13 Temmuz 2025 Pazar

09:05   YENI DOĞAN BEBEKLERIN İLK HEDIYESI BÜYÜKŞEHIR’DEN   22:40   MALATYA’DA ON BINLERCE KIŞI SıCAK HAVAYA RAĞMEN MITING ALANıNı DOLDURDU... "BIR ŞEHRI KAZANMAK KOLAY HALKıN KALBINI KAZANMAK YÜREK ISTER, EKREM GIBI"   22:32   ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "ARTıK YAŞLANDıN, YORULDUN, YÜZDE 29’LA SENI ORADA OTURTMAM"   09:35   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:30   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:20   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU   16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`den ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı`


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2025- 2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışmalarının temelini oluşturduğu ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı` düzenlendi. Çalıştayda, sağlıklı yaşam ve koruyucu sağlık hizmetleri, erişilebilirlik, sosyal yardımlar, psiko-sosyal ve rehabilitasyon merkezlerinin yanı sıra farkındalıkların daha çok artırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.

 

Tarih : 16 Haziran 2024 Pazar 09:25   Okunma : 407

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2025- 2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışmalarının temelini oluşturduğu ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştayda, sağlıklı yaşam ve koruyucu sağlık hizmetleri, erişilebilirlik, sosyal yardımlar, psiko-sosyal ve rehabilitasyon merkezlerinin yanı sıra farkındalıkların daha çok artırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda ‘Sağlık ve Engelli Politikaları Çalıştayı’ düzenledi. Vatandaşların hayat kalitesini artırmak, ihtiyaçlarına kulak verebilmek ve onlara daha erişilebilir hizmetler sunmak hedefiyle gerçekleştirilen çalıştaya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Tabip Odası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Barosu, Mersin Üniversitesi, oda, dernek ve federasyonlardan temsilciler katıldı. Adnan Menderes Bulvarı’nda yer alan Nikah ve Etkinlik Salonu’nda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın hizmetlerini anlatan videonun izletilmesi ile başlayan çalıştay, 2 oturumda gerçekleştirildi.

2025- 2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan çalışmalarının temeli oluşturuldu

İlk oturumda yuvarlak masa etrafında toplanan katılımcılar, ‘Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği’ , ‘Yerel Yönetimlerde Halk Sağlığı’, ‘Yerel Yönetimlerde Engelli Politikaları’ ‘Yerel Yönetimlerde Sağlık Hizmetleri’ ile ‘Yerel Yönetimlerde Engelli Hizmetleri’ konu başlıklarını tartıştı.

Sağlıklı yaşam ve koruyucu sağlık hizmetleri, erişilebilirlik, sosyal yardımlar, psiko-sosyal ve rehabilitasyon merkezlerinin yanı sıra farkındalıkların daha çok artırılması için ulaşım, istihdam, eğitim gibi alanlarda yapılması gerekenler konuşuldu. İkinci oturumunda ise katılımcılar konu başlıkları hakkında yapmış olduğu değerlendirmelerle ilgili sunumda bulundu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA