17 Ağustos 2025 Pazar

16:05   JEOLOJI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN DEPREM KRIZI UYARıSı: "SAHTE DIPLOMALıLARLA FELAKETE GIDIYORUZ!"   13:59   TOROSLAR’DA EĞITIMIN ZAFERI: OKUMA YAZMA ÖĞRENEN YETIŞKINLER HAYATLARıNA YENIDEN BAŞLADı!   11:44   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLLA BÜYÜYOR: ÜCRETSIZ KURSLAR YETENEK AVıNDA!   10:03   MERSIN’DE KARIYER DEVRIMI: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE 44 BIN KIŞIYE İSTIHDAM DESTEĞI!   01:25   KıRŞEHIRLILERDEN ’HAK, HUKUK, ADALET’ ÇAĞRıSı: ALLAH’ıN VE MILLETIMIZIN ISTEĞIYLE İMAMOĞLU’NU ÇANKAYA’YA YOLLAYACAĞıZ. İSTANBUL’U ALDıK, TÜRKIYE’YI DE ALMAYA TALIBIZ   20:02   TOLGA GÖKÇELI MEZITLI İLÇE BAŞKANLıĞı’NA ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   16:58   MEZITLI BELEDIYE ZABıTASı’NDAN SıKı DENETIM   16:55   BAŞOĞLU KABLO IDEF 2025’E TÜRKIYE’NIN SAVUNMA SANAYISINE MILLI ÇÖZÜMLERIYLE GÜÇ KATTı!   16:44   "ÇÖPTEN KURTARDı": İŞÇILER GÖZALTıNA ALıNAN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKTı   16:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SON OPERASYONA TEPKI   16:37   AYDıN BÜYÜKŞEHIR’DE ’İSTIFA ET, YOKSA İŞSIZ KALıRSıN’ İDDIASı!   11:47    MERSIN BÜYÜKŞEHIR, İKLIM KRIZINE KARŞı YOL HARITASıNı BELIRLEDI: “MERSIN İKLIME HAZıR” PROJESI BAŞLADı   11:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “HALK SEFALETLE, YANDAŞ SERVETLE KARŞı KARŞıYA – ŞIMŞEK KAÇAMAK YANıT VERDI”   11:40   BEYOĞLU BELEDIYE BAŞKANı İNAN GÜNEY, GÖZALTıNA ALıNMADAN ÖNCE AILESIYLE PAYLAŞTıĞı FOTOĞRAFLA MESAJ VERDI   11:13   BAKAN ŞIMŞEK: BRÜT REZERVLER TARIHI ZIRVEDE, TL MEVDUAT PAYı YÜKSELDI   09:28   VAHAP SEÇER’DEN AYDıNCıK’A TAM DESTEK: 1.4 KILOMETRELIK CADDE BAŞTAN SONA YENILENDI   07:58   İBB’YE YÖNELIK SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR: CHP’LI BAŞKAN İNAN GÜNEY DAHIL 44 KIŞI İÇIN GÖZALTı   23:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: GERÇEK CHP’LI TEHDIDE, ŞANTAJA PABUÇ BıRAKMAZ   16:19   ÖZLEM ÇERÇIOĞLU: "AK PARTI ÇATıSı ALTıNDA HIZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞIM"   16:16   ÖZGÜR ÖZEL, ’İBB BORSASı’NA ILIŞKIN BELGE AÇıKLADı... ÖZEL: "ALLAH BUNDAN SONRA AK PARTI’YE AYDıN’DA KOLAYLıK VERSIN, MILLET MILLI IRADE HıRSıZLıĞıNı AFFETMEZ”  
 
     
   

Silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaşan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de gözaltına alındı, çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı


İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 25 Eylül 2024 Çarşamba 16:05   Okunma : 475

(İSTANBUL)- İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Pazar günü polis tarafından yakalanıp götürüldüğü karakoldan firar eden Yunus Emre Geçti (19), gece yarısı kendisini yakalamaya çalışan polislerle yaşanan arbede sırasında kaptığı silahla ateş açmış, çıkan çatışmada 27 yaşındaki 1 yıllık polis memuru Şeyda Yılmaz şehit düşmüştü. İki kişinin de yaralandığı olaydan kaçan Yunus Emre Geçti ilerleyen saatlerde yakalanırken, Geçti`nin kuzeni K.G.`nin silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaştığı görüldü.

Çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı

Şeyda Yılmaz`ın şehit olduğu gün yapılan paylaşımlar üzerine harekete geçen polis, şüpheli K.G.`yi, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi`nde evinde gözaltına aldı. Şüphelinin ilk sorgulamasında Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. K.G., ateşli silahlarla ilgili yasaya muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.

Suriyeli Abdullatif`in öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Cumartesi akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Yenimahalle`de meydana gelen ve Abdullatif Davvara adlı 15 yaşındaki Suriyeli çocuğun ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili de 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, "Yapılan kontrolde; M.F.T.(18) ve A.O.(15) isimli şahıslarla maktül şahsın parkta oturduğu sırada parka yaya olarak kafalarında kask olan iki şahsın geldiği, maktül şahsa ateş ederek olay yerinden uzaklaştıkları anlaşılmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır. Olayı gerçekleştiren K.C.Ö.(18) ve F.C.U.(18) isimli şahıslarla olayla ilgisi olan Ö.C.U.(20), R.K.(23) ve M.T.(18) isimli şahıslar olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet motosiklet ele geçirilmiştir. Araştırmalarda; şüpheli şahıslarla maktül şahsın geçmiş tarihte kavga ettikleri, olayın intikam saikiyle meydana geldiği düşünülmektedir. Konu ile ilgili kasten öldürme suçundan yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA