5 Mayıs 2025 Pazartesi

12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   10:14   SILIFKE BELEDIYESI`NIN "3. EDEBIYAT FESTIVALI" DEVAM EDIYOR   10:02   MESKİ, TARSUS`TAKI YERLEŞIM BÖLGELERINE ATıK SU ALTYAPıSı KAZANDıRDı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HıDıRELLEZ MOLLA KERIM KARAKUCAK GÜREŞLERI`NI IZLEDI   17:36   MANSUR YAVAŞ: "GENEL BAŞKANıMıZ SAYıN ÖZGÜR ÖZEL`IN YANıNDAYıZ. SAAT 21.00`DE HERKESI CHP GENEL MERKEZI`NE DAVET EDIYORUZ"   16:51   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SOL PARTI: "BU PROVOKATIF SALDıRıLAR KARŞıSıNDA DAYANıŞMA IÇINDE OLACAĞıMıZı BILDIRIYORUZ"   16:48   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN: “SAYıN ÖZEL`I SAAT 21.00`DE ANKARA`DA GENEL MERKEZIMIZDE KARŞıLAYACAĞıZ"   16:45   ÖZGÜR ÖZEL: "BU MILLETIN BIRLIĞINI, DIRLIĞINI, HUZURUNU BOZMAK ISTEYENLERE FıRSAT VERMEYECEĞIZ"   15:37   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "ABDULLAH ÖCALAN`ı TBMM`YE DAVET EDEN ZEVAT, ALPARSLAN TÜRKEŞ`IN MEZARıNı TÜRK MILLIYETÇILERINE YASAKLAYAMAZ"   15:37   ÖZGÜR ÖZEL`DEN UĞRADıĞı FIZIKSEL SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TEHDITLER, SALDıRıLAR BIZI YıLDıRACAK OLSA BIZ ÖLÜMÜ GÖZE ALıP CUMHURIYETI KURAN PARTININ GENEL BAŞKANLıĞıNA TALIP OLMAZDıK"   15:31   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SEZGIN TANRıKULU: “DOĞRUDAN SıRRı`NıN ANıSıNA, BU ORTAMA KARŞı YAPıLAN BIR SALDıRı”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... DİSK: "BU YUMRUKLU SALDıRı DEMOKRASIYI, CUMHURIYETI, HALK IRADESINI VE TOPLUMSAL BARıŞı HEDEF ALMAKTADıR"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP SÖZCÜSÜ DENIZ YÜCEL: “BEDELI NE OLURSA OLSUN, BU GÜZEL ÜLKEYI BU TARZ ALÇAKÇA SALDıRıLARı YAPAN, YELTENEN, AKLıNDAN GEÇIREN MIKROPLARDAN, VANDALLARDAN, ALÇAKLARDAN TEMIZLEYECEĞIZ”  
 
     
   

Başkan Yılmaz, Basın Mensuplarıyla Buluştu


Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Tarih : 28 Mayıs 2019 Salı 10:04   Okunma : 1967

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş’ın da hazır bulunduğu sohbet toplantısında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimlerinde gerçekleştirdikleri yapılanma ile ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, Basın Yayın birimi sorumlusu olarak gazeteci Meltem Şahin’i, Halkla İlişkiler birimi sorumlusu olarak da Selahattin İzci’yi görevlendirdiklerini ifade etti.

            Basın mensuplarıyla diyaloglu iletişime önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz; “Her iki arkadaşımız da mesleğinde başarılı ve tanınan kişiler. Bu yapılanmayı gerçekleştirmemizin nedeni de basın mensuplarına verdiğimiz önemdir. Bu şekilde verimli ve güzel bir çalışma yapacağımızı düşünüyoruz. Sizler, toplumla bizim buluşmamızı ve kendimizi ifade etmemizi sağlıyorsunuz. Toplumla iletişimi önemsiyorsak basın ile olan iletişimimizi de önemsememiz gerekiyor. Basını en iyi basın mensupları anlar. Sizlerle sürekli iletişim halinde olacağız ve fikirlerinizi alacağız. Çünkü sizler toplumun her kesimiyle görüşüyorsunuz ve şehrin nabzını tutuyorsunuz. Bizim de sizlerin fikirlerinizden faydalanmamız gerekiyor ki biz de şehrin nabzını tutalım. İnşallah bundan sonraki süreçte sık sık bir araya geleceğiz. Meltem Hanım ve Selahattin Bey’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

            Bir basın mensubunun; “Seçim öncesi hazırladığınız 73 projeniz ve beş yıllık dönemde yapacağınız işlerinizde önceliğiniz ne olacak?” sorusunu cevaplayan Başkan Yılmaz, çözüm odaklı çalışmaya önem verdiklerini vurgulayarak; “Belediyelerde beş yıllık yapılacak projeler ile ilgili bir stratejik plan yapılıyor. Biz de gerekli çalışmalarımızı hazırladık. Projelerimiz konusunda heyecanlıyız ve gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Yeni bir vizyon ortaya koymak istiyoruz ve bunu projelerimizde göstereceğiz. Proje belirlerken şunu düşündük; amacımız,  önce sorunu tespit edip, sorundan çözüme gitmektir. Toplumun ve Toroslar insanın dertleri ve sıkıntıları ne ise onları çözmek bakışı ile yaptık. Projelerimizi gerçekleştirdiğimizde de Toroslar insanımızın sıkıntıları çözülmüş ve hafiflemiş olacak. Ben çözüm odaklıyım. Dünyaya ve belediyeciliğe de öyle bakıyorum. Önemli olan, sonuç almak. Projelerimizi, yap-işlet-devret modeliyle de yapabiliriz. Büyük projelerimiz de var. Önemli olan vatandaşımıza hizmet etmek ve projenin gerçekleştirilmesidir. İlk dönemde sosyal projelerimize daha çok ağırlık vereceğiz. Bir takım yatırım projelerimizi de beş yıl içinde stratejik plan doğrultusunda yapacağız. En çok tarım üretimi yapan İlçemiz Toroslar’dır. Yaylalarımız ve kentimizin doyacağı ve nefes alacağı ilçemiz. Toroslar’da geçen yıl verilen inşaat ruhsatları diğer ilçelerden daha fazla. Ciddi bir gelişme var. Hedefimiz, bu gelişmeyi doğru yönetmek ve doğru adımlar atmaktır. Bu açıdan da şanslıyım. Bu dönemde Toroslar Belediye Başkanı olduğumuz için bunun heyecanını da yaşıyorum” dedi.

            “3 dönem Toroslar Belediye Başkanlığı yapan Hamit Tuna, iz bırakmış bir belediye başkanı, tecrübelerinden faydalanıyor musunuz?’ sorusunu da yanıtlayan Başkan Yılmaz; “Hamit Tuna Başkanımız, Mersin’de marka olmuş bir isim. Zaman zaman görüşüyoruz ve tecrübelerinden faydalanıyoruz.” dedi.

            Başkan Yılmaz, 2019-2024 hizmet dönemi için hazırladıkları ekonomi odaklı ve sosyal belediyeciliği ön plana çıkaran projelerinden de bahsederek; “Projelerimizin her biri ayakları yere basan projeler. Bizim için proje, kurdeleyi kesene kadar değil, kestikten sonra başlamış ve sürdürülebilir olması lazım ki bir problemi çözsün. Bu nedenle her projemiz bir sıkıntıyı çözecek.” dedi.

            Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, toplantıya katılım gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  MHP, TOROSLAR, BELEDİYESİ, ADSIZ, AFŞİN, YILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA