22 Haziran 2025 Pazar

12:30   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:25   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:15   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:05   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:23   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:25   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:32   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:10   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:55   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:06   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   11:52   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`in katkılarıyla ilk kez düzenlenen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve ilk kez gerçekleştirilen “Çamlıyayla Doğa Festivali” vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Çamlıyayla Belediyesi’nin öncülüğünde Adana Doğa Sporları Topluluğu (ADOST) ve 01 Adana Off-Road Kulübü’nün de desteklediği Doğa Festivali, Çamlıyayla Zevzek Tepesi’nde gerçekleştirildi.

 

Tarih : 31 Temmuz 2024 Çarşamba 10:45   Okunma : 600

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen “Çamlıyayla Doğa Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.

Doğanın kalbinde ve tertemiz havada yapılan Çamlıyayla Doğa Festivali, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu`nun katılımıyla, davullu-zurnalı kortej yürüyüşüyle start aldı. Festivalde, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantlarda üreticiler satış yapma imkanı buldular. Yöresel lezzetler binlerce katılımcıya sunuldu.

Dolu dolu geçen Çamlıyayla Doğa Festivali`nde canlı müzik performansları, atölye çalışmaları, çocuklar ve yetişkinler için ödüllü yarışmalar, Off-Road Gruplarının gösterileri ve akşam saatlerinde Grup Anavarza Konseri düzenlendi. Konserde katılımcılar, çalınan hareketli müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme şansı buldu. 3 gün süren festivalde 100 Motokros ve Off-Road araçları da katılım sağladı, festivalde b,in 400 çadır kuruldu. Çamlıyaylalılar ve Mersinlilerin yanı sıra çevre illerden de yüzlerce kişi festivale akın etti.

“Kısacık sürede fark yaratmak bizim için çok gurur verici”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu Festival`de yaptığı konuşmada, “ADOST`ta çok teşekkür ediyoruz, fark yaratmışsınız. Başkanımız Mehmet Fatih Sofu ile kısacık sürede bu kadar fark yaratmak bizim için çok gurur verici. Bu farkı gördük, size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“Muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik”

Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, “Mersin Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Çamlıyayla Belediyemizin iş birliği ve ADOST Grubuyla birlikte muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdik. Çamlıyayla 1. Doğa Festivali`ni bu yıl tüm coşkuyla kutluyoruz. Bu festivalimiz ilk olmasına rağmen birçok ilden ve Mersin`imizden yoğun talep görmektedir. İnşallah önümüzde ki yıllarda bunu geleneksel hale getirip daha coşkulu, daha Türkiye`ye marka olmuş bir Festival yapmayı planlıyoruz. Bunun için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımız doğada huzurlu vakit geçirdi”

Festivalin gerçekleşmesinde aktif rol alan ADOST temsilcisi Yasin Hüyüklü`de,böyle bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı sevinç duyduklarını belirterek, “Etkinliğimizde kareoke, yoga, çocuk ve yetişkinler için eğlenceli yarışmalar oldu. Off-Road yarışı ve stantlarımız eşliğinde, vatandaşlarımız hem alışveriş yapıyor, hem doğada huzurlu bir vakit geçiriyor” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA