20 Temmuz 2025 Pazar

18:05   MERSIN MILLETVEKILI UYSAL: TOROSLAR’A TEKSTIL KENT, MUT’A MODERN BIR HAL İSTIYORUZ   16:30   ALTAN ÖYMEN HAYATıNı KAYBETTI... ÖZGÜR ÖZEL: "GÖZÜN ARKADA KALMASıN GENEL BAŞKANıM, MÜCADELEN MÜCADELEMIZDIR"   10:47   TUNCER BAKıRHAN: "ANAYASA GÜNÜN SONUNDA BIZIM ÖNÜMÜZE GELECEK. ORADA KÜRT SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ, DEMOKRATIKLEŞME YOKSA, EKONOMIDE ADALET YOKSA, KIM BUNA EVET DER"   10:43   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "MADEN KANUNU DÜZENLEMELERI, EKOLOJIK DENGEYI, YAŞAM KAYNAKLARıNı, INSAN YAŞAMıNı HIÇE SAYAN BIR PERVASıZLıĞıN ÜRÜNÜDÜR"   10:35   PARIS’TEKI GENÇ AVRUPALı SOSYALISTLER KONGRESI’NDE “FREE İMAMOĞLU” DÖVIZI KALDıRıLDı   09:25   LGS TERCIHLERI İÇIN ÖĞRENCILERE BÜYÜKŞEHIR’DEN DESTEK   08:31   YKS SONUÇLARı AÇıKLANDı... SAYıSAL BIRINCISI GAZIANTEP, SÖZEL VE EŞIT AĞıRLıK BIRINCISI ISE BURSA’DAN   08:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: NE KADAR UNUTTURMAYA ÇALıŞSANıZ DA BU HALK HER 10 KASıM’DA YINE AYAĞA KALKAR   06:10   ZEYTINLIKLERIN MADENCILIK FAALIYETLERINE AÇıLMASıNı DA ÖNGÖREN KANUN TEKLIFININ ILK 18 MADDESI TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDILDI   01:07   SEÇER: “TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NI LAYıK OLDUĞU ŞEKILDE YÖNETECEĞIZ”   20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."  
 
     
   

Taşeli Kültür ve Sanat Derneğinden muhteşem konser..


Taşeli Kültür ve Sanat Derneği tarafından Silifke Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konserine yoğun bir katılım gerçekleşti. Koro ekibi, salonu dolduran davetli topluluğu tarafından ayakta alkışlandı.

 

Tarih : 4 Nisan 2017 Salı 17:47   Okunma : 2220

Cihangir Akdemir yönetiminde ki Koro, Kütahya, Sinop, Manisa, Kırşehir, Denizli, Giresun, Aydın, Azerbaycan, Nevşehir, Rize, Şanlıurfa, İzmir, Orta Anadolu ve Silifke yöresine ait türküleri seslendirdi. Söylenen türküler, geceye katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Dernek bünyesinde Türk halk müziği, Türk sanat müziği, fasıl grubu, şair ve ozanlar grubu, felsefe grubu ve Taşeli Doğa Gezginleri grubu gibi birçok alt gruplarla faaliyetlerini sürdüren Taşeli Kültür ve Sanat Derneği, belirli aralıklarla verdiği konserleriyle de büyük beğeni topluyor.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silifke’de sanata ve kültüre yönelik sosyal etkinliklerin artarak devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemizde böyle anlamlı bir konser düzenleyen Taşeli Kültür ve Sanat Evi Derneğimize, dernek başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, korodaki bütün arkadaşlarımıza ve emeği geçen diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Silifke’mizin sosyal ve kültürel zenginlikleriyle önemli bir ilçe olması ve aynı zamanda ismini bu tür konserlerle duyurması son derece güzel bir olay.

Bizler elimizden geldiğince imkânlarımız ölçüsünde bütün derneklerimize, odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza destek olmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu tür organizasyonların devamını hep birlikte diliyoruz" diye konuştu.

Taşeli Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İmdat Kömbe’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Mustafa Turgut, konuşmasının ardından dernek yöneticilerine çiçek takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA