24 Ağustos 2025 Pazar

20:10   MERSIN KARIYER MERKEZI’NDEN GELECEĞE YÖN VEREN PROJELER: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN GELIYOR   10:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA GÜÇLÜ DESTEK: “YALNıZ DEĞILSIN” MESAJı GRUP ÇALıŞMALARıYLA HAYATA GEÇIYOR   10:30   TOROSLAR BELEDIYESI 8 YıLLıK İŞGALE SON VERDI: KAÇAK BINA YıKıLDı   10:08   MESKİ’DEN MERSIN’E 27 BIN METREDEN FAZLA YENI ALTYAPı HATTı   09:20   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FAZILET DURMUŞ SILIFKE KARGıCAK ORTAOKULUNDA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   18:10   YUMURTALıK’TA YENI ÇEKIM MERKEZI: GÜNEY YıLDıZı KORDON TURISTLERIN GÖZDESI OLDU   17:40   ÖSYM’DEN E-YDS 2025 ADAYLARıNA KIMLIK UYARıSı: NÜFUS MÜDÜRLÜKLERI SıNAV GÜNÜ AÇıK OLACAK   17:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YAYLA KONSERLERI TAPURELI VE AVGADı’DA COŞKUYLA YANKıLANDı   17:10   MARDIN’DE KORKUNÇ OLAY: 10 GÜNDÜR HABER ALıNAMAYAN İKI KARDEŞ EVLERINDE ÖLÜ BULUNDU   15:46   SEZGIN TANRıKULU SILIVRI’DEKI TUTUKLU BAŞKANLARı ZIYARET ETTI   15:44   BARıŞ ANNELERININ ANADIL TALEBI TUTANAKLARA GIREMEDI   15:40   BURHANETTIN BULUT’TAN "CUMHUR REYONU" TEPKISI   15:38   ZELENSKI, PUTIN ILE ZIRVE IÇIN OLASı ÜLKELERI SAYDı...   13:41   TARSUS BELEDIYESI EMEKLI EVI’NDE DÜZENLENEN SERAMIK ATÖLYESI RENKLI ANLARA SAHNE OLDU   13:37   TBB’DEN BELEDIYELERE AFET BIRIMI YÖNETMELIK ÖNERISI   13:34   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, MUAY THAI SPORCULARıYLA BULUŞTU   09:25   YAYLALARıN KALBINE KONFORLU ULAŞıM: FıNDıKPıNARı–ARSLANKÖY YOLU MODERNLEŞTI   21:20   TARSUS’TA ÇOCUK İSTISMARı DAVASı BAŞLADı: BARO’NUN KATıLMA TALEBI REDDEDILDI   16:12   İMAMOĞLU, KADıKÖY’DEKI YURT AÇıLıŞıNA SILIVRI’DEN MESAJ GÖNDERDI   16:10   İMAMOĞLU’NUN DUYURUSUNU YAPTıĞı YURT AÇıLDı... ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI  
 
     
   

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: 2 Haziran`da daha güçlü bir oy farkıyla Hilvan`ı alacağız


DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 2 Haziran`da yerel seçimin yenileneceği Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Hilvan`da seçimi tekrar kazanacaklarını ifade etti.

 

Tarih : 30 Mayıs 2024 Perşembe 22:08   Okunma : 456

(ŞANLIURFA) - DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 2 Haziran`da yerel seçimin yenileneceği Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Hilvan`da seçimi tekrar kazanacaklarını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerde oy pusularının yakılmasının ardından yapılan itiraz sonucu Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçimlerin yenileme kararının alındığı Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan`ın katılımıyla ‘Halk Buluşması` mitingi düzenlendi. Mitingde konuşan Eş Genel Başkan Bakırhan, 2 Haziran`daki seçimi kazanmada kararlı olduklarını vurguladı.

“Hilvan seçimlerinin yenilenmesi haksızlıktır” diyen Bakırhan, “Bitlis`te 2800`e yakın oyumuz bilinçli olarak yok sayıldı, itiraz ettik ama İl Seçim Kurulu ile YSK itirazımızı reddetti. Hilvan`da belediyeyi oylarınızla aldık ama rakip partinin adaylarının, birilerinin MOBESE`lerin gördüğü bir yerde 2 sandığı ateşe vermesi üzerine seçim yenileme kararı alındı. Bitlis`te seçim yenilenmiyor, Şırnak`ta hileyle aldıkları seçim yenilenmiyor, Kars`ta kaçak ve haram seçmenlerle aldıkları seçimler yenilenmiyor ama Hilvan`da seçim yenileniyor. Bu haksızlık değil de nedir? Ama onların unuttuğu bir şey vardı” dedi.

‘İŞKUR`u AKP`nin ilçe binası haline getirmişler`

Bakırhan, seçime sayılı günler kala İşkur bünyesinde işe alımlara da dikkat çekerek, şunları ifade etti:

“Utanmadan ne diyorlar? “Bize oy verin, İşkur aracılığı ile çocuklarınızı işe koyacağız”. E be yalancılar, 22 yıldır iktidardaydınız, niye şimdiye kadar koymadınız da seçime 3 gün kala çocuklarımızı işe koyuyorsunuz? Be hırsızlar, be hak yiyenler. Sanıyorlar ki Hilvan`ın gençleri, emekçileri bu yalana kanacak. Bunlara adalet, kalkınma diyorlar ama yalan ve haramın dışında bir şey bilmiyorlar. İşkur`u AKP`nin ilçe binası haline getirmişler. İŞKUR bir partinin değil devletin kurumudur, demek ki İşkur sizin emrinizdedir. İşe alacağız dediğiniz insanları işe alacaksınız, girişini yapacaksınız, 3 gün sonra da kapının önüne koyacaksınız. Öyle değil mi? Bugüne kadar AKP verdiği hangi sözü yerine getirmiştir? İktidara geldiklerinde adaletli davranacaklarını söylemişlerdi.”

Hilvan halkına seçim günü sandığa gidip, oylara sahip çıkması çağrısında bulunan Bakırhan, “Değerli halkımız, inşallah 2 Haziran`da daha güçlü bir oy farkıyla Hilvan`ı alacak mıyız? Sizden iki söz daha almak istiyorum. Sandıklar yakılmasın, çalınmasın diye sandıkları koruyacak mıyız? Gençler, bu sandık koruma işi sizin ve kadın arkadaşlarındır. Oy kullanan ama çeşitli sebeplerden dolayı mevsimlik tarım işçisi olarak Hilvan`ın dışında bulunan arkadaşlarımızı, akrabalarımızı sandığa davet edecek miyiz?” şeklinde konuştu.
 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA