5 Kasım 2025 Çarşamba

23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`in öğrenci yurtları için ön kayıtlar başladı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin öğrenci yurtları ve konukevi için ön kayıtlar başladı. Ön kayıtların `www.mersin.bel.tr` ve Teksin üzerinden online olarak alındığı yurtlar için son başvuru tarihi 6 Eylül 2024. 

 

Tarih : 25 Ağustos 2024 Pazar 10:20   Okunma : 689

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin öğrenci yurtları ve konukevi için ön kayıtlar başladı. Ön kayıtların `www.mersin.bel.tr` ve Teksin üzerinden online olarak alındığı yurtlar için son başvuru tarihi 6 Eylül 2024. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan öğrenci yurtları ve konukevi için ön kayıtlar başladı. Kente gelen öğrencilerin kalacak yer sorunu yaşamaması için yurt açan Büyükşehir Belediyesi, başvuruları bekliyor.

Büyükşehir`in yurtları için son başvuru tarihi 6 Eylül

Büyükşehir Belediyesi`nin merkezde Akdeniz`e bağlı İhsaniye Mahallesi`nde yer alan erkek öğrenci yurdu, yeni gelecek öğrenciler için hazır. 120 kişilik kapasiteye sahip erkek yurdunda, 3`er ve 4`er kişilik odalar bulunuyor. Gülnar`daki Mersin Üniversitesi Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi yurt ve konukevi de öğrencileri bekliyor. 68`i kız, 52`si erkek olmak üzere, toplam 120 öğrenci kapasiteli yurt; hem Gülnar`ın kırsalında yaşayan ve üniversiteye hazırlanan öğrencileri, hem de şehir dışından üniversite öğrenimi için Gülnar`a gelen gençleri ağırlıyor.

Yurtlara ön kayıtlar `www.mersin.bel.tr` ve Teksin uygulaması üzerinden alınırken, son başvuru tarihi ise 6 Eylül. Öğrenciler başvuru koşulları, online başvuru için gerekli evraklar, asıl kayıt için gerekli belgeler, adres ve iletişim bilgileri gibi detaylı bilgilere `www.mersin.bel.tr`, Teksin ve Alo 185 üzerinden ulaşabiliyor. Diğer yurtlara ve kiralık ev fiyatlarına oranla oldukça ekonomik olan yurtlar için aylık bin 860 lira fiyat belirleyen Büyükşehir Belediyesi, böylece hem öğrencilerin hem de ailelerin bütçesine katkıda bulunmuş oluyor.

“Yurtlarımızda, öğrencilerin ihtiyaç duyacağı her şey mevcut”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`na bağlı Akdeniz Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Azad Saygı, “Üniversiteyi kazanan yeni öğrencilerimizi ve şehrimizdeki tüm üniversite öğrencilerimizi, yurtlarımızda konuk etmek için bekliyoruz. Yurtlarımızda sabah kahvaltısı, akşam yemeği, istedikleri her an ulaşabilecekleri sıcak su ve wi-fi hizmeti var. Bunların yanı sıra öğrencilerimiz; çamaşır kurutma, ütü hizmetleri ve bunlara ek olarak kişisel çalışma alanları, toplu çalışma alanları, mescit, kütüphane, sportif faaliyet alanları gibi hizmetlerden de faydalanabiliyorlar. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi bu yıl da öğrencilere olan desteğimiz devam edecek. Şehrimize yeni gelen üniversite öğrencilerine de ‘Hayırlı olsun` diyoruz. Her daim onların yanındayız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA