosistemine katkılarımızla ekosistemin gelişmesine ve büyümesine fayda sağlamaya devam ediyoruz. Bu sezon ikincisi düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig`de nefesleri kesen finalin ardından Türk Telekom eSüper Kupa da kıran kırana maçlara ev sahipliği yaptı. Şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe`yi tebrik ediyor, Avrupa`da bizi temsil edecek takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Türk Telekom olarak spora ve sporcuya destek vermeyi, yeni teknolojileri spora entegre etmeyi sürdüreceğiz.”

Türk Telekom, teknoloji alanındaki birikimini hayatın tüm alanlarına aktarmayı sürdürürken, futbolun ve sporun dijitalleşmesine öncülük etmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig`i hayata geçiren Türk Telekom, bu yıl ilk defa düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa`nın da isim sponsorluğu ve yayıncılığını üstlendi. 

Türk Telekom eSüper Kupa play-off aşamasının ardından yarı finale Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve MKE Ankaragücü yükseldi. Kaybedenler yarı finalinde Trabzonspor, Ankaragücü`nü eleyerek kupa dışına itti. Kazananlar yarı finalinde ise Fenerbahçe, Galatasaray`ı geçerek finale adını yazdırdı. Kazananlar yarı finalinde mağlup olan Galatasaray, kaybedenler yarı finalinin galibi Trabzonspor ile finalde Fenerbahçe`nin rakibi olmak için mücadele etti. Kaybedenler finalinde Galatasaray, Trabzonspor`u 6-4 ve 4-2`lik skorlarla geçerek finalde Fenerbahçe`nin rakibi oldu. Kaybedenler finalinden gelen Galatasaray, finalde kazananlar yarı finalinden gelen Fenerbahçe`yi 2-1 ve 5-1`lik skorlarla yenince kupanın sahibi ‘Reset Bracket` ile belirlendi. Tivibu Spor`dan canlı yayınlanan ve büyük heyecana sahne olan ‘Reset Bracket`ta Fenerbahçe, 1-0 yenildiği maçın rövanşında Galatasaray`ı 5-2`lik skorla geçerek Türk Telekom eSüper Kupa`da şampiyonluğa ulaştı.  

Türk Telekom eSüper Kupa`nın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, şunları kaydetti:

“Türkiye Futbol Federasyonu olarak futbola ilginin artmasını sağlayabilecek her projeye gereken önemi vermeye gayret ediyoruz. eFutbolun ülkemizde ve dünyada, özellikle de gençler arasında ne kadar popüler olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda Türk Telekom eSüper Lig, GAMEON eTürkiye Kupası ve bugün burada hep beraber takip ettiğimiz Türk Telekom eSüper Kupa`yı hayata geçirerek eFutbol ile ülkemiz arasında bir köprü kurulması adına somut ve önemli adımlar attığımızı düşünüyoruz. Türk Telekom eSüper Kupa`yı kazanan Fenerbahçe`yi tebrik ediyor, ülkemizi temsil edecekleri eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu`nda kendilerine başarılar diliyorum. Sponsorumuz Türk Telekom`a, Türk futboluna yaptığı değerli katkılardan ötürü teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca eFutbol`a yatırım yapan tüm kulüplerimizi de kutluyor, önümüzdeki sezon için her birine teker teker başarı dileklerimi iletiyorum.”

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdürü Yardımcısı Zeynep Özden de şunları dile getirdi:

“Türk Telekom olarak, Türkiye`nin dijital dönüşümüne liderlik ederken dijitalleşen sporun getirdiği yenilikleri de odağımıza aldık. Sporu ve sporcuyu her alanda destekleyen bir şirket olarak eSporun da ülkemizdeki gelişimine katkı sunmak adına öncü çalışmalara imza atıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle tarihte ilk kez hayata geçirdiğimiz Türk Telekom eSüper Lig`in ikinci sezonu büyük bir heyecanla geçtiğimiz hafta final yaptı. eFutbolu geliştirmek, oyuncularımızın turnuva deneyimini artırmak amacıyla bu sezon yine tarihte bir ilke imza atarak GAMEON eTürkiye Kupası ve Türk Telekom eSüper Kupa`yı hayata geçirdik. Türk Telekom eSüper Kupa`nın ilk sahibi olan Fenerbahçe`yi kutluyor, mücadele veren tüm ekiplerimizi tebrik ediyorum. Türk Telekom eSüper Lig` ve Türk Telekom eSüper Kupa`nın isim sponsoru ve resmi yayıncısı Türk Telekom olarak eSpor ekosisteminin öncelikli gerekliliklerinden olan 1000 Mbps yüksek hızlı fiber interneti ülkemizin her köşesine götürerek Türkiye`nin dijital dönüşümünü oyun sektöründe de amaçlıyoruz. Türk Telekom`un oyuncuların ihtiyaçlarını avantajlı tekliflerle karşılayan Playstore ile oyunseverlere sunarken, GAMEON markamız ile sektörün internet ve oyun odaklı etkileşimleri içeren daha entegre bir platformu oyuncuların hizmetine açtık. Türk Telekom olarak spora ve sporcuya destek vermeyi, yeni teknolojileri spora entegre etmeyi sürdüreceğiz.”

ADVERTORIAL YAYIN 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA