6 Kasım 2025 Perşembe

09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI  
 
     
   

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç: "Ahmet Özer`in, hukuksuzca tutuklanması doğrudan milletimizin hür iradesine yapılmış açık bir darbedir"


CHP Genel Başkan Yardımcıları Sevgi Kılıç, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanmasına tepki gösterdi. Kılıç, "Halkın iradesiyle seçilen Belediye Başkanı Ahmet Özer`in, hukuksuzca tutuklanması doğrudan milletimizin hür iradesine yapılmış açık bir darbedir. Esenyurt halkının iradesinin gasp edilmesine karşı tüm İstanbulluları, saat 16.00`da Esenyurt Belediyesi önüne davet ediyoruz" dedi.

 

Tarih : 31 Ekim 2024 Perşembe 01:42   Okunma : 375

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcıları Sevgi Kılıç, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanmasına tepki gösterdi. Kılıç, "Halkın iradesiyle seçilen Belediye Başkanı Ahmet Özer`in, hukuksuzca tutuklanması doğrudan milletimizin hür iradesine yapılmış açık bir darbedir. Esenyurt halkının iradesinin gasp edilmesine karşı tüm İstanbulluları, saat 16.00`da Esenyurt Belediyesi önüne davet ediyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Sevgi Kılıç, X hesabından Ahmet Özer`in tutuklanmasına tepki gösterdi. Kılıç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Halkın iradesiyle seçilen Belediye Başkanı Ahmet Özer`in, hukuksuzca tutuklanması doğrudan milletimizin hür iradesine yapılmış açık bir darbedir. Bu tutuklama, iktidarın halkın verdiği yetkiyi çalma girişimidir ve hukuk kisvesi altında gerçekleştirilen bir gasp hareketidir. Yargıyı sopa olarak kullanan bu anlayış, demokratik değerlerimizi ve hukukun üstünlüğünü pervasızca çiğnemektedir. Adaleti yok sayanlar bilmelidir ki; halkın iradesi ne saraylara, ne mahkeme salonlarına, ne de iktidarın kapalı kapılarına hapsedilemez. Bu millet, iradesine uzanan eli affetmeyecek ve kendi geleceğine sahip çıkacaktır. Demokrasiyi hiçe sayan bu zorbalıklara karşı, kararlı ve dimdik duracağız. Ülkemizi karanlığa mahkum etmek isteyenler, milletin gücü karşısında yok olmaya mahkumdur. Esenyurt halkının iradesinin gasp edilmesine karşı tüm İstanbulluları, yarın saat 16.00`da Esenyurt Belediyesi önüne davet ediyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA