10 Mayıs 2025 Cumartesi

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

Vahap Seçer, Toroslar`da yaşayan yurttaşlarla bayramlaştı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı`nın üçüncü gününde Toroslar İlçesi`nin mahallelerini ziyaret ederek yurttaşlarla bayramlaştı. Buluşmada ilçe belediye başkanları ile ortaklaşa çalışacaklarını söyleyen Seçer, “Uyumun olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde mutluluk olur. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

Tarih : 19 Haziran 2024 Çarşamba 09:36   Okunma : 531

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı`nın üçüncü gününde Toroslar İlçesi`nin mahallelerini ziyaret ederek yurttaşlarla bayramlaştı. Buluşmada ilçe belediye başkanları ile ortaklaşa çalışacaklarını söyleyen Seçer, “Uyumun olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde mutluluk olur. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Bayramlaşma ziyaretlerinde Başkan Seçer`e, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ile Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile muhtarlar eşlik etti.

Seçer Toroslar`ın yaylarında yurttaşlarla bayramlaştı

İlk olarak Aladağ Mahallesi`ne giden Seçer, Toroslar`ın yaylarında yaşayan yurttaşların bayramını kutladı. Halktan aldığı oy ve desteklere ilişkin formülü açıklayan Seçer, “Herkesin kimliğine, görüşüne ve yaşam biçimine saygı duyarak, bir yönetici olarak herkese adaletli hizmet götürmek, adalet dağıtmak, insanları sevmek işin formülü. Amacımız ve şiarımız belli; Toroslar`da ikinci 5 yılımızda Abdurrahman Başkan`la beraber yürüyeceğiz” dedi.

Toroslar`ın kaderinin değişeceğini kaydeden Seçer, “Elimizi vicdanımıza koyduk, hakkaniyetli olduk. Siyaset gütmeden her yere ulaşmaya da gayret ettik. İnsanlar memnun ki Türkiye`de hiçbir büyükşehir belediye başkanında olmayan bir oy oranıyla bizi tekrar seçti. Demek ki gittiğimiz yol doğru” diye konuştu.

“Her şey çok daha güzel olacak”

Yeniköy`e yaptığı ziyarette de yoğun ilgiyle karşılaşan Seçer, yurttaşlardan aldığı oylar nedeniyle daha da çok çalışacağını vurgulayarak, “Çıtayı öyle bir yere getirdik ki bundan sonra bu makamlara niyet edecek olanların işi de zor. Şimdi artık tablo değişti, biz milletimizin ferasetine inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi, halkın son seçimlerde çalışan başkanlara oy verdiğini söyledi.

Vatandaşın kararlı duruşu sayesinde Meclis çoğunluğunu da elde ettiklerini belirten Seçer, hizmetlerin daha hızlı yapılacağını vurguladı. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile beraber çalışacaklarını söyleyen Seçer, “Her zaman yanındayız. Ona ait hizmetleri de bizim hizmetlerimiz gibi görürüz. Beraberce ortaklaşırız, Büyükşehir`in gücünü, birikimini yansıtırız, vatandaşımızın hizmetini kusursuz yapmak için gayretimizi gösteririz. Uyumun olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde mutluluk olur. Her şey çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“Halkın desteğine inanıyoruz ve güveniyoruz”

Daha sonra Bekiralanı Mahallesi`nde herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunan Seçer, şöyle konuştu:

“Ülkeyi, milleti, memleketi sevmek, nara atarak ve kahramanlık söylemleriyle olmaz. Atatürk ne demiş? ‘Vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır.` Biz de vazifemizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bize çalışacak insan lazım, bizler çalışıyoruz. Ben inanıyorum 5 yıl sonra Toroslar çok farklı noktalarda olacak, herkes bunu görecek. Bir süredir Mersin`e gelmeyen vatandaşlar; ‘Mersin değişmiş, şehir olmuş, sokakları tertemiz olmuş. Yolları, sahili çok güzel olmuş` diyorlar. Bunu size söylemiyorlar, vatandaş sandıkta oy verdi, memnuniyetini zaten öyle gösterdi.” 

Toroslar`da yaşayan vatandaşların önceki dönemde yaptıkları şikayetleri artık yapmadıklarını ve değişimin olduğunu kaydeden Seçer, “Halkın desteğine inanıyoruz ve güveniyoruz. Demokrasilerde en büyük güç halkın gücüdür, en büyük destek halkın desteğidir. Buna inanıyoruz” dedi. 

Ardından Soğucak Mahallesi`ne geçen Seçer burada da hem esnaf ziyareti yaptı hem de vatandaşların bayramını kutladı.  Kahvehanede oturan vatandaşlarla selamlaşan Seçer, ‘İyi Bayramlar` dileğinde bulundu.

“Biz hizmetlerimizde adaletli hizmeti ilke edinmişiz”

Ayvagediği`nde de esnafla bir araya gelen Seçer, yıllarca yaşanılan su sorununun ortadan kaldırıldığını kaydetti. Halka seslenen Seçer, “Buraya hizmet yaparken sadece Ayvagediği`ne hizmet yapmıyoruz. Mersin`in değişik ilçelerinden buraya gelen yaylacı vatandaşlara da burada hizmet veriyoruz. Buraya Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi hiç esirgemedik. Mersin`de yüzde 60 vatandaşın desteğiyle seçildik. Emin olun o yüzde 40 oy vermeyen de bir dahaki seçimlerde verecek, ondan eminiz” diye konuştu.

“Başkanlar değişti. Yine çok şey değişecek, daha çok hizmet olacak”

Mersin`de çok şey değiştiğini söyleyen Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başkanlar değişti yine çok şey değişecek, daha çok hizmet olacak. Görüyorsunuz çalışıyorlar, işleyen demir ışıldar. Bizi kimse zorla buraya getirmedi. Biz çıktık; ‘Başkanlık yapacağız` dedik ve oy istedik. İnsanlar bize güvendi, inandı. İlk 5 yılda onurumuzla, şerefimizle yüklendiğimiz görevi harfiyen yerine getirdik. Her siyasi görüşten insanın bizim insanımız olduğunu biliyoruz. Toroslar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi fark etmez. Bütün belediyeler kardeş belediyedir.” 

“Her hizmetimde sosyal demokrat belediyeciliği göstereceğim”

Son olarak da Gözne Mahallesi`ne geçen Seçer, seçimlerde sosyal demokrat bir Başkan adayı olarak yüzde 60 oy aldığını söyledi. Mersin`de çok fazla milliyetçi ve muhafazakar insanın oyunu aldığını belirten Seçer, “Herkesin kendini bulduğu bir şehirde, 5 yıllık hizmetlerimiz sonucunda halka dokunuşumuz, söylemlerimiz, herkesi kucaklayıcı sevgi dilimiz ve insanların kalbine girmemizle biz bu kadar desteği aldık. Masa başında aritmetik hesaplarla değil, bu halkın hizmetlere verdiği oydur” diyerek, her hizmetinde sosyal demokrat belediyeciliği göstereceğini vurguladı.

“İlk 5 yılda olduğu gibi ikinci 5 yılda da güzel işler yapacağız”

Başarının artarak devam edeceğinin altını çizen Seçer, “İkinci 5 yılda çok daha güzel işler yapacağız. Bütün belediye başkanlarımız başarılı olacak. Kazandığımız ilçelerin de her zaman yanlarında olacağız, hizmetler devam edecek. Biz elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hizmetlerimiz için gece-gündüz, bayram-seyran dinlenmeyecek, bize destek olduğunuz için nasıl 5 yıldır başı dik alnı açık geziyorsanız, yine başı dik alnı açık gezeceksiniz” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da konuşmalarında yurttaşların bayramlarını kutladılar. Aladağ Mahalle Muhtarı Teyfik Öz, Yeniköy Mahalle Muhtarı İbrahim Tuncer, Bekiralanı Mahalle Muhtarı Eray Nasıf, Soğucak Mahalle Muhtarı Yaşar Demir, Ayvagediği Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli ve Gözne Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın da mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Seçer`e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA