15 Mayıs 2025 Perşembe

22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    22:20   OTIZMLI BIREYLER IÇIN AILELER MALATYA`DA SES YÜKSELTI: SESSIZLIĞIN BEDELI HAYATTıR   21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"   21:53   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A: TUTUKSUZ YARGıLANıRSAM, SOKAKTA, MEYDANDA OLURUM, MILLETIME GERÇEKLERI ANLATıRıM DIYE MI ÇEKINIYORSUN?   21:49   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... MUSTAFA SARıGÜL: BIZ HER ŞEYIN DEMOKRASI IÇERISINDE TECELLI ETMESINI ISTIYORUZ   21:25   CHP`NIN SILIVRI MITINGINDE CAN ATALAY`ıN MESAJı OKUNDU: BIR YANDAN DEMOKRASIYI, HUKUKU YOK EDIP YURTTAŞA BASKı YAPARKEN BIR YANDAN DA `BARıŞ` DERSEN KIMSE INANMAZ   21:04   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÇELIK, "ADALET VE ÖZGÜRLÜK TEMASı ILE SILIVRI`DEYIZ"   20:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... SUAT ÖZÇAĞDAŞ, "ANTIDEMOKRATIK MÜDAHALELERLE GENÇLERI, EMEKÇILERI, YURTTAŞLARı SUSTURAMAZSıNıZ"   20:41   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... GÖKAN ZEYBEK: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETICILERIYLE ÇÖZÜM SÜRECI ORTAYA GETIRILIRKEN SAYıN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTSAK TUTULMASıNı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ   20:28   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ALI MAHIR BAŞARıR, "CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ASLA YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ, ONA YAPıLANLARı UNUTTURMAYACAĞıZ"   19:44   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU`NDAN TUNCER BAKıRHAN`ıN `KORUCU` ÖNERISINE TEPKI   19:37   TBMM GENEL KURULU KAPANDı... SELÇUK ÖZDAĞ: BU MUHALEFETIN BIR TANE DOĞRU CÜMLESINI KABUL ETMEZ MISINIZ, BU MU DEMOKRASI?   19:08   ALMAN BELEDIYELER BIRLIĞI 43. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA İMAMOĞLU AYAKTA ALKıŞLANDı   19:07   TBMM GENEL KURULU KAPANDı.... İYİ PARTILI ÇÖMEZ: BUGÜNKÜ MANZARA IKTIDAR CEPHESININ ARTıK TÜKENDIĞININ, YOK OLDUĞUNUN GÖSTERGESI   17:29   SILIVRI BELEDIYE BAŞKANı BALCıOĞLU: “TARıM DIYECEĞIZ, ÜRETIM DIYECEĞIZ, DAYANıŞMA DIYECEĞIZ”   17:28   ÖĞRENCILER BEYAZıT`TA AÇıKLAMA YAPTı: "6 YAŞıNDA BIR ÇOCUĞUN EVLENDIRILMESINI SAVUNMAK Mı IFADE ÖZGÜRLÜĞÜ, YOKSA BUNA KARŞı ÇıKMAK Mı SUÇ?"  
 
     
   

İzmir’de 1 Mayıs’ın adresi Gündoğdu


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün İzmir’deki kutlamalarının adresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Gündoğdu Meydanı oldu. DİSK, KESK, Türk-İş, TMMOB, İzmir Tabip Odası ve İzmir Barosunun yer aldığı 1 Mayıs Tertip Komitesi tarafından hazırlanan programa göre, belirli noktalarda toplanan sendikalar, meslek odaları, siyasi partiler ve bireysel katılımcılar alana giriş yapmaya başladı.

 

Tarih : 1 Mayıs 2019 Çarşamba 15:11   Okunma : 1138

1 Mayıs kutlamaları kapsamında; DİSK ve KESK'e bağlı sendikalar İkinci Kordon'da, Türk-İş'e bağlı sendikalar Alsancak Limanı'nda, siyasi partiler ise Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak yürüyüşe geçti. İzmir Barosu ve bireysel katılımcılar da Gündoğdu Meydanı'ndan alana giriş yapıyor. Çok sayıda kişi, ellerinde flamalarla saat 14.00'da başlayacak programda kutlama yapacak, taleplerini iletecek.

İŞÇİ KOROSU SAHNE ALACAK
İzmir'de bu yıl bir ilk de gerçekleştirilecek. İtfaiyeci, şoför, hemşire, büro elemanı ve otoparkçılardan oluşan işçi korosu, alanda kurulan platformda sahne alarak işçi marşlarını seslendirecek. Kutlamalarda Kardeş Türküler de sahne alarak parçalarını seslendirecek.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
1 Mayıs kutlamalarında 1 Mayıs Tertip Komitesi tarafından hazırlanan bildiriyi, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı okuyacak. Kutlamalara, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak.
Öte yandan emniyet tarafından alanda ve yürüyüş güzergahında geniş güvenlik önlemleri alınıyor. 1 Mayıs nedeniyle alanda 5 bin polis görev yapacak. Bomba uzmanı polisler ve bomba eğitimi alan köpekler aramalar yapacak. Katılımcıların alana giriş yapacağı kapılarda da sıkı aramalar yapılıyor. Olası olaylara karşı müdahale etmek amacıyla çevik kuvvet ekipleri ve TOMA'lar da hazır bekletiliyor. Alanda güvenliği sağlamak için helikopter ve drone ile de denetimler yapılıyor. Yerden 4.5 G ile havadan da helikopterden alınan görüntüler, İzmir Valiliğinde oluşturulan kriz masasına anında iletilecek.
Paylaş :
Etiketler :  izmir, 1, mayıs, kutlama

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA