18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

Vali Su’dan Başkan Seçer’e ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e iade-i ziyarette bulunarak, ’hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

 

Tarih : 10 Mayıs 2019 Cuma 17:57   Okunma : 882

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e iade-i ziyarette bulunarak, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Ziyarette, Vali Su ve Başkan Seçer, karşılıklı iş birliği ile Mersin'i daha ileriye taşıyacaklarının mesajını verdiler. Seçer'i tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Su, Mersin ortak paydası için iş birliğine hazır olduklarını söyledi. Su, "Başkanımız sağ olsun seçilince bana ziyarete gelmişti. Ben de kendisine iade-i ziyarette bulundum. Kendisine görevi süresince başarılar diliyorum" dedi.

"Zamanında ve doğru işler yapmak için planlı gitmemiz gerekiyor"

Başkan Seçer de Mersin'i daha da geliştirmek, kalkınmasını, ulusal ve uluslararası platformlarda tanınmasını sağlamak için başta Mersin Valiliği olmak üzere, Mersin'deki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve kentin paydaşları ile karşılıklı iş birliği içerisinde olacaklarını söyledi. Kısa bir süre önce göreve geldiklerini ama Mersin'e güzel işler yapmak için çok çalışacaklarını belirten Seçer, "Bir an önce kendi yönetim anlayışımıza uygun bir yapı oluşturalım istedik. İvedilikle yapılması gereken, vatandaşımızın beklenti içerisinde olduğu konular vardı. O konuları önceliğe aldık. Belediyenin mali tablosunu ve personel konularını inceledik. Bundan sonraki yol haritamızı belirlememizde bu veriler bizim için önemliydi. 5 yıl uzun bir süre gibi görünse de çabuk geçer. Zamanında ve doğru işler yapabilmemiz için planlı gitmemiz gerekiyor. Kaynakları israf etmeden son derece verimli kullanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Etkin ve verimli bir çalışma programı hayata geçireceklerinin ve Mersin'e en iyi hizmetleri vereceklerinin altını çizen Seçer, "En etkin ve verimli şekilde nasıl çalışırız önce onları tespit ettik. Güzel şeyler olacak. Bizim tek gayemiz Mersin'e hizmet etmek. Burada yaşayan tüm yurttaşlarımızın belediye başkanı olarak elimizden geleni değil, gereğini yapıp güzel hizmetleri yapacağız" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  vali, ali, ihhsan, su, vahap, seçer, mersin, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA